Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ačiū, Elina .. einu ieškot smile.gif

dar klausimas.. gal pas ką nors liko ,,vaistukų" nuo PS .. jei nerasiu, po 24 d. nusibaigs, vargšiukas unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 08, 12:45)
labryt smile.gif
kokia fiana diena, ane wink.gif prisimarinavau saslyku, reiks palekt miskan  thumbup.gif  su instrukcijom ir fotiku rankose  lotuliukas.gif
o man galima pamatyt?  blush2.gif

pirmoj žinutėj viskas parašyta mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 12:57)
O aš noriu pasidžiaugti, kad pagaliau išmokau susifokusuoti ir ryškumą išgauti blush2.gif . Gėda prisipažinti, beveik miegančius vaikus vakar kankinau wacko.gif . Bet va datr toks klausimas.

vaikai dar nuo tavęs nebėga biggrin.gif žiūrėk, kad fotiko nepaslėptų vieną dieną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 12 08, 09:04)
Prie vaizdo ieškiklio yra dioptrijų nustatymas. Nusistatyk taip, kad vaizdo ieškiklyje esantis žymėjimas (linijos ir pan.) būtų ryškus.
Aplamai šnekant apie trumparegystę ir veidrodinį fotiką, tai fotoaparatas neveikia kaip akiniai smile.gif Nebus taip, kad trumparegis mato ryškų sufokusuotą vaizdą, o iš tikrųjų fokuso taškas kažkur kitur.
Jei trumparegis mato ryšku vaizdą ieškiklyje, reiškiasi fokusas yra smile.gif

Ner pas mane jokio zymejimo g.gif Nusistatau lyg, kaip priklauso, bet.... Fokusuodama su savo akiniuotos varnos akim ir veliau leisdama automatui sufokusuoti matau, kad mano akys grybauja... (del to ir mamyjos bijau unsure.gif )

QUOTE(sillwio @ 2007 12 08, 11:31)
Ačiū, Labradoriuke  4u.gif Galėjai pasidomėti iš karto smile.gif

biggrin.gif

Labai greit prabegau tema - daug prirasot pilieciai doh.gif

Isimine californiagirl grazuoliai (del saltumo man fuji patinka labiau nei kodakas - ale cia jau skonio reikalas biggrin.gif ), Opos zuikis prie lango stovintis (fokusas lyg ir i petuka g.gif , bet su nuotaika nuotrauka), sillwio kareivukai (kokybe labai, del to, kuriuos noreciau matyt fokuse dvejoju... smile.gif )...

Na ir truputi nesutinku su Labradoriuke del Elinos schmoll.gif Saunuole ji ir pagirt butinai reikia drinks_cheers.gif bent kelias temas atgal paskaityt ir matytusi, kad zmogus mokosi. Del seseliu gal but ... ir gal but jai ten viskas per fuksa gavosi, bet juk nenukreipe zmogus blykstes tiesiai i objekta, kaip fotoatlje - o sukinejo, ieskojo... Su laiku manau ir seselius nereikalingus pamatys smile.gif Saunuole Elina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 08, 12:17)
zinok, cia pas mus dvi stovyklos smile.gif nikonistu ir canonistu biggrin.gif Tai as patariu paciai issirinkti. Kiek zinau canon siulo didesni objektyvu pasirinkima, Ateity tikrai prireiks. Aisku ir nikonai visko turi, tik kainos yra didesnes. Pati turiu nikona ir nekeisciau i canona tongue.gif
Oi tikiu, vis tik tai geriausios foto firmos:) Nikon kainos didesnes, bet as ir kokybe kzkaip labiau tikiu ax.gif Bet dar man matyt per brangu, gal kzkada kai pirksiu tikrai profesionalu fotoaparata..
Bet vis tik, gal bent kas turi koki ir galetu padet man atmest kelis variantus ? unsure.gif Nes visokiuose forumuose pabendrauju, bet skirtingos nuomones, na ir siaip, nelabai patikimos..
Atsakyti
klausimelis. Jei uzsistatau AUTO rezima, tai tamsioj patalpoj blicas turi savaime suveikt, taip? Man neveikia.... Kur galima pasiremontuoti sita reikala? g.gif
dabar perziurinejau foto is to vakarelio klube, ir radau kazkoki "šediovrą" lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif taigi maigiau ta fotika visaip, kaip tik ismaniau, tai va kokia nesamone gavosi:
user posted imagep.s. dar neperskaiciau iki žgalo jusu taisykiu, gal as cia teršiu eterį? gal negalima dėt tokiu va bajeriuku? g.gif Sakykit, jei ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 08 gruodžio 2007 - 14:10
QUOTE(vauga @ 2007 12 08, 15:09)
dar neperskaiciau iki žgalo jusu taisykiu, gal as cia teršiu eterį? gal negalima dėt tokiu va bajeriuku?  g.gif  Sakykit, jei ka  4u.gif

