Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

viskas keliauju miegot, nes pavargau nuo gimtadieniu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 12, 23:23)
Kai kėliau foto, jau žinojau, kad tokį komentarą tikrai kas nors parašys... Nu nėra akcento pagrindinio, nėra..pats matau... bet man vistiek gražu, nors tu ką  blush2.gif

blush2.gif nesakau, kad negrazi.... jei norisi ciuozti vadinasi gerus jausmus sukelia mirksiukas.gif

na viskas keliauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 12, 23:20)
na foto gavosi sunki.... 100% seseline.... dingo veidukas... bet kaip sakiau tokia ir maciau.... o patriuksmavau nuotraukoj, kad nors koki reljefa uzdeciau ir nebutu visai plokscia.. bet nuo to ji dar pasunkejo... bet va remo man labai norejosi, nes langas manes jo paprase  biggrin.gif

Bet žinai, dingo vakaro jausmas smile.gif O rėmas - puiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 gruodžio 2007 - 23:31
QUOTE(Desiree @ 2007 12 12, 16:59)
tiesiog improvizacija dryžuota tema

ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 12 12, 17:03)
tema "DRYŽUOTA". bet kas. įjunkite fantaziją.. 4u.gif

g.gif bandysiu blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 12 12, 17:53)
apie trinamas žinutes nekomentuosiu, nes maniškių tai niekas netrina, kiek benusikalbu.

kai pereidavau į kitą psl., atėjusi nematydavau savo žinučių. dėl to ir įdomu pasidarė. nekreipkit dėmesio 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 12, 18:09)
g.gif o kur beda? dek su vandens zenklais...

dar reikia pataikyti į temą thumbup.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 12, 18:40)
MyWay, zinok labai tave suprantu

aš taip pat suprantu Jūsų pastangas. Dėl to ir nekantrauju. doh.gif

QUOTE(de Nada @ 2007 12 12, 19:24)
My way, paskaityk sios temos zinutes ir bent dar vienos ankstesnes temos - buvo isamiai paasikinta ne tik ND taisykles, bet ir kodel jos tokios yra, kodel slaptazodzio reikia nusipelnyti.
Dek nuotraukas cia, ir viskas ateis su laiku  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(vauga @ 2007 12 12, 22:13)
man irgi nera labai baisu, kad mano foto kazkas pasiseivins, tik va kai toje foto yra mano vaiko veidas, tai biski baugu

suprantama wub.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 12, 22:23)
Jei kokiam durniui reiks vaiko nuotraukos, tai su zoom'iniu teleobjektyvu pats nusifotkins

turi? biggrin.gif

iki greito drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 12, 21:13)
man irgi nera labai baisu, kad mano foto kazkas pasiseivins, tik va kai toje foto yra mano vaiko veidas, tai biski baugu, kad kokie iskrypeliai nepasisavintu.

Emocijos ir vakaruose sukeltos pedofilinės psichozės (ypač pas britus) pasekmės.

1. Kodėl manai, kad kažkoks iškrypėlis ieškos tavo vaiko foto, kai aplink pilna laisvai pasiekiamų įvairių amžių ir įvairiai apsirengusių vaikų nuotraukų? Pvz. prekių katalogai, vaikiškų drabužių skyrius. Kiek per TV rodo vaikų, per reklamas netgi nuogų (per sauskelnes reklamų ir t.t.).

2. Jei jau koks nors iškrypėlis įsirašys nuotrauką su tavo vaiko foto: kas nuo to pasikeis ir kas atsitiks? Ar tavo vaikui ir tau bus dėl to blogiau? Tikrai nebus. Tad ko čia parintis?

