ačiū, Elina .. einu ieškot
dar klausimas.. gal pas ką nors liko ,,vaistukų" nuo PS .. jei nerasiu, po 24 d. nusibaigs, vargšiukas
QUOTE(vauga @ 2007 12 08, 12:45)
labryt
kokia fiana diena, ane prisimarinavau saslyku, reiks palekt miskan su instrukcijom ir fotiku rankose
o man galima pamatyt?
kokia fiana diena, ane prisimarinavau saslyku, reiks palekt miskan su instrukcijom ir fotiku rankose
o man galima pamatyt?
pirmoj žinutėj viskas parašyta
QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 12:57)
O aš noriu pasidžiaugti, kad pagaliau išmokau susifokusuoti ir ryškumą išgauti . Gėda prisipažinti, beveik miegančius vaikus vakar kankinau . Bet va datr toks klausimas.
vaikai dar nuo tavęs nebėga žiūrėk, kad fotiko nepaslėptų vieną dieną
QUOTE(fotolama @ 2007 12 08, 09:04)
Prie vaizdo ieškiklio yra dioptrijų nustatymas. Nusistatyk taip, kad vaizdo ieškiklyje esantis žymėjimas (linijos ir pan.) būtų ryškus.
Aplamai šnekant apie trumparegystę ir veidrodinį fotiką, tai fotoaparatas neveikia kaip akiniai Nebus taip, kad trumparegis mato ryškų sufokusuotą vaizdą, o iš tikrųjų fokuso taškas kažkur kitur.
Jei trumparegis mato ryšku vaizdą ieškiklyje, reiškiasi fokusas yra
Aplamai šnekant apie trumparegystę ir veidrodinį fotiką, tai fotoaparatas neveikia kaip akiniai Nebus taip, kad trumparegis mato ryškų sufokusuotą vaizdą, o iš tikrųjų fokuso taškas kažkur kitur.
Jei trumparegis mato ryšku vaizdą ieškiklyje, reiškiasi fokusas yra
Ner pas mane jokio zymejimo Nusistatau lyg, kaip priklauso, bet.... Fokusuodama su savo akiniuotos varnos akim ir veliau leisdama automatui sufokusuoti matau, kad mano akys grybauja... (del to ir mamyjos bijau )
QUOTE(sillwio @ 2007 12 08, 11:31)
Ačiū, Labradoriuke Galėjai pasidomėti iš karto
Labai greit prabegau tema - daug prirasot pilieciai
Isimine californiagirl grazuoliai (del saltumo man fuji patinka labiau nei kodakas - ale cia jau skonio reikalas ), Opos zuikis prie lango stovintis (fokusas lyg ir i petuka , bet su nuotaika nuotrauka), sillwio kareivukai (kokybe labai, del to, kuriuos noreciau matyt fokuse dvejoju... )...
Na ir truputi nesutinku su Labradoriuke del Elinos Saunuole ji ir pagirt butinai reikia bent kelias temas atgal paskaityt ir matytusi, kad zmogus mokosi. Del seseliu gal but ... ir gal but jai ten viskas per fuksa gavosi, bet juk nenukreipe zmogus blykstes tiesiai i objekta, kaip fotoatlje - o sukinejo, ieskojo... Su laiku manau ir seselius nereikalingus pamatys Saunuole Elina
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 08, 12:17)
zinok, cia pas mus dvi stovyklos nikonistu ir canonistu Tai as patariu paciai issirinkti. Kiek zinau canon siulo didesni objektyvu pasirinkima, Ateity tikrai prireiks. Aisku ir nikonai visko turi, tik kainos yra didesnes. Pati turiu nikona ir nekeisciau i canona
Oi tikiu, vis tik tai geriausios foto firmos:) Nikon kainos didesnes, bet as ir kokybe kzkaip labiau tikiu Bet dar man matyt per brangu, gal kzkada kai pirksiu tikrai profesionalu fotoaparata..Bet vis tik, gal bent kas turi koki ir galetu padet man atmest kelis variantus ? Nes visokiuose forumuose pabendrauju, bet skirtingos nuomones, na ir siaip, nelabai patikimos..
