Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 08, 10:17)
zinok, cia pas mus dvi stovyklos smile.gif nikonistu ir canonistu biggrin.gif Tai as patariu paciai issirinkti. Kiek zinau canon siulo didesni objektyvu pasirinkima, Ateity tikrai prireiks. Aisku ir nikonai visko turi, tik kainos yra didesnes. Pati turiu nikona ir nekeisciau i canona tongue.gif

nu nu prašom kai kurių neignoruoti , pentaxininkų irgi formuojasi mirksiukas.gif

Sillwio, dėl tavo alavinių smile.gif kareivėlių. Man čia visai netinka kvadratinis formatas. Ankštoka jiems ten. Ir kažkodėl akys labiau krypsta į antraplanius kareiviukus, įdomesni jie, o ten neryšku g.gif .
Bet kokybė pavydėtina (kaip šviesinai šešėlį po kepure?)
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 08, 11:28)
nu nu prašom kai kurių neignoruoti ,  pentaxininkų irgi formuojasi  mirksiukas.gif

sorriukas blush2.gif
Atsakyti
tik vakarą neprisėdau, tai vos pasivijau doh.gif

sillwio, man irgi kareivukai peršarpinti atrodo. pati nuotaika nuotraukos patinka, pritarsiu tiems, kas sakė, jog perbėga akys į antrą planą. bet man tai tinka. žiūri į šviesų kareivuką, o po to fit du plepa kaip bobutės lotuliukas.gif dar linksmiau pasidaro.

wauga, PMS ir ne kitaip 4u.gif
Atsakyti
Nepyk, labradoriuke, bet paskaičius suėmė juokas  Kaitrinės lempos spinduliuoja daug šilumos, bet iš šilumos šviesa neišsiskiria. Nebūna ir šiluminės šviesos. 60-100kw galios kaitrinių lempų aš nemačiau. Gal 60-100W.

Dėl Sea antros nuotraukos, tai ji pati parašė, kad ten tik banalioji sepija. Nėra ten raudonų ir geltonų atspindžių.

Prasom tiksliau:

Mokslininkai vadovaudamiesi spalvos šiluminiais dėsniais, padarė išvadą, kad būtų patogu šviesos šaltinio spektrinę sudėtį charakterizuoti per šviesos šaltinio įkaitinimo temperatūrą. Visi įkaitinti kūnai sklaidžia šviesą. Kuo aukštesnė spalvinė temperatūra, tuo daugiau trumpabangių spalvų šaltinis išspinduliuoja. Mažėjant temperatūrai šviesos šaltinis pradeda išspinduliuoti mažiau šviesos ir šviesos bangos tampa ilgabangėmis (šviesa tampa raudona). Spalvinė temperatūra yra viena iš pagrindinių spinduliuojamos spalvos charakteristikų, kuri apibūdina šviesos energijos spektrinę sudėtį.
Prie absoliutaus 0 K = -273 C bet kokie šiluminiai atomai ar molekulės sustoja judėję ir nutrūksta šiluminis spinduliavimas.

Del tu kw ir w gal ir suklydau, nes nesigaudau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 08 gruodžio 2007 - 11:36
QUOTE(Grethenn @ 2007 12 08, 00:39)
Aciu  4u.gif
O gal gaite man kas patarti, koki gi cia fotoaparata issirinkti? Kas nusimanote ir esate ne viena isbandziusios, ar konsultavotes su fotografais  smile.gif 
Galvoju Pentax K100D, K110D, norejau nikon D40, bet atkalbejo  ax: O jei su siuo objektyvu? NIKON D40X KIT AF-S DX 18-55G/3.5-5.6G Arba nikon D80? Dar canon eos 400d, bet ten be objektyvo virs 2000lt... verysad.gif Nors yra CANON EOS 400D 17-85IS/BG-E3 KIT bet as nieko nesuprantu tuose objektyvuose..
Zodziu visus cia surasiau pagal kaina priimtina, nelabai ka suprantu  unsure.gif

Tik nepasipigink pirkdama (aisq jei leidzia finansai), nes paskui vargsi kai siek tiek igausi patirties. Prades trukti tai sio tai to. Opartduoti fotika, jau nuostoliai. O brendas neturi dideles reiksmes, tik zinok jei jau prisirishi prie kurio tai jau visam gyvenimui,cia ne vyras - neissiskirsi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 08, 11:57)
Prasom tiksliau:

Mokslininkai vadovaudamiesi spalvos šiluminiais dėsniais, padarė išvadą, kad būtų patogu šviesos šaltinio spektrinę sudėtį charakterizuoti per šviesos šaltinio įkaitinimo temperatūrą. Visi įkaitinti kūnai sklaidžia šviesą. Kuo aukštesnė spalvinė temperatūra, tuo daugiau trumpabangių spalvų šaltinis išspinduliuoja. Mažėjant temperatūrai šviesos šaltinis pradeda išspinduliuoti mažiau šviesos ir šviesos bangos tampa ilgabangėmis (šviesa tampa raudona). Spalvinė temperatūra yra viena iš pagrindinių spinduliuojamos spalvos charakteristikų, kuri apibūdina šviesos energijos  spektrinę sudėtį.
Prie absoliutaus 0 K = -273 C bet kokie šiluminiai atomai ar molekulės sustoja judėję ir nutrūksta šiluminis spinduliavimas.

