Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ir as plytas matau smile.gif
Atsakyti
Gal kam įdomu:
"Gruodžio 13 dieną, 18 val. Klaipėdos fotografijos galerijoje (Tomo g. 7) bus atidaryta jau tradicija tapusi kasmetinė LFS Klaipėdos skyriaus narių paroda "Metai'07".

Atsakyti
Kad matytumet, kaip mano kinderis su katinu nosytes suglaude miega!!! ech, fotkint per tamsu... nzn ka cia padaryt sad.gif
greiciausiai gausiu eit miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 12, 23:48)
Kad matytumet, kaip mano kinderis su katinu nosytes suglaude miega!!! ech, fotkint per tamsu... nzn ka cia padaryt sad.gif
greiciausiai gausiu eit miegot biggrin.gif

Uždek žvakę, statyk štatyvą ir duok mums pažiūrėti:)
Papildyta:
Prisivalgiau vakarienei silkutės smetoniškos, tai va dabar apie ką galvoju....
user posted image
Atsakyti
na as jau jusu matyt nepasivysiu... noooors.... vilciu yra biggrin.gif

ka uzmaciau tai paskutini psl... Puriena, man tavo foto is kart pasirode va tokia mano akimis... nesakau, kad mano sprendimas geras, vykes ar kazkoks pavyzdinis, tiesiog mano akys mate taip..... blush2.gif
sorry, kad panaudojau be leidimo... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 12, 22:55)
na as jau jusu matyt nepasivysiu... noooors.... vilciu yra  biggrin.gif

ka uzmaciau tai paskutini psl... Puriena, man tavo foto is kart pasirode va tokia mano akimis... nesakau, kad mano sprendimas geras, vykes ar kazkoks pavyzdinis, tiesiog mano akys mate taip.....  blush2.gif
sorry, kad panaudojau be leidimo...  blush2.gif

user posted image

Aš savo fotkes leidžiu tvarkyti ir be leidimo mirksiukas.gif Man labai įdomu rolleyes.gif
Ačiū, variantas tikrai neblogas. O čia filtriuką kokį, ar tiesiog triukšmo pridėjai?
Ups doh.gif , dar pamačiau, kad nuotrauką įrėminai ir susidarė lango rėmo įspūdis. Va čia ir atsiranda išbaigtumas, stabilumas nuotraukoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 gruodžio 2007 - 23:11
vvvv, o kur plytas padėjai smile.gif .. mes čia tiek džiaugėmės, kad jas matom smile.gif

VERTA PAŽIŪRĖT va vien dėl to verta išmokt fotografuot.. ypač man, turinčiai 4 šunis biggrin.gif ..

Ką manot, kokie nustatymai tokioms foto? Mažas išlaikymas, turbūt aukštesnis ISO g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 12 gruodžio 2007 - 23:19
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 12, 22:52)
Uždek žvakę, statyk štatyvą ir duok mums pažiūrėti:)
Prisivalgiau vakarienei silkutės smetoniškos, tai va dabar apie ką galvoju....
user posted image

zvakute turiu ,statyvo -nea, ir patirties neturiu doh.gif taip kad susilaikysiu si karta blush2.gif
ooo, o as analogiska butelaiti salimais turiu, jauciu reik suvartot, taip skaniai cia atrodo wub.gif
Atsakyti
Desiree, su paklodem...... na vienu sakiniu... "PADZIAUTAS PASAULIS KITU KAMPU"....
nu nematau as dar taip savo fotiko skylutej...... todel kiekvienas darbas kitu kampu man nepakartojamas.. nei per tamsu nei per sviesu.. viskas savo vietoje..... svarbiausia, kad uzkabina ir zvilgsnio niekaip nepaleidzia....
mano zvilgsnis dabar padziautas lotuliukas.gif nebegaliu kitu foto komentuot... lotuliukas.gif

antroji, su zuikiu... matyta per meeta popieriniam variante... sis pasirode daug kontrastingesnis.... nezinau kuris geresnis, bet anas buvo labai raminantis, o sis liudinantis.... is kart kimba pavadinimas "SUAUGUSI VAIKYSTE"...
grozis paprastume, kuris sukelia daug jausmu... zodziu labai saunus darbas....

westa
, del sendinto varianto... kazkaip man pati foto neproporcinga, noretusi pirma ja sutvarkyti o po to graziai foto det efekta mirksiukas.gif manau butu kitas reikalas...

del vaikucio foto, tos isbalintos.. nu nerealiai persvista aplinka ir visa kita... geriau jau pablurinti antro plano veikejai, nei toooooks akiu spiginimas... 4u.gif
pabandyk kitaip suzaist, gal geresnis variantas gausis, nes modelis papozavo graziai...

