Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gaziulka, tau mail išsiunčiau su savo variantu. gal kiek perdaug PS, bet tiesiog, kad parodyt, jog galima sutvarkyti šią foto. bet reikia dirbt su originalu.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 01:42)
lietuvis, bet teka nemazai graikisko kraujo

o bigsmile.gif , tautietis. Aš iš mamos pusės irgi- dalinai graikė ax.gif
Dėl mergaitės, jau matau, kad persistengiau verysad.gif
Atsakyti
Jungiuosi dar karta, kad labai neatsilikciau smile.gif

Californiagirl - nezinau ar tau beidomi mano nuomone biggrin.gif , bet grazu... Silta... Paskaicius kitu komentarus, net savo MB kalusiau, ar jam tas pakausis kliuva - nu sake kad ne - patinka ir jam nuotrauka smile.gif As jokio zalumo nuotraukoj nematau... A nei per viena monitoriu. Gal tikrai padarom eksperimenta, kaip kad sillwio siule g.gif
pupeliuk, noreciau pirmaja nuorauka atspausdinta pamatyt.
westa - neblogi bandymai smile.gif o dryzuotos labai nuotaikingos smile.gif +
Degute, gerai wink.gif vat kad vaikaip taip nejudetu biggrin.gif
Desiree - grazu:) modelis labai grazus, o tu fotografuodama puikiai padirbejai smile.gif
vvvv - niu man tas seselis po akim tai ne... gal cia ir ''naturaliai'' taip, ale ne smile.gif visa kita gerai wink.gif (dukryte - tetes vaikas)

Atsakyti
Pupeliuk, man patinka antroji. tik patiesint reikia. vaikas ir patiko. gal kvadratą daryčiau iš jo. pirma ir tokia savotiška - kaip iš kokio 19 amžiaus biggrin.gif , o ketvirta visai ne schmoll.gif

Westa, man tavo j/b per tamsus ax.gif . šunius visai patinka. tik manau, kad jis spalvotas geriau žiūrėtųsi. ir šiek tiek gal apkirpčiau kairį šoną. gal net iki kvadrato hihihi.gif. dabar tos lempos - šiaip man patinka tokio tipo nuotraukos (tik pačiai tokias nufotkint, kad mane tenkintų neišeina niekaip schmoll.gif ). man kažkodėl žvilgsnis į antrą planą krypsta. nežinau, ar tai gerai, ar blogai biggrin.gif . gal reikėjo šiek tiek žemiau fotografuot g.gif bet šiaip patiko.
ta spalvota su vaikais visai patinka biggrin.gif

Degute, fokusas į vieną katino akį. tik kačiokas ko tais išsigandęs.

Desiree, tas portretas labai čiki thumbup.gif

vvvvv, man patinka tavo vertimas į j/b. ką jau moki, tai moki biggrin.gif ir tada jei jau toks pavadinimas biggrin.gif , man daugiau erdvės norisi virš galvos. bet šiaip kadravimas patinka.

Gaziulka, man labai patiko. modelis įspūdingas. o jei daugiau apačios nukirpus, nes viršus vis tiek jau nukirptas g.gif
Atsakyti
labas rytas.
klausimelis: jus kai nufotkinat, sharpinat ir karpot ir t.t viska su fotoshopu? Ar kaip cia?
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 11, 08:40)
labas rytas.
klausimelis: jus kai nufotkinat, sharpinat ir karpot ir t.t viska su fotoshopu? Ar kaip cia?

aš su Capture NX ir PS.
Atsakyti
NewHero bei Kapabull, taip taip!! mielai prašom 4u.gif gerų jums mokslų!!!

Lotoya, sveiki pasveikę 4u.gif saugokit save, nes dabar tiek virusų .. doh.gif
man žemuogės patiko. jos taip keistai sudžiūvę. o tu gal daugiau šių žemuogių turi? beje, man šiek tiek daugoka fono mirksiukas.gif

Elina, man iš tavo langų puošimo serijos pirmoji geriausia. ji man natūraliausiai atrodo. mirksiukas.gif

Grethenn, sveikinu su pirkiniu mirksiukas.gif gerų tau kadrų!!!

Californiagirl, na ir man tas pakaušis kliūna. o žalios kad ir kaip beieškočiau, aš pas save nematau schmoll.gif

Pupeliuk, man pirmoji labiausiai patinka, bet ir antrąją norėtųsi atspausdintą pamatyt mirksiukas.gif o ji truputėlį kreiva ar ne? g.gif

westa, ohoho kokių jėgiškų dovanų gavai!! smagumėlis!!
nuotrauka - linksma. mirksiukas.gif

vvvv, visai nebloga portretų pradžia.... "raguotis" visai neblogas mirksiukas.gif