Del tu kw ir w gal ir suklydau, nes nesigaudau  bigsmile.gif

Oba na, va cia tai komentaras. Visada fizika ir jos desniai zavejo mane, o dar is tokios zavingos butybes lupu.. As nugaletas. Saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Fotkiu mazai is meet'o. Dar norim!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 08 gruodžio 2007 - 11:12
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 08, 10:57)
Prasom tiksliau:

Mokslininkai vadovaudamiesi spalvos šiluminiais dėsniais, padarė išvadą, kad būtų patogu šviesos šaltinio spektrinę sudėtį charakterizuoti per šviesos šaltinio įkaitinimo temperatūrą. Visi įkaitinti kūnai sklaidžia šviesą. Kuo aukštesnė spalvinė temperatūra, tuo daugiau trumpabangių spalvų šaltinis išspinduliuoja. Mažėjant temperatūrai šviesos šaltinis pradeda išspinduliuoti mažiau šviesos ir šviesos bangos tampa ilgabangėmis (šviesa tampa raudona). Spalvinė temperatūra yra viena iš pagrindinių spinduliuojamos spalvos charakteristikų, kuri apibūdina šviesos energijos  spektrinę sudėtį.

Del tu kw ir w gal ir suklydau, nes nesigaudau  bigsmile.gif

Ačiū, Labradoriuke 4u.gif Galėjai pasidomėti iš karto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 08 gruodžio 2007 - 11:32
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 08, 09:53)
Na cia mane prajuokinai is pat sestadienio ryto  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu nezinau man kazkaip su tuo PMS ner problemu  blush2.gif
Jau esu sakes , del KLP, jei reik galiu pagelbet TOPOCENTRE. Na, ne daug, bet nuo 5 iki 10 % turiu nuolaidele. Dideliai kainai kaip ir nieko. Prasom kreiptis mielai padesiu, tik ten jau reik dienele kita palaukt kol atsiveš.

oi labai malonu blush2.gif .. tai gal gali prie progos pažiūrėt kiek SIGMA 70-200mm f/2.8 EX DG MACRO HSM Nikonui galėtų kainuot rolleyes.gif rolleyes.gif

joo, Labradoriuke, kaip mokykloj cool.gif thumbup.gif

gal kas galit primint, kas moka su PS gražiai akis ,,pablizgint" Noriu Kalėdom ką nors artimiems sukurpt gražaus, kokį atviruką rolleyes.gif .. Pamenu, kažkas, ar tik ne Dejavu dėjo savo mažiaus foto tokiom akytėm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 gruodžio 2007 - 11:35
Dekui blush2.gif

Sia tema man buvo vienas is namu darbu klausimu, stengiausi anksciau parasyt kuo paprasciau. Cia yra daug kas is vadovelio.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 08, 12:31)
oi labai malonu  blush2.gif .. tai gal gali prie progos pažiūrėt kiek SIGMA 70-200mm f/2.8 EX DG MACRO HSM Nikonui galėtų kainuot  rolleyes.gif  rolleyes.gif

joo, Labradoriuke, kaip mokykloj  cool.gif  thumbup.gif

gal kas galit primint, kas moka su PS gražiai akis ,,pablizgint" Noriu Kalėdom ką nors artimiems sukurpt gražaus, kokį atviruką  rolleyes.gif .. Pamenu, kažkas, ar tik ne Dejavu dėjo savo mažiaus foto tokiom akytėm  wub.gif

Kainuotu 3050 Lt. jei tinka , galiu uzsakyt , bus atveztas iki kito savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 08, 12:14)
Kainuotu 3050 Lt. jei tinka , galiu uzsakyt , bus atveztas iki kito savaitgalio.

ačiū smile.gif .. nu reik susirinkimą kviest.. parašysiu mirksiukas.gif .. beje jie visi gaminami Honkonge? g.gif
Atsakyti
labryt smile.gif
kokia fiana diena, ane wink.gif prisimarinavau saslyku, reiks palekt miskan thumbup.gif su instrukcijom ir fotiku rankose lotuliukas.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 08, 11:12)
Fotkiu mazai is meet'o. Dar norim!!!!!!

o man galima pamatyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 08, 12:31)

gal kas galit primint, kas moka su PS gražiai akis ,,pablizgint" Noriu Kalėdom ką nors artimiems sukurpt gražaus, kokį atviruką  rolleyes.gif .. Pamenu, kažkas, ar tik ne Dejavu dėjo savo mažiaus foto tokiom akytėm  wub.gif

Mūsų blog*e yra patarimai kaip paryškinti akis 4u.gif

O aš noriu pasidžiaugti, kad pagaliau išmokau susifokusuoti ir ryškumą išgauti blush2.gif . Gėda prisipažinti, beveik miegančius vaikus vakar kankinau wacko.gif . Bet va datr toks klausimas. Kaip nusireguliuoti fokusą ir visą kitą, kai yra visai tamsu? unsure.gif Tarkim vakar vaikų miegamajame nedegiau šviesos, bet, kad bent ką matyčiau, teko koridoriuje užsidegti. Pažadinau mažulius doh.gif. Tas aktualu ir fotkinant naktį lauke. Kaip susireguliuoti fokusą, ryškumą? Juk tamsu? Nieko nesimato.
Įkeliu nuotrauką, tik pademonstruot techninę pusę, kokybę blush2.gif . Man tas jau daug. Vakar vakare vieną kartelį nestipriai šarptelėjau, iš įpročio, ale nereikėjo schmoll.gif . O originalo jau ir neišsaugojau, nes nuotrauka kaip nuotrauka- neverta dėmesio smile.gif

user posted image
Atsakyti