Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 16:00)
as su savaja kanknuos.. siandien norejau iamzint gimimo valanda, bet nei pagaut nepavyko, nei sustabdyt, nei iamzint.. sedziu nusiminus, kate apsikabinus...

Pupeliuk, visos dvelkia istorija.. tikrai ne siu dienu foto.... as tokio Vilniaus gyvai nemacius  blush2.gif

Tai gal reikia sveikinti mažają su pirmuoju tortadieniu? 4u.gif Katino foto - kokybiškai atlikai 4u.gif

O dėl to kaip atrodo maniškės nuotraukos - tą senumą priduoda dulkės ir nekokybė wink.gif labai tikiuosi, kad eliminavus šiuos defektus normaliaia tspausdintoje nuotraukoje to akivaizdaus senoviškumo neliks - nesu dulkėtų, niūrių, neryškių, subraižytų nuotraukų mėgėja (ta prasme darytų šiais laikais, bet siekiant senoviškumo efekto specialiai ale "mEno" tikslais) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 15:00)
as su savaja kanknuos.. siandien norejau iamzint gimimo valanda, bet nei pagaut nepavyko, nei sustabdyt, nei iamzint.. sedziu nusiminus, kate apsikabinus...

Sveikinimai ir pupai ir mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Neliūdėk console.gif

Kankinuosi toliau ax.gif Kaip dabar ryškumas? F-2, ISO 1600, išl 1/160

user posted image

Ale kaip patinka, kad spalvos natūralios. Su ankstesniu objektyvu nepalyginsi ax.gif

vvvvv, kokybiškas katinukas, spalvos geros ax.gif
Opa, pirmojoj man spalvos patinka, kontrastas. Antroj nuotaikytė - susidomėjimas ax.gif
Pupeliuk, maloniai žiūrisi kadrai. Man ir antra ir trečia patinka, dvelkia senove. Įdomu, atspausdinus kaip bus ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 11 gruodžio 2007 - 15:23
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 14:29)
cia tik sharpo ciut ciut ir kirpta, daugiau nieko nedaryta..
tik ziuriu kadravimas nepatinka  g.gif

modelis su perspektyva lotuliukas.gif išraiškingas labai. tu jį geriau pakankint. o nuotrauka visai patinka.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 14:54)
Ne žinok, nesiskiria schmoll.gif palyginau greta.. matai ir nelabai gali būti kad skyrėsi, nes fotografavau su statyvu, tik jose fokusą rinkau į skirtingas vietas, bet tokioj kokybėj toks jausmas, kad ir tas nesiskiria..

kaip man tada taip pasirodė, kad jos šiek tiek skirtingos unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz balionelius, geles ir sveikinimus... 4u.gif
siandien gimtadienis bus tamsioj aplinkoj... o mama dar nemoka joje fotografuot verysad.gif
tad be blico apart apsviestu, ploksciu veidu matyt nieko neturesiu......

kaip tokia akimirka be blico sustabdyt sastingyje? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 11 gruodžio 2007 - 15:33
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 14:29)
na ka.. vienas modelis darbe, kitas modelis miega, tai susiradau treciaji  biggrin.gif

vel kankinu nustatymus..
cia tik sharpo ciut ciut ir kirpta, daugiau nieko nedaryta..

user posted image

tik ziuriu kadravimas nepatinka  g.gif

kadravimas schmoll.gif , bet kokybė faina, spalvos geros, tikrai cool modelis.. ale bitemaja čia katinų fotkių specas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif
Faina, kad jūs taip "verdat" su fotikais thumbup.gif Pas mane tai absoliutus štilis. Vaikai sirgo. Nėr kada palėkti į gamtą. Savaitgalį saulutė skaisčiai švietė, o aš - nieko..
Šiandien iškišau nosį į lauką su sveikstančiu dukriuku, tai pašaudžiau, ale, kad nesiseka su fokusu tai nesiseka doh.gif Tai vaikas nepozuoja biggrin.gif , tai rankos nuo šalčio dreba unsure.gif

Kaip jūs vertintumėt šitą bardakiuką? Ar pakadruoti ir paieškoti kompozicijos, ar trinti lauk. g.gif Ar įsirėmint? lotuliukas.gif

user posted image

Matosi, kad ta priekyje neryški šaka trukdo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 gruodžio 2007 - 16:01
Puriena, man grazu wub.gif
vvvv- fainas katiniukas smile.gif biski per daug tuscios vietos virsuj, mano galva..... O issiziojes koks fainuolis, matyt geru maistu maitinat, kad tokie dantukai idealus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Puriena, man patiko, ypac spalvos ir isplaukimas ax.gif

katinukas ziauriai kokybiskas...kaip tikras biggrin.gif

nu atzingsniavau ir as su nuotrauka, paskalpuokit biskeli...apsvietimas is virsaus...siaip momentas turbut patiko man joje...
user posted image
ISO 400, 50mm, F/4, 1/20 sek

visai netaikau i estetiskuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 11 gruodžio 2007 - 16:09
Opa, man tai gražios tavo nuotraukų spalvos, na bet nėra to švaraus fokuso ir viskas.. Pas mane ta pati problema doh.gif Aš tai apšvietimą kaltinu - ne save lotuliukas.gif Lelius tai nuostabus wub.gif

vvvv, o va tavo katinukas tai super ryškus išėjo. Norisi paniurkyti biggrin.gif

Degute, trūksta ryškumo, trūksta ax.gif Spalvos tai natūralios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 12 11, 16:08)
user posted image
ISO 400, 50mm, F/4, 1/20 sek

peppi, fainas momentas. Norėtųsi daugiau iš tamsos ištraukt ir gal kontrasto daugiau g.gif Bet ir vėl žiūriu, kad ir originalas jaukus visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 gruodžio 2007 - 16:19
tiek uzsikankinau su spalvom, kad tuojau eisiu wysnios actionsa isidiegsiu ir darysiu juodai balta itariu...

Puriena, taigi galvytei visa sviesa teko...nu jei netingesiu dar pazaisiu...bet turbut nebus tas kadras is kurio dar kazka super istraukciau...
Atsakyti
Ech šiandien tenkinaus paieškom aplink namą esančiom pievom .. Statybininkai aplink akis išproginę žiūrėjo, ko čia ta kluika su fotiku po pievas laksto

,,Metaliniai medžiai"

user posted image

,,Matomi"

user posted image

,, Paskutiniai...."

user posted image

Atsakyti
na as su paskutiniu katinu uzsuku blush2.gif
sis kadras man idomus pasirode....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 11 gruodžio 2007 - 16:32