Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 12, 21:46)
tik neįsižeisk  4u.gif  šiaip nesu gamtos mylėtoja, tai sunku ką pasakyti ką apie gamtos foto. O šioje kažkaip daug visko. Su rūku norėtusi tvarkingiau, mažiau detalių, stipresnio akčento į kažką, gal vos matomo rūke...

Nea, nė čia ko man žeistis smile.gif Viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Ką manot apie šią foto g.gif . Čia tiesiog norėjau nufotkint kažką tokio nostalgiško paslaptingo ir pan. biggrin.gif O nieko net panašaus nesigavo. Bet va - pakarpiau ir kaip jums - ar kabina nors kiek g.gif

user posted image

Gal kvadratą daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 gruodžio 2007 - 21:57
Puriena, del pacio ispudzio, tai man senove nelabai dvelkia schmoll.gif Kaip tik pirmas ispudis buvo - nauju statybu kazkokiu, kur dar Iljiciaus lemputes kabo biggrin.gif Del pacios foto, nesu tikra, ar lygiai taip pat daryciau del simetriskiu daliu ismatavimu ir paciu plytu fakturos, gal be ju geriau, gal su jom, bet kad tiesiog juoda ten butu, o nesimatytu kad plytos. Nu zdz irnesakyk.gif - dar intuityviai pafotkinciau. O siaip siluetu foto languose ir man patinka, tik kzkodel labai ju nevertinu, nes nemanau, kad reikalauja daug ismanymo (aj, nesamone cia, aisku, ne tai geros foto kriterijus, bet man kzk subjektyviai taip atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 12, 22:03)
Puriena, del pacio ispudzio, tai man senove nelabai dvelkia schmoll.gif Kaip tik pirmas ispudis buvo - nauju statybu kazkokiu, kur dar Iljiciaus lemputes kabo biggrin.gif Del pacios foto, nesu tikra, ar lygiai taip pat daryciau del simetriskiu daliu ismatavimu ir paciu plytu fakturos, gal be ju geriau, gal su jom, bet kad tiesiog juoda ten butu, o nesimatytu kad plytos. Nu zdz irnesakyk.gif - dar intuityviai pafotkinciau. O siaip siluetu foto languose ir man patinka, tik kzkodel labai ju nevertinu, nes nemanau, kad reikalauja daug ismanymo (aj, nesamone cia, aisku, ne tai geros foto kriterijus, bet man kzk subjektyviai taip atrodo  cool.gif

O kodėl tu apie senovę pamanei? Ar dėl žodžio "nostalgija"? Ne senovę turėjau minty. Tiesiog siluetai lange man visada nostalgiški dėl prisiminimų iš vaikystės, paauglystės. Labai mane langai traukdavo kažkaip. Mėgdavau ir iki šiol dar mėgstu pasižvalgyti bevaikštinėdama. Įsivaizduoju gyvenimus smile.gif Tik kad dabar peškute rečiau tenka vaikščioti. O gaila..
Mano monitoriuje plytų nesimato g.gif
Kaip ten bebūtų, ačiū už kritiką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 gruodžio 2007 - 22:14
o man labiau patiktų, jei tos lemputės nesimatytų.. kad siluetas užstotų ją.. dabar labai akis degina , blaško
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 12, 22:10)
o man labiau patiktų, jei tos lemputės nesimatytų.. kad siluetas užstotų ją.. dabar labai akis degina , blaško

Tiksliai blaško doh.gif
Gerai tas pašalinis žvilgsnis. Pamato daug daugiau 4u.gif
Atsakyti
retai cia reiskiuosi.. bet.....
Puriena6, as matau plytas mirksiukas.gif o ta lempute tikrai trukdo g.gif labai ne vietoj, o dar geriau jei jos nesimatytu visai... bet tokio pobudzio nuotraukos man grazu visai.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 12, 22:09)
O kodėl tu apie senovę pamanei? Ar dėl žodžio "nostalgija"? Ne senovę turėjau minty. Tiesiog siluetai lange man visada nostalgiški dėl prisiminimų iš vaikystės, paauglystės. Labai mane  langai traukdavo kažkaip. Mėgdavau ir iki šiol dar mėgstu pasižvalgyti bevaikštinėdama. Įsivaizduoju gyvenimus smile.gif  Tik kad dabar peškute rečiau tenka vaikščioti. O gaila..
Mano monitoriuje plytų nesimato g.gif 
Kaip ten bebūtų, ačiū už kritiką 4u.gif

aha, del nostalgijos smile.gif
rimtai plytu nesimato, ir kitoms nesimato blink.gif - tai va ka reiskia nesukalibruotas monitorius...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 12 12, 22:16)
retai cia reiskiuosi.. bet.....
Puriena6, as matau plytas  mirksiukas.gif o ta lempute tikrai trukdo  g.gif labai ne vietoj, o dar geriau jei jos nesimatytu visai... bet tokio pobudzio nuotraukos man grazu visai....  ax.gif

Ot ačiū 4u.gif Matau ir aš jau plytas kitu kampu žiūrėdama biggrin.gif Ai, žodžiu - nieko gero, pilna trūkumų fotkė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 gruodžio 2007 - 22:27
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 12, 22:17)
aha, del nostalgijos smile.gif
rimtai plytu nesimato, ir kitoms nesimato blink.gif  - tai va ka reiskia nesukalibruotas monitorius...

yra plytos smile.gif tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Puriena, o man smakras nepatiko. Is pradziu net atrode, kad ten plaukai kazkaip asimetriskai nukirpti ar ka.... Vienzo sunku iziuret smakra. ir dar is to, kas nepamineta, tai lango apacia kazkuom uz\klijuota - man optiskai mazina langa kaip erdve. na, but geriau, jei to uzklijavimo nebutu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 12 gruodžio 2007 - 22:28
QUOTE(vauga @ 2007 12 12, 22:21)
Puriena, o man smakras nepatiko. Is pradziu net atrode, kad ten plaukai kazkaip asimetriskai nukirpti ar ka.... Vienzo sunku iziuret smakra. ir dar is to, kas nepamineta, tai lango apacia kazkuom uz\klijuota - man optiskai mazina langa kaip erdve. na, but geriau, jei to uzklijavimo nebutu

4u.gif
Atsakyti