Gaziulka, na jau tokią mergytę būtų griekas neišgelbėt mirksiukas.gif jei pavyks, būtinai parodyk, ok 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 15:41)
žinokit esu baisiausiai supykusi ir šiaip žliumbiu iš liūdnumo.
http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut pažiūrėkit kas vyksta. O ketvirtoje foto ir savo nuotrauką pamačiau. Pikta jau nebe tas žodis. Net noras dingsta kur nors nuotraukas publikuoti.

na čia tai bent blink.gif
ne tik keiktis, bet ir muštis noras kyla... rolleyes.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 21:40)
Turiu pasiūlymą. Kažkada šnekėjom apie mėnesio nuotraukas ar šiaip savaitės foto... Gal metams einant į pabaigą įkeliam po vieną savo darbą, kuris mūsų manymu labiausiai vykęs, geriausias mūsų 2007m. darbas.  4u.gif o gal šiaip prasmingiausiais. Na kažkas panašaus. Būtų visai įdomu. gal ND ne dvisavaitinė, bet metų tema galėtų būti atidaryta. Dėtume mūsų nuomone geriausius, tai ir diskusijos turėtų būti įdomios

aš už

QUOTE(Desiree @ 2007 12 11, 00:18)
va, ji tikrai neliūdėjo  4u.gif
Fotografuota modeliuko aparaciuku, bet kompozicija vistiek tik kvadratine gavosi  lotuliukas.gif  man rodos aš jau nebepagydoma nuo šio viruso  lotuliukas.gif

anoje neatrodo, kad mergina liūdna, žinok. tas liūdesys daugiau užsisvajojimas ar užsifilosofavimas, mano manymu unsure.gif
Atsakyti
vvvv - tu mane ikvepi dideliems darbams smile.gif as vakar visa vakara bandziau perjungt rankini valdyma, bet nuotraukos gavos juodos, o paklausti nedrisau kodel... Bandysiu (Sillwio - berods) patarima, aciu! 4u.gif
Del CaG "zalsvos" nuotraukos - speju, kad cia visgi monitorius, nes man namuose kiek zaloka nuotrauka, bet tik vos vos, o darbe - normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 11, 11:39)
vvvv - tu mane ikvepi dideliems darbams smile.gif as vakar visa vakara bandziau perjungt rankini valdyma, bet nuotraukos gavos juodos, o paklausti nedrisau kodel... Bandysiu (Sillwio - berods) patarima, aciu!  4u.gif
Del CaG "zalsvos" nuotraukos - speju, kad cia visgi monitorius, nes man namuose kiek zaloka nuotrauka, bet tik vos vos, o darbe - normaliai smile.gif

de Nada, Sillwio jau aiskino, ka reikia daryti. Tu pamegink ijungti auto rezima, ir paziurek koks yra islaikymas ir diafragma, tada tuos pacius skaicius nusireguliuok manual rezime, ir megink fotografuoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 11 gruodžio 2007 - 10:58
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 00:43)
na ka... bandau sekti Elinos pedomis  blush2.gif ir zaidziu su portretukais...
pirmas blynas su Manual, apytamsiam kambaryje, prie mazos lemputes...
p.s. zmogaus paakiai is prigimties tamsus "maiseliai"....

"vietoj ragu prazydo geles"

Grazus portretas, tik man nepatiko, kad desine akis seselyje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 11, 08:45)
aš su Capture NX ir PS.

o jos mokamos, tos programos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 11, 01:32)
vvvv - niu man tas seselis po akim tai ne... gal cia ir ''naturaliai'' taip, ale ne smile.gif visa kita gerai wink.gif (dukryte - tetes vaikas)

teks keisti modeli lotuliukas.gif o siaip tikrai tetuko cool.gif ech...... noriu savo biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 11, 08:40)
vvvvv, man patinka tavo vertimas į j/b. ką jau moki, tai moki  biggrin.gif ir tada jei jau toks pavadinimas biggrin.gif , man daugiau erdvės norisi virš galvos. bet šiaip kadravimas patinka.

aha ir as pritrukau erdves ir virsuj ir ties kaklu.....
o j/b sakai gerai bigsmile.gif nu nors tiek ismokau biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2007 12 11, 09:16)
vvvv, visai nebloga portretų pradžia.... "raguotis" visai neblogas mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif tikiuosi ateity geresniu rezultatu.... o jei bus blogesni.. unsure.gif

QUOTE(de Nada @ 2007 12 11, 10:39)
vvvv - tu mane ikvepi dideliems darbams smile.gif as vakar visa vakara bandziau perjungt rankini valdyma, bet nuotraukos gavos juodos, o paklausti nedrisau kodel... Bandysiu (Sillwio - berods) patarima, aciu!  4u.gif

aha pabandyk su nustatymais kitu rezimu palyginti...
as radau, kad pas mane vienas nustatymas i pliusa iki negalejimo buvo pavarytas biggrin.gif grazinau i vieta ir viskas susitvarke biggrin.gif

tiesa saunu, kad kazka dar sugebu ikvept blush2.gif 4u.gif
Atsakyti