Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

vvvvv, tikrai neisimk smile.gif mane pralinksmino sio vyro portretas su gelytemis vietoj ragu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 10, 23:12)
Westa!! Super!!! Su nuotaika dryžuota ir vaikiška, nu labai patinka tavo ši nuotrauka!!

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 23:14)
labai žaisminga foto. Patinka.

QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 23:15)

labai labai gražu, westa 4u.gif .

QUOTE(Degutė @ 2007 12 10, 23:19)
Dryžiukai faini. Gi namų darbams gali ką sudryžuot  bigsmile.gif

ačiū labai 4u.gif ..
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 10, 23:43)
na ka... bandau sekti Elinos pedomis  blush2.gif ir zaidziu su portretukais...
pirmas blynas su Manual, apytamsiam kambaryje, prie mazos lemputes...
p.s. zmogaus paakiai is prigimties tamsus "maiseliai"....

"vietoj ragu prazydo geles"

user posted image
noreciau savo blynui sulaukt pastabu  blush2.gif visgi pirma karta patalpoj be blico  blush2.gif

na po Desiree portreto savo teks isimt  blush2.gif nepalyginama... diena ir naktis  doh.gif

man patinka, visai vykęs bandymas.. aš šiandien irgi bandžiau prietemoj, nu ir nelabai dar unsure.gif
Atsakyti
vvvv, kad butu drasiau, idesiu savo ne itin vykusi vertima i j/b doh.gif pamokykit, kaip tavrkingai tai darot 4u.gif Gavau sita, siaip pradine foto daryta patalpoj, sviesos mazai, tai tokia ir gavosi, norejau bent jau kontrastinga ja padaryt, ta akiu juoduma pabrezt. bandziau pagal nurodymus bloge elgtis PS, kzk nelabai man g.gif kaip ta blykste ant nosytes ir zando galima panaikint? ir tie seseliai po akim, jauciu, nepuosia g.gif

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk, renkuosi pirmaja.... perkrauta, sunki, paslaptinga, siek tiek slogi.... visko daug, bet kaip nekeista traukia kaip visuma.... o tas uzapvalinimas man imituoja mano aki.... atrodo, kad vaizda matau ne nuotraukoje, o per savo akies obuoli... keistai skamba, bet kazkokio sharmo priduoda... bet zinoma ne visom tinka.... o siai kaip tik...

Degute, man patinka gilios akys, bet nepernesu oranzines spalvos doh.gif cia jau mano problema blush2.gif

westa, nusvito vakaras pamacius foto... nuotaika verziasi is jos... foto net dega spalviskai, emociskai ir visaip kitaip.. zodziu is visu tavo detu suniukas gulintis rudam fone ir si su vaikais man thumbup.gif

o del masinos ir kitu objektu, kuriuos matai nebe pagal paskirti tai nebezinau kaip gydytis biggrin.gif

Desiree, pasikartosiu.. nerealu.... ta juoda balta kur reikia pas tave griezta, kur reikia neapsakomai svelni.... si karta svelnumas tiesiog neatsiejamas nuo modelio.. tos duobutes zandukuose, ta nuosirdi sypsena, tos placios akys, kurios sypsosi taip pat kaip ir lupos.... nu nerealiai perteikta zmogaus esybe.....

tiesa... o kaip reiketu mazdaug laikyt lempute, kad veidas nesuplokstetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 11 gruodžio 2007 - 00:03
Gaziulka, pabandyk padaryti
auto spalvos
tada su curves nuimu kiek kontrasto, o gal baltos, žodžiu pilkoka nuotrauka gaunasi, bet taip is veiduko dingsta blykstės pėdsakai.
tada kiek pasharpinau
tada kiek pašviesinau
ir kiek kontrasto pridįjau. gavosi labai puikus vaizdas. man patinka smile.gif

nu nemoku geriau paaiškinti, PS mano vokiškai. Tai nesusigaudau kaip ten lietuviškai ar angliškai tiksliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 gruodžio 2007 - 00:13
Gaziulka, tavo lelytes bent veidukas erdvinis, o j/b pataisoma...
labai israiskingas vaikas.... jauciu ir realybej tos akys toookios juodos...
tik gaila virsugalvio.. visgi ten net zvilgsnis nukreiptas...
Atsakyti
viska supratau. bandau daryt, bet panaikinus blykste taip nupilkinu veida, kad paskui net visos tolimesnes machinacijos to pilkumo neatitaiso... doh.gif nu einu dar is trecio karto pastumdysiu
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 11, 00:58)

aš tai tvarkyčiau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
įdedu dar vieną fotosesijos nuotrauką.. šitoj nuotaika kitokia.. turbūt todėl, kad vaikai ne patys improvizavo, o dirbtinai bandė papozuot.. dičkė paprašė, kad leisčiau pačiai ,,sukurt" vaizdą.. sukūrė.. vadinasi ,,laukiam Kalėdų senio" smile.gif

user posted image

šitoj foto akivaizdžiai grybauju su fokusu.. g.gif ir ne tik šitoj.. galvoju, gal šiek tiek užvert diafragmą, o tai labai jau siaura ta ryškumo zona gaunas prie 1,4 g.gif
Atsakyti
NewHero, antras šūvis patiko.

Kapabull
, sukelia ne kokį jausmą - o tuos šunis neuždraudė veisti? g.gif

Pupeliukas
, pagal savo galimybes ir norus, kuri foto pačiai iš skenuotų?

Westa
, patiko šuo. Dryžuota vaikystė labai miela, rūbeliai labai atkreipia dėmesį thumbup.gif

Degute
, gal katę labiau paėmus nuo viršaus arba jos ilgį/snukutį paėmus? Gal rasti laiko piktą nufotografuoti?

Desiree
, patiko moters nuotrauka, matosi šviesumas, gerumas..

Gaziulka
, ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 11, 00:43)

"vietoj ragu prazydo geles"

user posted image
noreciau savo blynui sulaukt pastabu  blush2.gif visgi pirma karta patalpoj be blico  blush2.gif

na po Desiree portreto savo teks isimt  blush2.gif nepalyginama... diena ir naktis  doh.gif

nu pavadinimas pražvygino lotuliukas.gif , Bet koks gražus vyras bigsmile.gif . Ne lietuvis, ania?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 11, 00:38)
nu pavadinimas pražvygino lotuliukas.gif , Bet koks gražus vyras bigsmile.gif . Ne lietuvis, ania?

lietuvis, bet teka nemazai graikisko kraujo

tiesa, mergytes foto per daug isdeginai mano akim... g.gif
Atsakyti