Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Opa, patinka tavo berniuko nuotraukos - ir priešingai nei Bitė jokių seilių ir trupinių nevalyčiau tongue.gif va maniškis nuotraukoj su užlopytu žandu, na ir ką tongue.gif tik va prisidėsiu, kad kiek aštrumo trūksta, bet jaučiu čia dėl tamsos wink.gif

O darytos mano nuotraukos nieko čia ypatingo biggrin.gif tiesiog fotografuota į j/b juostą Kodak Tmax 100, ant juostinio aparato uždėtas skaitmeninio 18-70mm kitinis DX objektyvas, kuris ir deda tokius juodus kraštus wink.gif tiesiog man patiko šis objektyvas uždėtas ant juostos tuo, kad gan platus kampas gaunasi ir kiek išlanksto linijas, man fotografuojant architektūrą, tas labai patinka, dėl ko Fisheye norėčiau pabandyt rolleyes.gif

Bite, 18 ir 19 vienodos wink.gif gal vos tamsusmu skiriasi bet labai nedaug, tokioj prastoj kokybėj skirtumo nėr..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 11, 14:20)
Tai jau tikrai, man irgi toli gražu iki to lygio, kurį čia dauguma pasiekę  unsure.gif  unsure.gif .. Nesu patenkinta visiškai tuo, ką darau, bet labai labai noriu tobulėt  unsure.gif

Tu panasu turi uzsispyrimo testi, taigi anksciau ar veliau (o tikriausia anksciau) pasieksi savo. Patenkinta tuo ka darai visiskai niekada nebusi. Visada noresis geriau. Zingsniai tavo teisingi, taigi auksciau nosi ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 11, 15:15)
o nenori pabandyti Fotokūdros forume užklausti ar kas iš Vilniečių spausdina pats nuotraukas. Gal galėtų pagelbėti šiam kartui geriau atspausti?

Šiandien paėmusi tavo nuotrauką nešiu ją į Galerą, kur renkasi Kūdrininkai, tai paklausiu ten smile.gif gerą idėją davei, o kadangi jau užskabliavau, tai jaučiu teks ir įrangą kaulyt iš uošvio smile.gif

Čia keliai yra tokie - 2 ir dar kur plataus kampo nuotrauka Bokšto g.; kur arkliukas - Bernardinų; kur matosi Onos bažnyčia - matosi kairėje ir Dailės akademijos kampas, leidžiantis iš Užupio link Vilnelės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 gruodžio 2007 - 14:27
Jau tikrai, westa, kai pamačiau tavo dryžiukus blink.gif - apakau. Balltai supavydėjau smile.gif . Ir prancūziuką labai faini fotkini thumbup.gif . Tavo nuotraukos, kaip iš fotosesijos wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 13:24)
Šiandien paėmusi tavo nuotrauką nešiu ją į Galerą, kur renkasi Kūdrininkai, tai paklausiu ten smile.gif gerą idėją davei, o kadangi jau užskabliavau, tai jaučiu teks ir įrangą kaulyt iš uošvio smile.gif

labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir kaulyk tą įrangą, vietos vistiek kur nors atrasi pastatyti.
Ir dar pamąsčiau, kad tau turėtų Smena patikti. Jų galima pigiai rasti. Gal pabandyk? Na, ne fisheye efektas, bet irgi neblogas. portretams išvis liuks. o kraštai nelieka juodi. Šįvakar vyrai leis man spausdinti. Tai pabandysiu atspausdinti ką nors iš Smenos juostelės. Parodysiu kaip gaunasi. Senove dvelkia tos nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 gruodžio 2007 - 14:33
Kiek daug apačioj narių. Ar nepatebėjot kokia populiari mūsų tema pastaruoju metu tapo? ax.gif Ir aktyvi kokia thumbup.gif
Atsakyti
na ka.. vienas modelis darbe, kitas modelis miega, tai susiradau treciaji biggrin.gif

vel kankinu nustatymus..
cia tik sharpo ciut ciut ir kirpta, daugiau nieko nedaryta..

user posted image

tik ziuriu kadravimas nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 11, 14:29)
Kiek daug apačioj narių. Ar nepatebėjot kokia populiari mūsų tema pastaruoju metu tapo? ax.gif  Ir aktyvi kokia thumbup.gif

ne tas zodis doh.gif As atejau noredama viska detis i galva ir mokytis, ale kad visokius M, Av suvokti, suprasti ir isiminti, tai be sansu - arba reik imtis atostogu ir skaityt, bo darbo metu tai tirkai jau niekaip nepasiveju doh.gif
Tik pradedu skaityt, gilintis ir analizuoti fotkes ir aprasymus - per ta laika dar keliais puslapiais info padaugeja doh.gif
Vienzo smagu, liuks! drinks_cheers.gif Ne viska isimenu, ale vis sis tas smegeninej lieka smile.gif
tik gaila, kad negaliu pati eksperimentuot - blicas sugedes, namie tinkamo apsvietimo nelabai yra, o sviesiu paros metu "darbuojuosi" (matot, kaip darbuojuosi hihihi.gif ) ofise.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 11 gruodžio 2007 - 14:41
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 14:20)
Bite, 18 ir 19 vienodos wink.gif gal vos tamsusmu skiriasi bet labai nedaug, tokioj prastoj kokybėj skirtumo nėr..

kiek aš prisimenu 19 nuotraukoj keliukas aukščiau nusisuka, nei 18. o tai keičia vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 11, 15:42)
kiek aš prisimenu 19 nuotraukoj keliukas aukščiau nusisuka, nei 18. o tai keičia vaizdą  biggrin.gif

Ne žinok, nesiskiria schmoll.gif palyginau greta.. matai ir nelabai gali būti kad skyrėsi, nes fotografavau su statyvu, tik jose fokusą rinkau į skirtingas vietas, bet tokioj kokybėj toks jausmas, kad ir tas nesiskiria..
Atsakyti
Opa, labai naturalios tavo foto... su jausmu... nors vaiku nuotrauku bejausmiu turbut ir nebuna biggrin.gif antrojoj patinka tas graudumas vaiko veide, tik oi kaip jam reikia erdves.... labai susispaude, nors puikiai tave suprantu del vaiko fotografavimo...
as su savaja kanknuos.. siandien norejau iamzint gimimo valanda, bet nei pagaut nepavyko, nei sustabdyt, nei iamzint.. sedziu nusiminus, kate apsikabinus...

Pupeliuk, visos dvelkia istorija.. tikrai ne siu dienu foto.... as tokio Vilniaus gyvai nemacius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 14:00)

as su savaja kanknuos.. siandien norejau iamzint gimimo valanda, bet nei pagaut nepavyko, nei sustabdyt, nei iamzint.. sedziu nusiminus, kate apsikabinus...

4u.gif balionas pupai. gėlės tau
Atsakyti