Elina, na grazi tu sado/mozo lotuliukas.gif tau bet koks vaidmuo tinka.. i bet ka gali isijausti... pradedant mezgeja, kokia moksliuke ir baigiant kankine... zodziu modelis nerealus..
technine puse... suspaustos foto.... labai... tokiai temai is vis erdves reikia... juk turetu antram plane ir kokie botageliai paplauke metytis, ir vyruko siluetas koks vaidentis biggrin.gif biggrin.gif

de Nada, ne visai ismanau kaip jas taisyt,.... kadangi techniniu ziniu dar nedaug turiu, vadovauciaus nuojauta.. tad pabandyk kazka is ju ispesti... spalviskai, formiskai ir visaip kitaip.. gal suradusi kazkokia idomia nuotaika, surasi ir pagrindinius akcentus, kurie dabar kazkaip neuzakcentuoti...

Opa, kaip ir pries tai buvusios foto kvepia naturalumu... atrodo kad jauciu kudikio odele ir kvapa pries nosi wub.gif del fokuso neiziuriu, bet va tie konkolai tamsus uznugary tai kliuna.. as klonuociau blush2.gif

ZverisKLP, naktis ledine.. norisi ciuozt tuo vandeniu... bet blaskausi ieskodama kas svarbiausia sioje foto.. uzkliuvau uz lempu, po to nukeliavau prie veliavos, po to izvelgiau laivus, po to vel gryzau prie vandens ir vel ratu sukuosi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 13, 00:17)
zvakute turiu ,statyvo -nea, ir patirties neturiu  doh.gif  taip kad susilaikysiu si karta  blush2.gif
ooo, o as analogiska butelaiti salimais turiu, jauciu reik suvartot, taip skaniai cia atrodo  wub.gif

Na tai i sveikatėlę smile.gif Ir aš neiškenčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 12, 23:00)
Aš savo fotkes leidžiu tvarkyti ir be leidimo mirksiukas.gif  Man labai įdomu rolleyes.gif
Ačiū, variantas tikrai neblogas. O čia filtriuką kokį, ar tiesiog triukšmo pridėjai?
Ups doh.gif , dar pamačiau, kad nuotrauką įrėminai ir susidarė lango rėmo įspūdis. Va čia ir atsiranda išbaigtumas, stabilumas nuotraukoje 4u.gif

na foto gavosi sunki.... 100% seseline.... dingo veidukas... bet kaip sakiau tokia ir maciau.... o patriuksmavau nuotraukoj, kad nors koki reljefa uzdeciau ir nebutu visai plokscia.. bet nuo to ji dar pasunkejo... bet va remo man labai norejosi, nes langas manes jo paprase biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 12, 23:12)
vvvv, o kur plytas padėjai  smile.gif .. mes čia tiek džiaugėmės, kad jas matom  smile.gif

pradanginau lotuliukas.gif nes mano PC jos buvo net gi melynos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 13, 00:18)

ZverisKLP, naktis ledine.. norisi ciuozt tuo vandeniu... bet blaskausi ieskodama kas svarbiausia sioje foto.. uzkliuvau uz lempu, po to nukeliavau prie veliavos, po to izvelgiau laivus, po to vel gryzau prie vandens ir vel ratu sukuosi  biggrin.gif

Kai kėliau foto, jau žinojau, kad tokį komentarą tikrai kas nors parašys... Nu nėra akcento pagrindinio, nėra..pats matau... bet man vistiek gražu, nors tu ką blush2.gif
Atsakyti