Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Westa!! Super!!! Su nuotaika dryžuota ir vaikiška, nu labai patinka tavo ši nuotrauka!!
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 10, 20:53)
Biški pateršiu eterį nekokybiškom nuotraukom biggrin.gif

man pirmoji patinka. Tokia nuotaika, sau prisitaikau.

QUOTE(sillwio @ 2007 12 10, 21:42)

Ačiū labai, Desiree  4u.gif Parsivežiau džiaugsmą smile.gif Visą komplektėlį beveik už dyką. Reik tik popieriaus ir chemikalų. Užsakysiu ir savaitgalį kankinsiu smile.gif
P.S. tavo sprendimas naudoti skirtingų gamintojų chemikalus paremtas kuo nors, ar šitoj vietoj nėra skirtumo?

nėr už ką. Džiugu, kad pats spausdinsi.
O dėl fiksažo, šiaip nelabai ir yra to skirtumo. Pabandžiau šitą, tiko ir kažkip nesinori keisti.

QUOTE(westa @ 2007 12 10, 22:07)

norit spalvų ? bus  smile.gif

dryžuota vaikystė  smile.gif

labai žaisminga foto. Patinka.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 10, 23:42)

Sėdžiu ir svarstau, kaip gi į tave dabar kreiptis  blink.gif  lotuliukas.gif

jauna karvė biggrin.gif . Jau viskas gerai, susitvarkiau Eliną 4u.gif
QUOTE(westa @ 2007 12 11, 00:07)

labai labai gražu, westa 4u.gif .
Aš irgi mašinoje žvalgausi vaizdų biggrin.gif
Atsakyti
va, ji tikrai neliūdėjo 4u.gif
Fotografuota modeliuko aparaciuku, bet kompozicija vistiek tik kvadratine gavosi lotuliukas.gif man rodos aš jau nebepagydoma nuo šio viruso lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 gruodžio 2007 - 23:19
QUOTE(westa @ 2007 12 10, 23:07)

Degute, super  išduok ar ryškinai akis  blush2.gif .. einu po truputį per blog'o pamokas , niekaip nedaeinu iki akių paryškinimo..

Ne, specialiai neryškinau. Tik pamažinus vos pašarpinau ax.gif

Dryžiukai faini. Gi namų darbams gali ką sudryžuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 10, 23:07)
šiandien sulaukiau siurprizo .. šalia guli Sigma 30mm f 1,4 ir Sigma 70 - 200mm f 2,8 ..dabar jau tiesiog privalau išmokt bent kokybiškai fotografuot .. labai noriu gero oro , noriu išvažiuot į gamtą.. apskritai jums taip nebūna, kad važiuoji pvz mašina, ir kelyje  matai ne kelią, o pvz kaip tas kelias gražiau atrodytu, kuriuo kampu  doh.gif  doh.gif ..

Sveikinu su siurptizu 4u.gif
Visada matau ir ne tik mašinoje. Mašinoje bandau gražinti save į kelią, bet retai pavyksta smile.gif
Atsakyti
Desiree, šis portretas man labiau patinka 4u.gif nuotaika linksmesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 23:18)
va, ji tikrai neliūdėjo  4u.gif
Fotografuota modeliuko aparaciuku, bet kompozicija vistiek tik kvadratine gavosi  lotuliukas.gif  man rodos aš jau nebepagydoma nuo šio viruso  lotuliukas.gif

Nepagydoma, bet gerąja prasme. Šita man tinka.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 10, 22:23)
Desiree, šis portretas man labiau patinka 4u.gif nuotaika linksmesnė smile.gif

4u.gif šis išties linksmas, bet anoji nuotrauka stipresnė. Bent jau man pačiai. Gal ir dėl to, kad pavyko įsijausti į modeliuko liūdesio, kurio nebuvo, žaidimą ir tai perteikti. nes juk liūdesį pajautėt. o jo nebuvo. Tas ir yra super. aišku, ir modelio dėka.
Atsakyti
Desiree, paskutiniai portretai Elzes? ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 15:03)
kažkaip jau vakar norėjau pakomentuoti komentarą tavo nuotraukai... man kaip tik ji tokia, laaaaaaabai smagi ir nieko ten nepatogaus ar dar ko nematau. Žaisminga. Rodos vaikinas pasičiupo merginą ir tuoj tuoj pradės kutenti, o mergina pasiduoda žaidimui  4u.gif  Žodžiu, veža mane tavo ši foto  4u.gif

4u.gif

Dar Elinos bylinejimasis uzstrigo - kzk teisingai aiskino, kad tu nesu viesas asmuo, todel neturi teises bet kur bet kada fotkint ir spausdint. Bet yra ir visokiu kabliuku ju naudai - pvz masinese foto ar nepazistamo zmogaus foto (kur tarkim aplinka fotkinai) visu leidimo neatsiklausi... cia vel - tu lyg liudininku turi, kad leidimo nedavai. nu zdz, ne mums cai aiskintis irnesakyk.gif

MyWay, issiaiskinom del vaiku mirksiukas.gif

kzk visi komentarai mano sian ne apie fotografija cool.gif
Atsakyti
na ka... bandau sekti Elinos pedomis blush2.gif ir zaidziu su portretukais...
pirmas blynas su Manual, apytamsiam kambaryje, prie mazos lemputes...
p.s. zmogaus paakiai is prigimties tamsus "maiseliai"....

"vietoj ragu prazydo geles"

user posted image

noreciau savo blynui sulaukt pastabu blush2.gif visgi pirma karta patalpoj be blico blush2.gif

na po Desiree portreto savo teks isimt blush2.gif nepalyginama... diena ir naktis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 10 gruodžio 2007 - 23:46
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 10, 22:43)
na po Desiree portreto savo teks isimt  blush2.gif nepalyginama... diena ir naktis  doh.gif

nu baik tu. jau tikrai neišimk!!!!!!!!!!!

o siaip pirmas, kas užkabina tai pavadinimas. Pralinksmino smile.gif
Antra, tai, kad jb kiek plokščia... toji nedėkinga lemputė...
Geras modelis smile.gif kantrus matosi, lauksim kitų bandymų.
Bet gražu žiūrėti, kaip jūs keliaujat į priekį!!!!!!!! kas greičiau, kas pamažu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 gruodžio 2007 - 23:53