klausimelis. Jei uzsistatau AUTO rezima, tai tamsioj patalpoj blicas turi savaime suveikt, taip? Man neveikia.... Kur galima pasiremontuoti sita reikala?
dabar perziurinejau foto is to vakarelio klube, ir radau kazkoki "šediovrą" taigi maigiau ta fotika visaip, kaip tik ismaniau, tai va kokia nesamone gavosi:
p.s. dar neperskaiciau iki žgalo jusu taisykiu, gal as cia teršiu eterį? gal negalima dėt tokiu va bajeriuku? Sakykit, jei ka
dabar perziurinejau foto is to vakarelio klube, ir radau kazkoki "šediovrą" taigi maigiau ta fotika visaip, kaip tik ismaniau, tai va kokia nesamone gavosi:
p.s. dar neperskaiciau iki žgalo jusu taisykiu, gal as cia teršiu eterį? gal negalima dėt tokiu va bajeriuku? Sakykit, jei ka
QUOTE(vauga @ 2007 12 08, 15:09)
dar neperskaiciau iki žgalo jusu taisykiu, gal as cia teršiu eterį? gal negalima dėt tokiu va bajeriuku? Sakykit, jei ka
Gali kelti, gali klausti. Aš tau bloga patarėja, su auto niekad nefotkinu, tai nieko ir nepasakysiu. Palaukim žinovų
Aš tavo nuotraukoje įtariu neteisingai judesiui nureguliuotus nustatymus, atrodo, kad tu šokdama paveiksluoji, arba šviesos muzika buvo judėjime . Aj, nesuprantu aš
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 08, 13:12)
Tik nepasipigink pirkdama (aisq jei leidzia finansai), nes paskui vargsi kai siek tiek igausi patirties. Prades trukti tai sio tai to. Opartduoti fotika, jau nuostoliai. O brendas neturi dideles reiksmes, tik zinok jei jau prisirishi prie kurio tai jau visam gyvenimui,cia ne vyras - neissiskirsi
As gi studente, taupau taupau dedu centa prie cento Manau jei reikes ateity geresnio ir busiu nebe studente! nusipirksiu ir geresni, paprastesnis bus siaip vakareliam pafotografuoti, negaila bus netycia is ranku ismest Bet labai sunku man apsispresti. Jus kiek suprantu dirbate topo centre?
Gal ka galetumete parekomenduoti? Kiek suprantu, visi jie turi reikalingiausias funkcijas, bet man reikia geros kokybes, kad nuotrauka galeciau isdidinti iki plakato dydzio ir naudoti spaudoje. Zinai kad tie pikseliai ne viska sako, priklauso nuo zidinio nuotolio, bet labai sunku susigaudyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 08, 15:03)
matytusi, kad zmogus mokosi.
Ačiū . Net du nagus nusilaužiau betampydama ir atsukinėdama tą štatyvą . Kas žino kokia aš fyfa, gali įsivaizduot mano sielvartą
QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 14:14)
Gali kelti, gali klausti. Aš tau bloga patarėja, su auto niekad nefotkinu, tai nieko ir nepasakysiu. Palaukim žinovų
Aš tavo nuotraukoje įtariu neteisingai judesiui nureguliuotus nustatymus, atrodo, kad tu šokdama paveiksluoji, arba šviesos muzika buvo judėjime . Aj, nesuprantu aš
ten as prie stalo sededama visokius rezimus nustatinejau ir fotkinau Vienzo . Jau Dabar baigiu issianalizuoti funkcijas, paskui atsidesiu eksperimentavimui
cia viena foto, sakykit, kas joje blogai. Per tamsi, o kas dar? 9 cia seniau daryta..)
saldus miegelis.
Elina
o cia - sakiau, kol barsciu nesuvalgys, tol neis i lauka. Tai susiraukes valgo:
o cia - sakiau, kol barsciu nesuvalgys, tol neis i lauka. Tai susiraukes valgo: