QUOTE(wyshnia @ 2007 12 12, 00:20)
Zodziu kai parasei, kad klaida, pasigailejau drebtelejusi ta komentara
o tu nesigailėk svarbi kiekviena nuomonė o dar kai pats sutinki su ta nuomone
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 12 12, 05:01)
Man jos mielos, nes tai mano vaikutis, bet kai zinai kas jose blogai, tai negaliu atsisedusi dziaugtis. Verkt norisi Ir nepleskinu belekaip, taikausi, fokusuoju. Isbandziau ir One shot, ir Al focus ir Al servo (beje, rezultatas liudniausias), Metering mode pas mane ant Evaluative metering nustatytas.
o aš net nežinau ką patarti. Pati fotografuodama mažių pleškinu laaaaaaaabai daug. Gaunasi eilė labai panašių nuotraukų. Bet iš tos pat situacijos tuomet galima atsirinkti vieną tinkamą. Juk su mažiukais sunku. Jiem gi bėgti, spurdėti. Apie menus nėra net ką galvoti. Norisi juk fiksuoti momentus. O jie laiko fotografavimui duoda labai mažai.
Tai aš galiu tik patarti fotografuoti daugiau, o paskui atsirinkti. Su išlaikymu, po pirmos nuotraukos vis tiek matai kaip gaunasi tamsu, šviesu ar gerai. Tada spręsk pridėti vieną stopą ar nuimti...
Aišku patarimai būtų gal kitokie, jei norėtum fotografuoti ką kitką.. Bet šeimos albumui kitaip su mažiukais nelabai ir gaunasi.
QUOTE(vauga @ 2007 12 12, 07:13)
aciu labai stengsiuos, bandysiu Tik modelis pasipriesino paskui, sake, duok man miegot jau
kankinam mes tuos modelius
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 12, 07:24)
Papasakok, kaip kilo įdėja padaryti šią nuotrauką.
aš labai retai fotografuoju savo vyrą. Tąkart pasikviečiau portretui, kurį rodžiau. Tamsoje profilis žiūrintis šviesos link. Nuotaika vyravo gan niūri. Aš bandžiau fotografuoti tik skalbinius. Tai jis pradėjo man trukdyti Pradžioje padžiovė vieną savo ranką, bet ir ta nuotrauka nesigavo. Ten išvis nieko nsugebėjau išgelbėti. O paskui ir pats pasidžiovė iš liūdesio... Taip ir gavosi. Todėl ir sakau, kad minties nebuvo šioje foto. Tiesiog pasižaidimas. Bet išlaikymo klaidos negailestingos...