Ryškiai per mažai žmonės tikrų problemų turi, jei ima ieškoti problemų ten, kur jų nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 13 gruodžio 2007 - 07:46
Hey hey yahoo.gif Labas rytas 4u.gif

Ką tik atplėšiau didelį voką su Sillwio dovanota nuotrauka wub.gif Jautė mano širdis, kad aš ją turėsiu biggrin.gif
Ačiū, Sillwio, labai pradžiuginai 4u.gif
Kai tik persikelsime į naują būstą, būtinai pasikabinsiu ant sienos rolleyes.gif

Dalinuosi džiaugsmu su jumis wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 12, 21:44)
Juk sakiau kad dėsiu, tik truputėlį pakarpiau blush2.gif

o vat man trūksta elementarios kokybės tongue.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 12, 21:54)
Ką manot apie šią foto g.gif . Čia tiesiog norėjau nufotkint kažką tokio nostalgiško paslaptingo ir pan. biggrin.gif  O nieko net panašaus nesigavo. Bet va - pakarpiau ir kaip jums - ar kabina nors kiek g.gif

šiaip sau ax.gif vvvvv variantas įdomiau atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 13, 08:12)

thumbup.gif oi, kaip tau smagu. ir tas darbas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 13, 08:37)
thumbup.gif oi, kaip tau smagu. ir tas darbas nerealus  thumbup.gif

Faktas, kad nerealus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Puriena, net atsisėdau iš pavydo biggrin.gif biggrin.gif

p.s. o iš tikro labai už Tave ir visus kitus, kurie keičiasi nuotraukomis džiaugiuosi..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 13, 08:39)
Puriena, net atsisėdau iš pavydo biggrin.gif biggrin.gif

p.s. o iš tikro labai už Tave ir visus kitus, kurie keičiasi nuotraukomis džiaugiuosi..smile.gif 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Aš irgi išsišiepus iš laimės sėdžiu biggrin.gif
Atsakyti
Puriena, labai mielą siurpriziuką gavai. Kokios spalvos. Na ir apskitai, vaizdas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Silwio, liuks pasirinkimas 4u.gif

Na ir dar pasisakysiu apie temą
komentuokit darbus, palikit žmonių apsisprendimus dėl vandens zenklų, nuotraukų išiminėjimų ar dar ko jiems patiems. Pagaliau koks jum skirtumas? Buvo problema nuotraukų išiminėjimas, va nėra. Darbų apmažėjo, bet tai ne esmė. Nepatinka vandens ženklai ant nuotraukų? Puiku. Kiekviename komentare rašykit, kad vandens ženklai trukdo. Bet gerbkit kiekvieno apsisprendimus.
Tiesiog norėjau parašyti. Nes atėjau čia norėdama ko nors išmokti fotografijoje, o ne apie save, savo problemas, vizijas ar fobijas.
Nepiktai aš čia.

pasiilgau Zuveliuko ir Ciburaskos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 gruodžio 2007 - 09:18
kakojie niebo golubojie..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 gruodžio 2007 - 09:28
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 12, 21:54)
Ką manot apie šią foto g.gif . Čia tiesiog norėjau nufotkint kažką tokio nostalgiško paslaptingo ir pan. biggrin.gif  O nieko net panašaus nesigavo. Bet va - pakarpiau ir kaip jums - ar kabina nors kiek g.gif
Gal kvadratą daryt?

Truputuka blasko labai sunkus juodas remas ir ypac per viduri nuotraukos.

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 12, 22:55)
ka uzmaciau tai paskutini psl... Puriena, man tavo foto is kart pasirode va tokia mano akimis... nesakau, kad mano sprendimas geras, vykes ar kazkoks pavyzdinis, tiesiog mano akys mate taip.....  blush2.gif
sorry, kad panaudojau be leidimo...  blush2.gif

Geriau. Zymiai geriau.

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 13, 08:12)
Hey hey yahoo.gif  Labas rytas 4u.gif
Ką tik atplėšiau didelį voką su Sillwio dovanota nuotrauka wub.gif Jautė mano širdis, kad aš ją turėsiu biggrin.gif 
Ačiū, Sillwio, labai pradžiuginai 4u.gif
Kai tik persikelsime į naują būstą, būtinai pasikabinsiu ant sienos rolleyes.gif

Hey hey smile.gif Smagu, kad pradziuginau. As taip pat jau gavau ir gana senai (praeita savaite, nuo Puriena6 (cia tiems, kas nezino), taigi mes apsikeitem), tik nenorejau sakyt, kol tu negavai mano, kad intriga bent kiek islaikyt. Aciu Puriena6. Gavau viena man labai patikusiu darbu. Nespalvota labai smagi 4u.gif
Taigi, mes su puriena jau iskrentam is zaidimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 13 gruodžio 2007 - 09:29