Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 12:46)
dar pateršiu eterį tom pačiom nekokybiškom foto biggrin.gif siaubas kaip nieko gero nematau blink.gif o reikia išsirinkt, ką siųst verysad.gif

oho, man labai labai patinka antra ir trečia. Gal dėl tos pačios niūrios nuotaikos. Žiūrint kur neši spausdinti. Rodos kai kur galima pačiam pabūti šalia kol spausdina ir pasakyti, kaip būtent norėtum vienos ar kitos nuotraukos. Gal net tarkim nusinešk skanuotą versiją patvarkytą taip, kaip įsivaizduoji atspausdintą.
Eh.. su malonumu aš tokias nuotraukas spausdinčiau 4u.gif
O ir siųsti tikrai ką turėsi 4u.gif
Patinka man nauji tavo bandymai

Opa, man antrasis patinka. Labai mielas. Gal norėtųsi nesuspaustos nei iš viršaus nei apačios, bet žinant, kad viena ranka laikei kita fotografavai... Pas mus taip pat dažnai būna tokios fotosesijos, viena ranka ten kita ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 gruodžio 2007 - 14:13
Opa, na jau nenuvertink taip savęs mirksiukas.gif iš pirmos daryčiau kvadratą, nuimčiau seilę ar trupinį (?) ir man toks įspūdis, kad vaikas sujudėjo. toks neryškus kadras. o antra nuotrauka man patinka. tik gal aštrumo trūksta g.gif

Pupeliuk, man rodos, eisiu tavo takais biggrin.gif kaip aš to vaizdo nesu mačius prie dailės akademijos g.gif
man pirma ne schmoll.gif, 2 - visai nieko g.gif
o visos likusios man laaabai patinka biggrin.gif ypač paskutinės dvi. griuvimas man visiškai nemaišo. o kaip tau pačiai tos trys paskutinės? dar parodyk, tą kur buvo Nr. 19 pažymėta.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 14:46)
dar pateršiu eterį tom pačiom nekokybiškom foto biggrin.gif siaubas kaip nieko gero nematau blink.gif o reikia išsirinkt, ką siųst verysad.gif

Pupeliuk, pries tai kur dejai, tai man labiausiai istrigo vaikiukas. O sitoj serijoj - antra, nereali! Ir trecia man negriuna. unsure.gif As visiskai nesuprantu, net neisivaizduoju nei kaip cia daryta, nei su kuom doh.gif

Sayonara, neturim mes katino, bet turim... broli... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 11, 15:05)
oho, man labai labai patinka antra ir trečia. Gal dėl tos pačios niūrios nuotaikos. Žiūrint kur neši spausdinti. Rodos kai kur galima pačiam pabūti šalia kol spausdina ir pasakyti, kaip būtent norėtum vienos ar kitos nuotraukos. Gal net tarkim nusinešk skanuotą versiją patvarkytą taip, kaip įsivaizduoji atspausdintą.
Eh.. su malonumu aš tokias nuotraukas spausdinčiau  4u.gif
O ir siųsti tikrai ką turėsi  4u.gif
Patinka man nauji tavo bandymai

Hmmm, sakai antra ir trečia g.gif šiaip man antroji labai patinka, gal net labiau nei ta su kur su Vilnele, nors jau buvau apsisprendusi spausti ją, ji man atrodo kiek per niūri unsure.gif ai pasimečiau... Žinok mielai ir aš pati pabandyčiau atsispausdinti, tik šiuo metu laiko visai neturiu, o čia reiktų iškaulyti įrangą, išmokti ja naudotis ir panašiai, spausdinsiu ten kur spausdina rankiniu būdu, o ne standartiškai skenuoja ir spausdina mašina, tai paprašysiu kad truputį dėtų kontrasto, bet ten personalas nėra itin draugiškas ir malonus, tai nelabai žinau kaip man pavyks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 11, 14:12)
Sayonara, neturim mes katino, bet turim... broli...  biggrin.gif

ohoho broliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 13:46)

