Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2007 12 12, 09:14)
negaliu žavėtis ar nesižavėti tuo, ko dar neišbandžiau.. ir džiaugiuos, kad turiu tokią galimybę.. nemanau, kad naudos nebus  smile.gif .. Nors minimaliai..

na kodėl negalima nesižavėti tuo, ko nebandei?
aš pvz. nebandžiau pūdyto ryklio mėsos, bet manęs tai nežavi..biggrin.gif
gal ir kvailas pavyzdys, bet manau, kad tikrai nebūtina viską išbandyti, kad bent jau nujaustum, ar patiktų, ar ne..
nors gal Tu ir teisi.. ką aš žinau..biggrin.gif
žodžiu, sėkmės ir lauksim bandymų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 12, 09:19)
na kodėl negalima nesižavėti tuo, ko nebandei?
aš pvz. nebandžiau pūdyto ryklio mėsos, bet manęs tai nežavi..biggrin.gif

o jei paragautum ir ūmai suprastum, kad tai pati skaniausia mėsa kokią esi ragavus smile.gif .. nežinosi - abejosi, o va pabandysi, nepatiks, tai būsi tikra 100 proc.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 12, 09:22)
o jei paragautum ir ūmai suprastum, kad tai pati skaniausia mėsa kokią esi ragavus  smile.gif .. nežinosi - abejosi, o va pabandysi, nepatiks, tai būsi tikra 100 proc..  smile.gif

dėl ryklio - nemanau biggrin.gif
dėl studijinės fotografijos - gal. niekada negali žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 12, 08:16)
Ką daba daryt g.gif  Galvoju ją dėti į mūsų metų nuotraukos albumą biggrin.gif  Gal ją ten ir parodysiu, gerai?

su nekantrumu lauksim 4u.gif
Atsakyti
antra karta klausiu smile.gif
ka turiu padaryti, kad galeciau paziuret albuma? blush2.gif Gal net ir sudalyvauti, jei priimsit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 12, 10:15)
ka turiu padaryti, kad galeciau paziuret albuma?  blush2.gif Gal net ir sudalyvauti, jei priimsit  bigsmile.gif

be slaptažodžio nepažiūrėsi, o kad slaptažodį gautum, reikia, kad tam pritartų temos dalyviai.
aš balsavimo inicijuoti nedrįsiu, nes pati esu naujokė, neseniai jį gavusi.
bet aš iš principo būčiau už.
Atsakyti
Zmones, kas turit pentax100 ir gali ypac bukam zmogui paaiskinti apie rankinius nustatymus? as vakar 2 val kankinau fotika ir instrukcija, bet ant M man visvien gaunas juodos nuotraukos. Bileko buvo superinis paasikinimas, bet jokiu skaliu reguliuojamu neradau, bandzoai ka mano durna galva siule, bet... susinervinau... visokias kombinacijas bandziau, ant AV kazkas gavosi (aisku siaubingai), bet nu negi dabar teks ant automato pyskint - cto vizu to poju?...
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 12, 10:32)
Zmones, kas turit pentax100 ir gali ypac bukam zmogui paaiskinti apie rankinius nustatymus? as vakar 2 val kankinau fotika ir instrukcija, bet ant M man visvien gaunas juodos nuotraukos. Bileko buvo superinis paasikinimas, bet jokiu skaliu reguliuojamu neradau, bandzoai ka mano durna galva siule, bet... susinervinau... visokias kombinacijas bandziau, ant AV kazkas gavosi (aisku siaubingai), bet nu negi dabar teks ant automato pyskint - cto vizu to poju?...

Pirmiausia nesinervink. Antra, nenaudok pradžiai M programos. Naudok Av arba Tv. Geriau Av. Kol neįgudus gal nefotografuok labai tamsiame kambary, jei turi galimybę eik i lauką. Kai perprasi šituos abu nustatymus, tada prie M palengva pereik.
Bileko paaiškinimas buvo tikriausiai canon fotoaparatams. O fotoaparatai šiaip ar taip šiek tiek skiriasi. Pas mane K10 nustatymai reguliuojasi ratuku, jokių skalių nėra kiek pamenu, tik skaičiukai keičiasi. Gal pas tave kažkas panašaus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 12, 10:29)
be slaptažodžio nepažiūrėsi, o kad slaptažodį gautum, reikia, kad tam pritartų temos dalyviai.
aš balsavimo inicijuoti nedrįsiu, nes pati esu naujokė, neseniai jį gavusi.
bet aš iš principo būčiau už.

ka gi, tuomet as pati inicijuosiu balsavima 4u.gif
Prisistatau:
nesu nei foto vagis, nei kopijuotoja, tiesiog noriu analizuot fotografijas, detis galvon viska ir ismokt fotografuoti. bigsmile.gif Gyvenu Vilniuje, i meetus mielai ateisiu smile.gif Kai igusiu, mielai padesiu naujokams 4u.gif
Prasau leidimo smile.gif
Ar dabar visi turi patvirtinti? tai gal tada reikia sarasa koki pasidaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 12, 10:15)
ka turiu padaryti, kad galeciau paziuret albuma?  blush2.gif Gal net ir sudalyvauti, jei priimsit  bigsmile.gif

viskas surašyta pirmoj žinutėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Dejavu - dekui, truputi nuraminai. Gal si savaitgali jau atsiras laiko ir galesiu dienos sviesoj paeksperimentuot. Dabar iseinu i darba su tamsa, griztu tamsoj, ai...
Bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 12, 10:54)
Dejavu - dekui, truputi nuraminai. Gal si savaitgali jau atsiras laiko ir galesiu dienos sviesoj paeksperimentuot. Dabar iseinu i darba su tamsa, griztu tamsoj, ai...
Bus matyt smile.gif

o tu trikojį turi? Jei nori ne dienos šviesoj bandyti paprastas būdas - nusistatai Av, padedi fotoaparatą ant trikojo ar kokio stabilaus pagrindo (nes dažniausiai namie tamsoka būna) arba uždegi visas įmanomas šviesas kambary ir fotografuoji iš rankos, (pageidautina, kad modeliai nelabai judėtų).
Gali pasipraktikuoti su žvakių šviesa - gražios ir jaukios nuotraukos gaunasi. Tikrai išeis.
Ir nesuk sau galvos dėl M nustatymų.
Atsakyti