Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o aš paprastai gaunu atspausdinta tai ką ir nunešu, t.y. taip kaip matau monitoriuje. O į jb verčiu labai paprastai, tiesiog nuimu spalvas. Kitaip nemoku, o ir laiko mokslams su PS nelabai ir būtų..
Atsakyti
dar kelios foto iš šios dienos nd..

user posted image

,,Po pirmadienio" smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 11, 18:38)
aš pabandžiau "pažaisti" su tavo foto, jei nori galiu atsiųsti savo variantą

Dejavu, gali ir čia įdėti mirksiukas.gif Numanau, kad bus labai faina.

Šiaip dar noriu ir netvarkytą originalą įdėti, o tai žiūriu, kad gal persistengiau betvarkydama g.gif Šis daug švelnesnis.

user posted image
Atsakyti
Gražios jūsų nuotraukos, vis pasižiūriu ir seilę varvinu..... man taip niekada gyvenime nesigaus verysad.gif
Noriu paklausti, gal kas fotkinat veiksmą salėj(vaikų varžybos), kaip apšvietimas baltos lempos ir nuo langų šviesa sklinda??? Kiek bandžiau nei viena nuotrauka neišėjo. Pas mane fotikas muiline olympus. Gal kokių patarimų turit>?
Atsakyti
ar matet danguj kaledu senelio rogiu pedsakus? As maciau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 11, 00:07)
ok  smile.gif .. Šiaip lempos kaži kaip būtų atrodžiusios spalvotos, bet va ciuciu galėjau gal ir spalvotą palikt..
norit spalvų ? bus  smile.gif

dryžuota vaikystė  smile.gif

user posted image

ačiū, Sillwio   4u.gif

šiandien sulaukiau siurprizo .. šalia guli Sigma 30mm f 1,4 ir Sigma 70 - 200mm f 2,8 ..dabar jau tiesiog privalau išmokt bent kokybiškai fotografuot .. labai noriu gero oro , noriu išvažiuot į gamtą.. apskritai jums taip nebūna, kad važiuoji pvz mašina, ir kelyje  matai ne kelią, o pvz kaip tas kelias gražiau atrodytu, kuriuo kampu  doh.gif  doh.gif ..

Ir dar.. pasistengsiu per savaitę parodyt keletą foto.. užsikabliavau ant  vienos temos, galgi nelabai šiaip super vežanti, bet man įdomi  4u.gif pabandysiu padaryt seriją foto  4u.gif

Degute, super  išduok ar ryškinai akis  blush2.gif .. einu po truputį per blog'o pamokas , niekaip nedaeinu iki akių paryškinimo..

Tai isduok uz kiek nupirkai Sigma 70-200 mm?
Ir beje visiems ir visoms Vakaru pakrantes gyventojoms, nuo ryt SAULUTE :kraukit fotiku akumus ir pirmyn. Jauciu Elina pamalonins mumis visus.
Va cia info http://www.gismeteo....towns/26509.htm
Beje, kada vakaru pakrantej meeet'a darom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 11 gruodžio 2007 - 20:58
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 11, 20:48)
Dejavu, gali ir čia įdėti mirksiukas.gif Numanau, kad bus labai faina.

Šiaip dar noriu ir netvarkytą originalą įdėti, o tai žiūriu, kad gal persistengiau betvarkydama g.gif Šis daug švelnesnis.

dešiniosios pusės vertikalus variantas
PS 2 sluoksniai (vienas paryškinti, kitas palieti) ir pamažinau raudonos spalvos. Gavosi va tokia akvarelė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 11, 21:41)
dešiniosios pusės vertikalus variantas
PS 2 sluoksniai (vienas paryškinti, kitas palieti) ir pamažinau raudonos spalvos. Gavosi va tokia akvarelė:

user posted image

Labai wub.gif Tavo braižas..
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
labai laukiu kiekvienam kadrui pastabu. is anksto aciu! 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 11 gruodžio 2007 - 21:57
va atbuvau pirmąkart Kūdrininkų antradieniniam susitikime ax.gif atlikau Desiree užduotį (beje gražiai atrodo įrėminta nuotraukytė ir visiem labai patiko) 4u.gif susipažinau gyvai su keletu virtualiai pažįstamų kūdriečių, buvo įdomu, buvo aptariamos Antinarkotinės temos konkurso nuotraukos, mano vaikiui pradėjus rodyt ožius išėjau (tenka visur su juo būt, nes neturiu kas jį padaboja...)

Puriena, Dejavu taisytas vairiantas gražiai žiūrisi, bet man nuotrauka tarsi be idėjos.. kažko jau trūksta..

Peppi, smagus kadras su berniuku, tik tikrai neversk į j/b! mano skoniu norėčiau šviesesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 11, 15:58)
Kaip jūs vertintumėt šitą bardakiuką? Ar pakadruoti ir paieškoti kompozicijos, ar trinti lauk. g.gif  Ar įsirėmint? lotuliukas.gif

jei atvirai, man tai šiaip sau ax.gif nors šiaip tokios nuotraukos patinka, bet šį kartą nelabai ax.gif gal kokio kontrasto uždėt? g.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 11, 16:08)
nu atzingsniavau ir as su nuotrauka, paskalpuokit biskeli...apsvietimas is virsaus...siaip momentas turbut patiko man joje...

labai patinka spalvos. bet jei jau priekabiaut, tai galėjai fotiką šiek tiek aukščiau kilstelėt tongue.gif - kad matytųsi siekiamos nuotraukos.

QUOTE(westa @ 2007 12 11, 16:23)
Ech šiandien tenkinaus paieškom aplink namą esančiom pievom .. Statybininkai aplink akis išproginę žiūrėjo, ko čia ta kluika su fotiku po pievas laksto

lotuliukas.gif
pirma nekabina visiškai. antra patiko. šiek tiek į Jurgaičio nuotraukas panaši ax.gif o trečia patinka spalviškai, bet kompoziciškai nesižiūri ax.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 16:31)
na as su paskutiniu katinu uzsuku  blush2.gif
sis kadras man idomus pasirode....

kokybiškas. tik norisi šiek tiek daugiau snukučio. ir man dar maišo sienos kampas ir lango rėmas ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 11, 18:33)
nesupykit, kad nekomentuoju katinukų ar šuniukų nuotraukų... Ka-kaip ne mano stiliaus foto ir sunku ką pasakyti. Buvo užkabinę tik Bitės katinukų portretukai. Bet jie kažkuo buvo ypatingi....

oi, kaip tu man širdį paglostei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vauga @ 2007 12 11, 20:52)
ar matet danguj kaledu senelio rogiu pedsakus? As maciau  bigsmile.gif

patiko mintis. niekada taip nebūčiau pagalvojus. ech, taip kalėdiškai nuteikia. tik gaila, kad be sniego.
Atsakyti
va, bandžiau kažką padoresnio išspausti. Nugrybavau su išlaikymu tai sunku ką ir išspausti geresnio. o vienintelis kadras buvo, taip norėjosi išgelbėti.
user posted image

Pupeliuk, dar kartelį tau ačiū, išties. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir truputuką pavydžiu galimybės nueiti į fotografų susitikimus. Būtų čia dresdene kažkas panašaus strimgalviais lėkčiau kiekvienąkart...
Atsakyti