QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 01:42)
o , tautietis. Aš iš mamos pusės irgi- dalinai graikė
Dėl mergaitės, jau matau, kad persistengiau
Jungiuosi dar karta, kad labai neatsilikciau
Californiagirl - nezinau ar tau beidomi mano nuomone , bet grazu... Silta... Paskaicius kitu komentarus, net savo MB kalusiau, ar jam tas pakausis kliuva - nu sake kad ne - patinka ir jam nuotrauka As jokio zalumo nuotraukoj nematau... A nei per viena monitoriu. Gal tikrai padarom eksperimenta, kaip kad sillwio siule
pupeliuk, noreciau pirmaja nuorauka atspausdinta pamatyt.
westa - neblogi bandymai o dryzuotos labai nuotaikingos +
Degute, gerai vat kad vaikaip taip nejudetu
Desiree - grazu:) modelis labai grazus, o tu fotografuodama puikiai padirbejai
vvvv - niu man tas seselis po akim tai ne... gal cia ir ''naturaliai'' taip, ale ne visa kita gerai (dukryte - tetes vaikas)
Californiagirl - nezinau ar tau beidomi mano nuomone , bet grazu... Silta... Paskaicius kitu komentarus, net savo MB kalusiau, ar jam tas pakausis kliuva - nu sake kad ne - patinka ir jam nuotrauka As jokio zalumo nuotraukoj nematau... A nei per viena monitoriu. Gal tikrai padarom eksperimenta, kaip kad sillwio siule
pupeliuk, noreciau pirmaja nuorauka atspausdinta pamatyt.
westa - neblogi bandymai o dryzuotos labai nuotaikingos +
Degute, gerai vat kad vaikaip taip nejudetu
Desiree - grazu:) modelis labai grazus, o tu fotografuodama puikiai padirbejai
vvvv - niu man tas seselis po akim tai ne... gal cia ir ''naturaliai'' taip, ale ne visa kita gerai (dukryte - tetes vaikas)
Pupeliuk, man patinka antroji. tik patiesint reikia. vaikas ir patiko. gal kvadratą daryčiau iš jo. pirma ir tokia savotiška - kaip iš kokio 19 amžiaus , o ketvirta visai ne
Westa, man tavo j/b per tamsus . šunius visai patinka. tik manau, kad jis spalvotas geriau žiūrėtųsi. ir šiek tiek gal apkirpčiau kairį šoną. gal net iki kvadrato . dabar tos lempos - šiaip man patinka tokio tipo nuotraukos (tik pačiai tokias nufotkint, kad mane tenkintų neišeina niekaip ). man kažkodėl žvilgsnis į antrą planą krypsta. nežinau, ar tai gerai, ar blogai . gal reikėjo šiek tiek žemiau fotografuot bet šiaip patiko.
ta spalvota su vaikais visai patinka
Degute, fokusas į vieną katino akį. tik kačiokas ko tais išsigandęs.
Desiree, tas portretas labai čiki
vvvvv, man patinka tavo vertimas į j/b. ką jau moki, tai moki ir tada jei jau toks pavadinimas , man daugiau erdvės norisi virš galvos. bet šiaip kadravimas patinka.
Gaziulka, man labai patiko. modelis įspūdingas. o jei daugiau apačios nukirpus, nes viršus vis tiek jau nukirptas
Westa, man tavo j/b per tamsus . šunius visai patinka. tik manau, kad jis spalvotas geriau žiūrėtųsi. ir šiek tiek gal apkirpčiau kairį šoną. gal net iki kvadrato . dabar tos lempos - šiaip man patinka tokio tipo nuotraukos (tik pačiai tokias nufotkint, kad mane tenkintų neišeina niekaip ). man kažkodėl žvilgsnis į antrą planą krypsta. nežinau, ar tai gerai, ar blogai . gal reikėjo šiek tiek žemiau fotografuot bet šiaip patiko.
ta spalvota su vaikais visai patinka
Degute, fokusas į vieną katino akį. tik kačiokas ko tais išsigandęs.
