patinka man vyru racionalus mastymas
nesureiksminimas...
kalbant apie nuotrauku vagima...sitoje vietoje nesiplesiu nes daug jau apdiskutuota na o su autoriniais dalykais susiduriu tad galiu pasakyti - yra labai daug zmoniu, kurie nieko nenuotuokia apie autorine teise
jie galetu pasakyti "baisiai cia, nu paemiau, panaudojau, kas cia tokio" juk esame nuo seno iprate sukciauti, kad naudingiau, kad pigiau, kad paprasciau...as esu pries toki poziuri bet ta pajaucia tik aplinkiniai
beje pati buvau pries kelias dienas "apvogta" tokiu budu...yra pora islygu del kuriu nekeliu vejo bet atejus momentui butinai tarsiu zodi...tiesiog su stora oda lengviau gyvent, ypac jei taikai i kazkurios srities profesionalus
kazka tenka aukoti...
skaiciau, skaiciau, pricitavau visko bet nebeturiu jegu rasyti, nusivariau kaip ciucikas ir pasizadejau sau rytoj ka nors vel parodyti...tiesa pasakius jauciuosi biskeli panke cia tarp jusu ir kompleksuoju nes man patinka astrios, pulsuojancios nuotraukos...man neidomu siaip kokybiskai fotografuoti
zinoma galiu daryti iskart du darbus - gaudyt emocija o bet to dar ir stengtis ta daryti kokybiskai
ale sunku vienok sitaip
kas del mokymosi sendinti nuotraukas tai mano cia buvo pasiulymas, manau niekad nepakenks kazka moketi...cia ne vien apie PS bet apskritai apie viska gyvenime
man asmeniskai patinka senos nuotraukos bet prisipazinsiu, kad pati dar net nepabandziau to padaryti - nerandu laiko...o ir noretusi, kad gautusi kaip imanoma naturaliau...
na ir dar - man kai kuriuose darbuose to gali prireikti, turiu omenyje grafini dizaina
tad pasiuliau vien del to, kad man paciai tas pasirode naudinga moketi ateiciai
bet peizazo nesendinciau, meginciau pradziai nufotografuoti zmones senoviskai o tada jau davesti iki galo uzdedama filtra
belekas - super palyginimas su vandens stikline
RESPECT