Pirmas 2 paliekam, visas kitas jamam smile.gif Smagiai tu cia. Man ypac Nr 18. Ziurit i tavo nuotraukas nagai niezti greciau isidet b/w juosta, isfotkint, o paskiau paciam isryskint ir atspaust.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 11, 13:13)
Hmmm, sakai antra ir trečia g.gif šiaip man antroji labai patinka, gal net labiau nei ta su kur su Vilnele, nors jau buvau apsisprendusi spausti ją, ji man atrodo kiek per niūri unsure.gif ai pasimečiau... Žinok mielai ir aš pati pabandyčiau atsispausdinti, tik šiuo metu laiko visai neturiu, o čia reiktų iškaulyti įrangą, išmokti ja naudotis ir panašiai, spausdinsiu ten kur spausdina rankiniu būdu, o ne standartiškai skenuoja ir spausdina mašina, tai paprašysiu kad truputį dėtų kontrasto, bet ten personalas nėra itin draugiškas ir malonus, tai nelabai žinau kaip man pavyks unsure.gif

o nenori pabandyti Fotokūdros forume užklausti ar kas iš Vilniečių spausdina pats nuotraukas. Gal galėtų pagelbėti šiam kartui geriau atspausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 gruodžio 2007 - 14:15
QUOTE(sayonara @ 2007 12 11, 15:01)
Elina su savo entuziazmu tai nuvažiavo pirmu traukiniu, o aš patikėk pasivalkiosiu dar galiorkoj kurį laiką biggrin.gif

baikit tik. Sakau, juk netyčia kartais pasiseika, o tie peizažai g.gif , tai kas gi prie jūros gali negražiai fotografuoti? Vien vaizdai kokie 4u.gif
Vat šiandien sėdžiu ir net fotkiko nepaėmiau, tingiu ir atsibodo tie patys objektai biggrin.gif aplink. Man taip norėtųsi lialų fotografuoti wub.gif blush2.gif . Lauke šalta, kiemas- uždaras, nėr ku eir, nė ką fotkint. Žodžiu, pablėso mano entuziazmas smile.gif

QUOTE(Opa @ 2007 12 11, 15:05)
Beje, kiek tavo vyresneliui metu? (nepasakyciau, kad tavo sunus  blink.gif )

Opa, jetau, koks gražus riebulis lialius wub.gif , negaliu objektyviai vertinti nuotraukos doh.gif
Mano Augustui 21 tuoj bigsmile.gif , anksti įsigijau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 11 gruodžio 2007 - 14:23
QUOTE(bite maja @ 2007 12 11, 15:09)
Opa, na jau nenuvertink taip savęs  mirksiukas.gif iš pirmos daryčiau kvadratą, nuimčiau seilę ar trupinį (?) ir man toks įspūdis, kad vaikas sujudėjo. toks neryškus kadras. o antra nuotrauka man patinka. tik gal aštrumo trūksta  g.gif 

kaip aš to vaizdo nesu mačius prie dailės akademijos  g.gif

Bite maja, nenuvertinu, bet taip jauciuosi verysad.gif Jis visur juda, geresniu nuotrauku su juo niekaip nepavyksta padaryt, isskyrus kai miega. O ta trupini - morka bandysiu nuimt, jei pavyks.

Man atrode, kad cia keliukai is Pilies gatves sv. Onos baznycios link g.gif
Atsakyti
Kaip man šita patinka wub.gif

user posted image
Atsakyti
Tai jau tikrai, man irgi toli gražu iki to lygio, kurį čia dauguma pasiekę unsure.gif unsure.gif .. Nesu patenkinta visiškai tuo, ką darau, bet labai labai noriu tobulėt unsure.gif

Pupeliuk, man gražu tai ką darai.. Ar praleidau ar tu su juostiniu fotografuoji.. Ar apdirbi savo foto PS g.gif
Atsakyti
P.S. Pupeliuk, kokia juosta?
Atsakyti