Gali kelti, gali klausti. Aš tau bloga patarėja, su auto niekad nefotkinu, tai nieko ir nepasakysiu. Palaukim žinovų 4u.gif
Aš tavo nuotraukoje įtariu neteisingai judesiui nureguliuotus nustatymus, atrodo, kad tu šokdama paveiksluoji, arba šviesos muzika buvo judėjime g.gif . Aj, nesuprantu aš unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 gruodžio 2007 - 14:16
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 08, 13:12)
Tik nepasipigink pirkdama (aisq jei leidzia finansai), nes paskui vargsi kai siek tiek igausi patirties. Prades trukti tai sio tai to. Opartduoti fotika, jau nuostoliai. O brendas neturi dideles reiksmes, tik zinok jei jau prisirishi prie kurio tai jau visam gyvenimui,cia ne vyras - neissiskirsi lotuliukas.gif
As gi studente, taupau taupau dedu centa prie cento smile.gif Manau jei reikes ateity geresnio ir busiu nebe studente! g.gif nusipirksiu ir geresni, paprastesnis bus siaip vakareliam pafotografuoti, negaila bus netycia is ranku ismest biggrin.gif
Bet labai sunku man apsispresti. Jus kiek suprantu dirbate topo centre?
Gal ka galetumete parekomenduoti? Kiek suprantu, visi jie turi reikalingiausias funkcijas, bet man reikia geros kokybes, kad nuotrauka galeciau isdidinti iki plakato dydzio ir naudoti spaudoje. Zinai kad tie pikseliai ne viska sako, priklauso nuo zidinio nuotolio, bet labai sunku susigaudyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 08, 15:03)
matytusi, kad zmogus mokosi.

Ačiū 4u.gif . Net du nagus nusilaužiau betampydama ir atsukinėdama tą štatyvą blink.gif . Kas žino kokia aš fyfa, gali įsivaizduot mano sielvartą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 08, 14:14)
Gali kelti, gali klausti. Aš tau bloga patarėja, su auto niekad nefotkinu, tai nieko ir nepasakysiu. Palaukim žinovų 4u.gif
Aš tavo nuotraukoje įtariu neteisingai judesiui nureguliuotus nustatymus, atrodo, kad tu šokdama paveiksluoji, arba šviesos muzika buvo judėjime g.gif . Aj, nesuprantu aš unsure.gif

ten as prie stalo sededama visokius rezimus nustatinejau ir fotkinau doh.gif Vienzo . Jau Dabar baigiu issianalizuoti funkcijas, paskui atsidesiu eksperimentavimui smile.gif
cia viena foto, sakykit, kas joje blogai. Per tamsi, o kas dar? 9 cia seniau daryta..)
user posted image

saldus miegelis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 08 gruodžio 2007 - 14:39
Man ne per tamsi, tik, kadravimas įdomesnis galėtų būt blush2.gif ir blysktes plaukučiuose galėtų nesimatyt. Koks gražus berniukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 gruodžio 2007 - 14:36
Elina 4u.gif
o cia - sakiau, kol barsciu nesuvalgys, tol neis i lauka. Tai susiraukes valgo:
user posted image
Atsakyti
O šita, žinok, man fainiausia thumbup.gif . Labai patiko, tik mažulio gaila verysad.gif
Atsakyti