QUOTE(vauga @ 2007 12 11, 08:40)
labas rytas.
klausimelis: jus kai nufotkinat, sharpinat ir karpot ir t.t viska su fotoshopu? Ar kaip cia?
visaip
priklauso kas ka turi ir kas kam patinka
QUOTE(Desiree @ 2007 12 11, 11:46)
kartais pagalvoju, kad išvis mažai nusimanau fotografijoje. Tarkim tas pats ne automatinis o rankinis ekspozicijos nustatymas. Man užtenka vargo kai į juostelę fotografuoju. Su skaitmena renkuosi automatinį režimą, tik pagal situaciją parenku WB ir pridedu vieną stopą arba vienu mažiau.. Ypač kai namuose fotografoju, nes sienos spalvotos ir ekspoziija linkusi grybauti... O šiaip. Pagarba jums, jei fotograuojat su M režimu.
Man nepagarba, as fotografuoju Av
QUOTE(westa @ 2007 12 11, 12:24)
dar klausimas ar ir kiek dažnai naudojatės portreto , judesio ir kitom tom funkcijoms nustatomom?
Niekada nesinaudonu
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 11, 18:41)
vakar ir sian padariau kokius 10 variantu j/b foto su ta mergaite - nu ir ka, nuejau atspausint jau toki mano galva, daugmaz vykusi, kaip parode man ju monitorius, tai visas noras spausdint atkrito. jau tokia kontrastinga isdegusia, nors mano monotorius visai padoriai rode...
O tavo monitorius kalibruotas?
QUOTE(Rūta.T @ 2007 12 11, 20:51)
Gražios jūsų nuotraukos, vis pasižiūriu ir seilę varvinu..... man taip niekada gyvenime nesigaus
Noriu paklausti, gal kas fotkinat veiksmą salėj(vaikų varžybos), kaip apšvietimas baltos lempos ir nuo langų šviesa sklinda??? Kiek bandžiau nei viena nuotrauka neišėjo. Pas mane fotikas muiline olympus. Gal kokių patarimų turit>?
Ka reiskia neisejo? Pora neisejusiu nuotrauku padetu suprasti, kame problema
Papildyta:
Opa, neliudek - pasivysi
As irgi kazkaip uzsisedejus vienoj vietoj jauciuosi, bet nieko nepadarysi dabar - paaugs mazius, atsigriebsiu
Portretukams ryskumo truksta, na gal tiksliau galvociau, kad islaikymas per ilgas buvo. Parasyk nustatymus, nes exif'o nera
vvvv , kokybiskos katiniuko nuotraukos
Sveikinimai tavo pupai ir tau mamuk
Degute, vel susifokusavo truputi arciau nei noretusi - ant megztuko
Puriena, nu patiko tie pagaliukai
Nezinau kuo, bet kabina...
peppi , va si nuotrauka, jei dar virsaus daugiau i sviesesne tai super super butu
patinka
vauga , nuotaika patinka, nepatinka apsvietimas
Desiree, tavoji nuotrauka man per tamsi
Ir kazkaip nezinau... nelabai supratau as jos...