Desiree, tas portretas labai čiki
vvvvv, man patinka tavo vertimas į j/b. ką jau moki, tai moki ir tada jei jau toks pavadinimas , man daugiau erdvės norisi virš galvos. bet šiaip kadravimas patinka.
Gaziulka, man labai patiko. modelis įspūdingas. o jei daugiau apačios nukirpus, nes viršus vis tiek jau nukirptas
labas rytas.
klausimelis: jus kai nufotkinat, sharpinat ir karpot ir t.t viska su fotoshopu? Ar kaip cia?
klausimelis: jus kai nufotkinat, sharpinat ir karpot ir t.t viska su fotoshopu? Ar kaip cia?
QUOTE(vauga @ 2007 12 11, 08:40)
labas rytas.
aš su Capture NX ir PS.
NewHero bei Kapabull, taip taip!! mielai prašom gerų jums mokslų!!!
Lotoya, sveiki pasveikę saugokit save, nes dabar tiek virusų ..
man žemuogės patiko. jos taip keistai sudžiūvę. o tu gal daugiau šių žemuogių turi? beje, man šiek tiek daugoka fono
Elina, man iš tavo langų puošimo serijos pirmoji geriausia. ji man natūraliausiai atrodo.
Grethenn, sveikinu su pirkiniu gerų tau kadrų!!!
Californiagirl, na ir man tas pakaušis kliūna. o žalios kad ir kaip beieškočiau, aš pas save nematau
Pupeliuk, man pirmoji labiausiai patinka, bet ir antrąją norėtųsi atspausdintą pamatyt o ji truputėlį kreiva ar ne?
westa, ohoho kokių jėgiškų dovanų gavai!! smagumėlis!!
nuotrauka - linksma.
vvvv, visai nebloga portretų pradžia.... "raguotis" visai neblogas
Gaziulka, na jau tokią mergytę būtų griekas neišgelbėt jei pavyks, būtinai parodyk, ok
na čia tai bent
ne tik keiktis, bet ir muštis noras kyla...
aš už
anoje neatrodo, kad mergina liūdna, žinok. tas liūdesys daugiau užsisvajojimas ar užsifilosofavimas, mano manymu
Lotoya, sveiki pasveikę saugokit save, nes dabar tiek virusų ..
man žemuogės patiko. jos taip keistai sudžiūvę. o tu gal daugiau šių žemuogių turi? beje, man šiek tiek daugoka fono
Elina, man iš tavo langų puošimo serijos pirmoji geriausia. ji man natūraliausiai atrodo.
Grethenn, sveikinu su pirkiniu gerų tau kadrų!!!
Californiagirl, na ir man tas pakaušis kliūna. o žalios kad ir kaip beieškočiau, aš pas save nematau
Pupeliuk, man pirmoji labiausiai patinka, bet ir antrąją norėtųsi atspausdintą pamatyt o ji truputėlį kreiva ar ne?
westa, ohoho kokių jėgiškų dovanų gavai!! smagumėlis!!
nuotrauka - linksma.
Gaziulka, na jau tokią mergytę būtų griekas neišgelbėt jei pavyks, būtinai parodyk, ok
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 15:41)
žinokit esu baisiausiai supykusi ir šiaip žliumbiu iš liūdnumo.
http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut pažiūrėkit kas vyksta. O ketvirtoje foto ir savo nuotrauką pamačiau. Pikta jau nebe tas žodis. Net noras dingsta kur nors nuotraukas publikuoti.
http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut pažiūrėkit kas vyksta. O ketvirtoje foto ir savo nuotrauką pamačiau. Pikta jau nebe tas žodis. Net noras dingsta kur nors nuotraukas publikuoti.
na čia tai bent
ne tik keiktis, bet ir muštis noras kyla...
