Westa!! Super!!! Su nuotaika dryžuota ir vaikiška, nu labai patinka tavo ši nuotrauka!!
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 10, 20:53)
Biški pateršiu eterį nekokybiškom nuotraukom
man pirmoji patinka. Tokia nuotaika, sau prisitaikau.
QUOTE(sillwio @ 2007 12 10, 21:42)
Ačiū labai, Desiree Parsivežiau džiaugsmą Visą komplektėlį beveik už dyką. Reik tik popieriaus ir chemikalų. Užsakysiu ir savaitgalį kankinsiu
P.S. tavo sprendimas naudoti skirtingų gamintojų chemikalus paremtas kuo nors, ar šitoj vietoj nėra skirtumo?
nėr už ką. Džiugu, kad pats spausdinsi.
O dėl fiksažo, šiaip nelabai ir yra to skirtumo. Pabandžiau šitą, tiko ir kažkip nesinori keisti.
QUOTE(westa @ 2007 12 10, 22:07)
norit spalvų ? bus
dryžuota vaikystė
labai žaisminga foto. Patinka.
QUOTE(sillwio @ 2007 12 10, 23:42)
jauna karvė . Jau viskas gerai, susitvarkiau Eliną
QUOTE(westa @ 2007 12 11, 00:07)
labai labai gražu, westa .
Aš irgi mašinoje žvalgausi vaizdų
QUOTE(westa @ 2007 12 10, 23:07)
Degute, super išduok ar ryškinai akis .. einu po truputį per blog'o pamokas , niekaip nedaeinu iki akių paryškinimo..
Ne, specialiai neryškinau. Tik pamažinus vos pašarpinau
Dryžiukai faini. Gi namų darbams gali ką sudryžuot
QUOTE(westa @ 2007 12 10, 23:07)
šiandien sulaukiau siurprizo .. šalia guli Sigma 30mm f 1,4 ir Sigma 70 - 200mm f 2,8 ..dabar jau tiesiog privalau išmokt bent kokybiškai fotografuot .. labai noriu gero oro , noriu išvažiuot į gamtą.. apskritai jums taip nebūna, kad važiuoji pvz mašina, ir kelyje matai ne kelią, o pvz kaip tas kelias gražiau atrodytu, kuriuo kampu ..
Sveikinu su siurptizu
Visada matau ir ne tik mašinoje. Mašinoje bandau gražinti save į kelią, bet retai pavyksta
Desiree, šis portretas man labiau patinka nuotaika linksmesnė
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 23:18)
va, ji tikrai neliūdėjo
Fotografuota modeliuko aparaciuku, bet kompozicija vistiek tik kvadratine gavosi man rodos aš jau nebepagydoma nuo šio viruso
Fotografuota modeliuko aparaciuku, bet kompozicija vistiek tik kvadratine gavosi man rodos aš jau nebepagydoma nuo šio viruso
Nepagydoma, bet gerąja prasme. Šita man tinka.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 10, 22:23)
Desiree, šis portretas man labiau patinka nuotaika linksmesnė
šis išties linksmas, bet anoji nuotrauka stipresnė. Bent jau man pačiai. Gal ir dėl to, kad pavyko įsijausti į modeliuko liūdesio, kurio nebuvo, žaidimą ir tai perteikti. nes juk liūdesį pajautėt. o jo nebuvo. Tas ir yra super. aišku, ir modelio dėka.
Desiree, paskutiniai portretai Elzes?
Dar Elinos bylinejimasis uzstrigo - kzk teisingai aiskino, kad tu nesu viesas asmuo, todel neturi teises bet kur bet kada fotkint ir spausdint. Bet yra ir visokiu kabliuku ju naudai - pvz masinese foto ar nepazistamo zmogaus foto (kur tarkim aplinka fotkinai) visu leidimo neatsiklausi... cia vel - tu lyg liudininku turi, kad leidimo nedavai. nu zdz, ne mums cai aiskintis
MyWay, issiaiskinom del vaiku
kzk visi komentarai mano sian ne apie fotografija
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 15:03)
kažkaip jau vakar norėjau pakomentuoti komentarą tavo nuotraukai... man kaip tik ji tokia, laaaaaaabai smagi ir nieko ten nepatogaus ar dar ko nematau. Žaisminga. Rodos vaikinas pasičiupo merginą ir tuoj tuoj pradės kutenti, o mergina pasiduoda žaidimui Žodžiu, veža mane tavo ši foto
Dar Elinos bylinejimasis uzstrigo - kzk teisingai aiskino, kad tu nesu viesas asmuo, todel neturi teises bet kur bet kada fotkint ir spausdint. Bet yra ir visokiu kabliuku ju naudai - pvz masinese foto ar nepazistamo zmogaus foto (kur tarkim aplinka fotkinai) visu leidimo neatsiklausi... cia vel - tu lyg liudininku turi, kad leidimo nedavai. nu zdz, ne mums cai aiskintis
MyWay, issiaiskinom del vaiku
kzk visi komentarai mano sian ne apie fotografija
na ka... bandau sekti Elinos pedomis ir zaidziu su portretukais...
pirmas blynas su Manual, apytamsiam kambaryje, prie mazos lemputes...
p.s. zmogaus paakiai is prigimties tamsus "maiseliai"....
"vietoj ragu prazydo geles"
noreciau savo blynui sulaukt pastabu visgi pirma karta patalpoj be blico
na po Desiree portreto savo teks isimt nepalyginama... diena ir naktis
pirmas blynas su Manual, apytamsiam kambaryje, prie mazos lemputes...
p.s. zmogaus paakiai is prigimties tamsus "maiseliai"....
"vietoj ragu prazydo geles"
noreciau savo blynui sulaukt pastabu visgi pirma karta patalpoj be blico
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 10, 22:43)
nu baik tu. jau tikrai neišimk!!!!!!!!!!!
o siaip pirmas, kas užkabina tai pavadinimas. Pralinksmino
Antra, tai, kad jb kiek plokščia... toji nedėkinga lemputė...
Geras modelis kantrus matosi, lauksim kitų bandymų.
Bet gražu žiūrėti, kaip jūs keliaujat į priekį!!!!!!!! kas greičiau, kas pamažu.