Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aciu smile.gif
sitoj foto ka pati matau negero: kad galva nukirsta ir alkune, ir man to truksta "sharpo" , kaip jus sakot... dar iki to termino nepriejau, bet manau, jog cia "astrumas", ar ne... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 08, 14:54)
vaikai dar nuo tavęs nebėga  biggrin.gif žiūrėk, kad fotiko nepaslėptų vieną dieną  rolleyes.gif

Žinok, rimtas dalykas cool.gif . Vaikai šiandien babytei pasiskundė, kad mama juos net naktį fotogtafuoja, mažius išpliurpė, kad jį pabudinau blink.gif . Tai mama mane ne juokais barė. Nelabai ji supranta to mano pomiegio, ypač jei paskaičiuoja kiek anas kainuoja biggrin.gif . Bet pati tai vis prašosi manęs nufotkinama, jau tris diskus jos nuotraukų įrašiau doh.gif . Tai va, babytė pasiėmė vaikus nuo motinos-laumės pailsėti iki sekmadienio unsure.gif . Užtat po naktinės pamainos vyriausias sūnus miega, vis kėsinuosi pas jį į miegamąjį užlipt g.gif biggrin.gif su visais trikojais ir blicais. Bet jis- ne mažiukai, gali mane ir apačią neatsargiai nuleisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 gruodžio 2007 - 15:32
QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 12:57)
O aš noriu pasidžiaugti, kad pagaliau išmokau susifokusuoti ir ryškumą išgauti

Sparčiai eini priekin, Elina.

QUOTE(Grethenn @ 2007 12 08, 14:08)
Oi tikiu, vis tik tai geriausios foto firmos:) Nikon kainos didesnes, bet as ir kokybe kzkaip labiau tikiu  ax.gif  Bet dar man matyt per brangu, gal kzkada kai pirksiu tikrai profesionalu fotoaparata..
Bet vis tik, gal bent kas turi koki ir galetu padet man atmest kelis variantus ?  unsure.gif  Nes visokiuose forumuose pabendrauju, bet skirtingos nuomones, na ir siaip, nelabai patikimos..

O aš manau, kad pradėti reikėtų nuo kokios advanced muilinės.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 12 08, 09:04)
WB visada reikia nustatinėti toje šviesoje, kurioje fotografuojama. Šviesa šviesai nelygu.

TAI AS TA SUprantu, del to ir klausiau, kaip cia galima su kavos filtrais uzmovus juos ant objektyvo g.gif Nes man kzk neaisku, kaip tada i filtro vidu reikiamas sviesos kiekis patenka... arba kzk ne taip supratau metoda
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 14:32)
Ačiū 4u.gif . Net du nagus nusilaužiau betampydama ir atsukinėdama tą štatyvą blink.gif . Kas žino kokia aš fyfa, gali įsivaizduot mano sielvartą doh.gif  biggrin.gif

Elina, vel prajuokinai biggrin.gif thumbup.gif Saunuole tu musu thumbup.gif As sutinku su wyshnia, kad tavo blico bandymai(pirmieji blink.gif ) su mazouju seimunu, buvo net labai vyke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 08, 16:13)
TAI AS TA SUprantu, del to ir klausiau, kaip cia galima su kavos filtrais uzmovus juos ant objektyvo g.gif Nes man kzk neaisku, kaip tada i filtro vidu reikiamas sviesos kiekis patenka... arba kzk ne taip supratau metoda

Kavos filtras gerai praleidžia šviesą.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 08, 10:53)
Nu nezinau man kazkaip su tuo PMS ner problemu  blush2.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Grethenn @ 2007 12 08, 15:08)
Bet vis tik, gal bent kas turi koki ir galetu padet man atmest kelis variantus ?  unsure.gif 

turiu canon eos400 tai kaip mokslams tai man labai patinka.. ax.gif nors kitokio net rankose nelaikius, tai nieko doro patart negaliu...
QUOTE(sillwio @ 2007 12 08, 16:46)
O aš manau, kad pradėti reikėtų nuo kokios advanced muilinės.

nu nzn.. pas mane guli olympus mini (su kuriuo darydavau viska TIK ant auto ir kokybe palyginus sh.. ir nefokusuoja, ir nustatymu labai mazai tai nera su juo ka mokintis nors kainavo savo 'jaunysteje' hihihi.gif kaip muiline nemazai- apie 1200 lt), bet kad nuo tol kai nusipirkau canon, tai turbut nei 1 foto su olympus nesu padarius...
Atsakyti
siais laikais veidrodiniai kainuoja tik siek tiek brangiau nei gera muiline o kokybe nepalyginama ax.gif tad kam moketi du kartus ax.gif
Atsakyti
peppi, kada ką parodysi iš po sutvarkyto objektyvo? rolleyes.gif
Atsakyti
labai daug darbo... blush2.gif neturiu kada... blush2.gif
bet namu darbams tikrai pasiruosiu, turiu viena ideja jau, tik idomu kaip pavyks atlikti ax.gif
o tu su sasyskem ant sofkes jau pasibandei lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 08 gruodžio 2007 - 18:51
QUOTE(dejavu @ 2007 12 08, 10:28)
nu nu prašom kai kurių neignoruoti ,  pentaxininkų irgi formuojasi  mirksiukas.gif
Sillwio, dėl tavo alavinių smile.gif kareivėlių. Man čia visai netinka kvadratinis formatas. Ankštoka jiems ten. Ir kažkodėl akys labiau krypsta į antraplanius kareiviukus, įdomesni jie, o ten neryšku  g.gif .
Bet kokybė pavydėtina (kaip šviesinai šešėlį po kepure?)

Nežinau ar jie įdomesni. Norėjosi parodyti nuotaikų skirtumus, o susikaupęs man atrodo įdomesnis, jį ir akcentavau.
Kaip šviesinau šešėlį jau net nepamenu, žinau, kad žaidžiau ilgai. Ir sluoksnius naudojau ir dar visokį velnią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 08, 18:54)
Nežinau ar jie įdomesni. Norėjosi parodyti nuotaikų skirtumus, o susikaupęs man atrodo įdomesnis, jį ir akcentavau.
Kaip šviesinau šešėlį jau net nepamenu, žinau, kad žaidžiau ilgai. Ir sluoksnius naudojau ir dar visokį velnią smile.gif

sillwio, graži, kokybiška foto .. papasakok nustatymus, labai įdomu.. ir kokią optiką naudojai
Atsakyti