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 21:40)
Turiu pasiūlymą. Kažkada šnekėjom apie mėnesio nuotraukas ar šiaip savaitės foto... Gal metams einant į pabaigą įkeliam po vieną savo darbą, kuris mūsų manymu labiausiai vykęs, geriausias mūsų 2007m. darbas. o gal šiaip prasmingiausiais. Na kažkas panašaus. Būtų visai įdomu. gal ND ne dvisavaitinė, bet metų tema galėtų būti atidaryta. Dėtume mūsų nuomone geriausius, tai ir diskusijos turėtų būti įdomios
aš už
QUOTE(Desiree @ 2007 12 11, 00:18)
va, ji tikrai neliūdėjo
Fotografuota modeliuko aparaciuku, bet kompozicija vistiek tik kvadratine gavosi man rodos aš jau nebepagydoma nuo šio viruso
Fotografuota modeliuko aparaciuku, bet kompozicija vistiek tik kvadratine gavosi man rodos aš jau nebepagydoma nuo šio viruso
anoje neatrodo, kad mergina liūdna, žinok. tas liūdesys daugiau užsisvajojimas ar užsifilosofavimas, mano manymu
vvvv - tu mane ikvepi dideliems darbams as vakar visa vakara bandziau perjungt rankini valdyma, bet nuotraukos gavos juodos, o paklausti nedrisau kodel... Bandysiu (Sillwio - berods) patarima, aciu!
Del CaG "zalsvos" nuotraukos - speju, kad cia visgi monitorius, nes man namuose kiek zaloka nuotrauka, bet tik vos vos, o darbe - normaliai
Del CaG "zalsvos" nuotraukos - speju, kad cia visgi monitorius, nes man namuose kiek zaloka nuotrauka, bet tik vos vos, o darbe - normaliai
QUOTE(de Nada @ 2007 12 11, 11:39)
vvvv - tu mane ikvepi dideliems darbams as vakar visa vakara bandziau perjungt rankini valdyma, bet nuotraukos gavos juodos, o paklausti nedrisau kodel... Bandysiu (Sillwio - berods) patarima, aciu!
de Nada, Sillwio jau aiskino, ka reikia daryti. Tu pamegink ijungti auto rezima, ir paziurek koks yra islaikymas ir diafragma, tada tuos pacius skaicius nusireguliuok manual rezime, ir megink fotografuoti.
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 00:43)
na ka... bandau sekti Elinos pedomis ir zaidziu su portretukais...
pirmas blynas su Manual, apytamsiam kambaryje, prie mazos lemputes...
p.s. zmogaus paakiai is prigimties tamsus "maiseliai"....
"vietoj ragu prazydo geles"
pirmas blynas su Manual, apytamsiam kambaryje, prie mazos lemputes...
p.s. zmogaus paakiai is prigimties tamsus "maiseliai"....
"vietoj ragu prazydo geles"
Grazus portretas, tik man nepatiko, kad desine akis seselyje
QUOTE(bite maja @ 2007 12 11, 08:45)
aš su Capture NX ir PS.
o jos mokamos, tos programos?
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 11, 01:32)
teks keisti modeli o siaip tikrai tetuko ech...... noriu savo
QUOTE(bite maja @ 2007 12 11, 08:40)
aha ir as pritrukau erdves ir virsuj ir ties kaklu.....
o j/b sakai gerai nu nors tiek ismokau
QUOTE(inc @ 2007 12 11, 09:16)
aciu tikiuosi ateity geresniu rezultatu.... o jei bus blogesni..
QUOTE(de Nada @ 2007 12 11, 10:39)
aha pabandyk su nustatymais kitu rezimu palyginti...
as radau, kad pas mane vienas nustatymas i pliusa iki negalejimo buvo pavarytas grazinau i vieta ir viskas susitvarke
tiesa saunu, kad kazka dar sugebu ikvept