Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

jeginis paaiskinimas, bilekas thumbup.gif dabar jau suprantu, ko visos taip dziugavo tave per meeta gyvai pamaciusios hihihi.gif

MyWay, zinok labai tave suprantu, ko gero, kaip ir visi kiti sio skyrelio naujokai, kurie irgi buvo nepatenkinti, sutrike, pasimete ir t.t. kad niekas to slaptazodzio neduoda. O kai neduoda, tai dar labiau reikia, aisku tongue.gif . Visos ivairiais budais - kas ramiau, kas ikyriau, kas tavrkos ieskodamas, - bande ji gauti. Tiesa, zinuciu nei vienai dar lyg netryne schmoll.gif Tai pamazu ir nusistovejo, mano nuomone visai logiskos taisykles: pirma, siek tiek pabuni cia temoje, susipazisti (as pvz tave gal tik kokia savaite kol kas prisimenu, ir tai nesu tikra), komentuoji kitu nuotraukas, dedi savo, reaguoji, paskui idedi viena namu darba cia, temoje (vandens zenklai nemaiso), toliau gali paprasyti slaptazodzio, ir jeigu bent keli nariai balsuoja "uz", slaptazodi gausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 12 gruodžio 2007 - 17:41
My way, paskaityk sios temos zinutes ir bent dar vienos ankstesnes temos - buvo isamiai paasikinta ne tik ND taisykles, bet ir kodel jos tokios yra, kodel slaptazodzio reikia nusipelnyti.
Dek nuotraukas cia, ir viskas ateis su laiku 4u.gif
Atsakyti
šiandien nuotraukų mažoka. dedu, nors ir iš archyvo, bet vis dar mielą..
user posted image
Atsakyti
įdedu vieną foto ir patarimo noriu.. akivaizdžiai fokusas vienai akiai.. Kaip teisingai sufokusuot fotografuojant žmogaus veidą.. Kažkur skaičiau, kad reikia fokusuot tarp artimiausios akies ir nosies unsure.gif .. Bet fotike yra visokių fokuso nustatymų.. Gal ką ne taip nusistatau g.gif .. O gal visgi per siaura ryškumo zona? Desiree, Tu pas mus portretų profas smile.gif .. Visų klausiu, pasidalinkit patirtim unsure.gif

user posted image

Bilekas labai naudingi patarimai bigsmile.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Desiree, Wyshnia, labai dekoju jums uz palaikyma ir patarimus 4u.gif As irgi bandau, ir net ne po 20, o vos ne po visa 2gb korta supleskinu kartais, tik ne visada buna ka ir atsirinkti is jos. Na, bandysiu toliau smile.gif

Bilekas, labai reta pasirodai, o tavo pasirodymas cia labai naudingas thumbup.gif Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 12, 17:44)
įdedu vieną foto ir patarimo noriu..

gal ryškumo zona per siaura? Nors aš asm. veik visada fotografuoju su f 1,8. Tiesiog man taip patinka.
o tas išplaukimas natūraliai gavosi ar kažką ten blukinai? man asm. nelabai patinka.
O šiaip, gražus dryžuotas portretukas. Mielas ir žvilgsnis, ir taip mielai pirštukais su pėdute žaidžia..
Atsakyti
Ikeliu keleta senu nuotrauku kritikai. I mena tai tikrai nepretenduoja, bet man jos patinka, tai labai laukciau patarimu ka kita karta daryti kitaip.
user posted image
user posted image
Sita syki keliau, bet istryniau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 12, 18:52)
gal ryškumo zona per siaura? Nors aš asm. veik visada fotografuoju su f 1,8. Tiesiog man taip patinka.
o tas išplaukimas natūraliai gavosi ar kažką ten blukinai? man asm. nelabai patinka.
O šiaip, gražus dryžuotas portretukas. Mielas ir žvilgsnis, ir taip mielai pirštukais su pėdute žaidžia..

tiesą sakant bandžiau paslėpt defektus foto taip.. dar vis netobula kadruotė, vis įlenda kas nors į kadrą, o nukirpus bijojau, kad nesuspaustų.. Reikia priprast prie to, kad ką matai ekranėlyje yra mažiau nei realiai unsure.gif ..
O šitą fotografavau su 1,4 .. turbūt per siaura g.gif .. bet kurio atveju gal gali pasidalint kokius focus mode naudoji fotografuojant portretą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif
QUOTE(Desiree @ 2007 12 12, 18:43)
šiandien nuotraukų mažoka. dedu, nors ir iš archyvo, bet vis dar mielą..
user posted image

Nostalgiškas vaizdelis... Mielas ax.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 12, 18:44)
akivaizdžiai fokusas vienai akiai..

Aha, man ir dažnai taip būna ax.gif

De Nada, pirmai tai gal nukirpčiau tą kiaurą viršų ir akcentuočiau tunelį. Antrai ir trečiai man šviesumo trūksta, sunku darbiniam kompe vertinti.
Atsakyti
Desiree, maciau sita tavo nuotrauka Kudroj. Patiko, kad ji tokia paprasta, bet kartu ir vaikiska, ir daug minciu sukelia. Tikrai idomi.

De nada, trecioji man patinka, tik noretusi, kad fotkindama siek tiek daugiau desines puses butu paemusi.

Westa, o kuom berniuko veidukas apsviestas?

As noriu irgi parodyt pora. Visa diena ieskojau kur ir kaip paemus fotika i rankas, deja nebuvo kada. O vakare vaikus maudziau, tai pirma isfotkinau visaip kaip, o tada paleidau doh.gif

user posted image

Sakykit, kaip su fokusu cia?

Isimu viena, nes jau pati matau, kad blogai. Beje, nustatymai ISO 800, F/1,8, 1/200. Grudas matosi del prasto apsvietimo ir didelio ISo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 gruodžio 2007 - 20:14
QUOTE(Opa @ 2007 12 12, 20:10)

Westa, o kuom berniuko veidukas apsviestas?

šiokia tokia lempa namine pasišviečiau mastau.gif ..
o man visai neblogai vyrukas gavosi .. turnint omeny kaip sunku vaikus fotografuot smile.gif . fokusas man labiau į petį g.gif .. beje, pažiūrėjau savo foto - irgi fokusas labiau į petį nei į veidą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 12, 18:09)
g.gif o kur beda? dek su vandens zenklais...

Jei kas esat girdeję, vandens ženklą panaikint galima su PS smile.gif Žinoma pavargt reikia ... Nesinervinkit jus taip smarkiai del tų savo nuotraukų.. būtumėt kokie pasaulinio lygio meistrai tai gal ir..., bet dabar.. Tik pradedat fotkint ir tik jau neduok dieve kas nusiseivins nuotrauką.. Man, pvz malonu net, kad kažkas mano fotkę ant savo desktopo užsidės smile.gif

Beje šiandien trankiaus apie vieną dryžuotą objektą kokią valandą :ir taip aš jį, ir šiaip, ir iš apačios ir tiesiai, .. nu jmj niekaip, žiūriu krūva kadrų o naudos...pššššš.. Bet vistiek aš iš jo padarysiu ND. Jaučiu ryt vėl važiuosiu cool.gif
Tai vakare bandžiau naktinio kažką sukurt. Tuoj pabandysiu apdirbt truputelį ir įkelsiu.. Jei kam patiks , galit nusiseivint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 12 gruodžio 2007 - 20:54