man peppi kadras labai patiko, tik spalvas mačiau kitaip
ramaškė visai gerulė
QUOTE(sayonara @ 2007 12 11, 16:31)
nu va galvojau j/b daryt, betgi nedaug tokių belikę.. žalių, žydinčių.. ranka nekilo
Puriena6, man patinka spalviskai... labai silta... bet zvilgsnis pasiklysta beieskodamas akcento.... nezinau kaip kadruociau....
peppi, man labai sis kadras.... jokiu budu nekeisciau i j/b.... man spalvos tokios aristokratiskos... gal virsaus daugiau noretusi vos vos....
westa, medziai kazkaip visai nekabina.... vidurine kazka turi.... ziemiska pilkuma... o treciojoj.... lyg siltesniu spalvu noretusi.... ir kadravimo kito....
peppi, man labai sis kadras.... jokiu budu nekeisciau i j/b.... man spalvos tokios aristokratiskos... gal virsaus daugiau noretusi vos vos....
westa, medziai kazkaip visai nekabina.... vidurine kazka turi.... ziemiska pilkuma... o treciojoj.... lyg siltesniu spalvu noretusi.... ir kadravimo kito....
QUOTE(westa @ 2007 12 11, 16:37)
nu va galvojau j/b daryt, betgi nedaug tokių belikę.. žalių, žydinčių.. ranka nekilo
tai va, kad tų spalvų tiek mažai, kad negalima jų naikinti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 16:40)
ech...noretusi apacios tai prasom o va virsaus...nea
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 11, 15:58)
Kaip jūs vertintumėt šitą bardakiuką? Ar pakadruoti ir paieškoti kompozicijos, ar trinti lauk. Ar įsirėmint?
Matosi, kad ta priekyje neryški šaka trukdo
Matosi, kad ta priekyje neryški šaka trukdo
aš tikriausiai daryčiau vertikalų kadrą su dešiniaja puse.
Nors norėtųsi šiek tiek švelnesnių perėjimų, gal su PS kokį lengvą paliejimą uždėti
QUOTE(peppi @ 2007 12 11, 16:08)
nu atzingsniavau ir as su nuotrauka, paskalpuokit biskeli...apsvietimas is virsaus...siaip momentas turbut patiko man joje...
man visai patiko šita tavo, tik jokiu būdu nedėk j/b, tegu lieka tokia žaisminga (gal šiek tiek raudonos spalvos ryškumą prigesinti)
cia nuotaikai pasikelt
pati nuotrauka itariu nieko verta ale jau norisi tokio paveiksliuko ant sienos kai prasedi visa diena prie kompo... gerai nuteikia...
cia vis dar traukiu is UK archyvo...pagaliau baigiau, greitu laiku parodysiu daugiau...
na ir dar viena, kiekvienam baikeriui malonus uzrasas
megstu as tamsias nuotraukas
pati nuotrauka itariu nieko verta ale jau norisi tokio paveiksliuko ant sienos kai prasedi visa diena prie kompo... gerai nuteikia...
cia vis dar traukiu is UK archyvo...pagaliau baigiau, greitu laiku parodysiu daugiau...
na ir dar viena, kiekvienam baikeriui malonus uzrasas
megstu as tamsias nuotraukas
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 14:46)
MyWay - klausei kuri man asmeniškai labiausiai patinka, ogi mano vaiko o jei be jos, tai pirmoji su Vilnele patinka labiausiai, nors nuskenavus ir išdidinus kiek nusivyliau, ji man per niūri... labai tikiuosi, kad atspausdinus bus kitaip
Antroje horizontas tikrai pakrypęs, deja su juo nieko nepadarysiu, nes spausdinsiu iš juostos, o ne skenuotą..
Antroje horizontas tikrai pakrypęs, deja su juo nieko nepadarysiu, nes spausdinsiu iš juostos, o ne skenuotą..
man irgi su vaikučiais foto gražiausios po vakarykščio paskaitymo apie foto "galerijas" pasidarė baugu. Norėčiau žinoti kokius namų darbus reikia atlikti ir kur visa tai dedate
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 17:31)
na as su paskutiniu katinu uzsuku
nuostabus, pirkčiau netgi
QUOTE(dejavu @ 2007 12 11, 16:58)
aš tikriausiai daryčiau vertikalų kadrą su dešiniaja puse.
Nors norėtųsi šiek tiek švelnesnių perėjimų, gal su PS kokį lengvą paliejimą uždėti
Ačiū, pabandysiu
nesupykit, kad nekomentuoju katinukų ar šuniukų nuotraukų... Ka-kaip ne mano stiliaus foto ir sunku ką pasakyti. Buvo užkabinę tik Bitės katinukų portretukai. Bet jie kažkuo buvo ypatingi....
Pagaliau viena namuose. Dievinu tokius momentus. Lekiu spausdinti nuotraukų.
Pupeliuk, smagaus susitikimo. Papasakok kai grįši kas ten įdomaus vyksta
Pagaliau viena namuose. Dievinu tokius momentus. Lekiu spausdinti nuotraukų.
Pupeliuk, smagaus susitikimo. Papasakok kai grįši kas ten įdomaus vyksta
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 11, 17:44)
Ačiū, pabandysiu
aš pabandžiau "pažaisti" su tavo foto, jei nori galiu atsiųsti savo variantą
vakar ir sian padariau kokius 10 variantu j/b foto su ta mergaite - nu ir ka, nuejau atspausint jau toki mano galva, daugmaz vykusi, kaip parode man ju monitorius, tai visas noras spausdint atkrito. jau tokia kontrastinga isdegusia, nors mano monotorius visai padoriai rode... kokius apskritai budus dazniausiai naudojant versdami i j/b?