Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 12 13, 09:28)
Hey hey smile.gif Smagu, kad pradziuginau. As taip pat jau gavau ir gana senai (praeita savaite, nuo Puriena6 (cia tiems, kas nezino), taigi mes apsikeitem), tik nenorejau sakyt, kol tu negavai mano, kad intriga bent kiek islaikyt. Aciu Puriena6. Gavau viena man labai patikusiu darbu. Nespalvota labai smagi  4u.gif
Taigi, mes su puriena jau iskrentam is zaidimo smile.gif

O ba blink.gif Intrigantas biggrin.gif Ačiū, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 13, 09:12)

Dalinuosi džiaugsmu su jumis wub.gif

user posted image

Džiaugiuosi su tavim 4u.gif . Nu nerealus darbas doh.gif . Koks grožis wub.gif , pavydžiu tavo sienoms smile.gif
Atsakyti

kaip man silwio darbas tiktų prie interjero..biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pati kalta, kad šanso neišnaudojau rolleyes.gif
Atsakyti
Oi puriena, kaip as tau pavydziu... Grozis 4u.gif
Aciu visiems uz komentarus! Pirma nuotrauka - su arkom, na ten bendrai zmoniu but neturejo, nepavyko padaryt to ka noriu, ir berods horizontas kreivas.
Antra man patinka, nors nekabina nieko be manes; is esmes nera vykusi...
Su zvejais - desinej pusej nepalikau vietos nes ten tiltas su tramvajaus linijom, tai siukslynelis gaunas. Aisku per tamsu, bet fotografavau su muiline velai vakare; sita gal pavyks perfotografuot.
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 13, 09:59)
Pirma nuotrauka - su arkom, na ten bendrai zmoniu but neturejo, nepavyko padaryt to ka noriu, ir berods horizontas kreivas.

Be zmoniu butu neidomu. Zmones ten tinka, tik reiketu kiek arciau.
Atsakyti
Na dar del tos mano pirmos nuotraukos - tiesa sakant ten tarp arku turejo buti moteriske i juoda skara susisukus, bet kol fotika istraukiau - pabego... Tai bandziau kazka pagaut, todel tik kazkas ir gavos, o ne nuotrauka.
Gana teisintis, reik mokytis fotografuot, vat si savaitgali panasu, kad nedirbsiu - tai galesiu dienos sviesoj pradet praktikuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 13 gruodžio 2007 - 10:34
išėmiau. vis tik čia ne ta vieta.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 gruodžio 2007 - 11:15
Gal ir ne sitoj, bet ir ne "fotografuojam viska kas grazu"
Smagus momentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 13, 09:12)

negaliu atsižiūrėti doh.gif . Aš pirkčiau šitą darbą 4u.gif Ar įmanoma tartis?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 13, 11:05)
negaliu atsižiūrėti doh.gif . Aš pirkčiau šitą darbą 4u.gif Ar įmanoma tartis?

Aš irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 13, 11:12)
Aš irgi noriu  blush2.gif

URMU..biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Musu destytoja:

http://fotokudra.lt/aut.php?aut=2308
Atsakyti