Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 10, 20:52)
Iskadruot, kad pausio nesimatytu gal? g.gif
Aciu 4u.gif

aha. bet kažin ar išeis? g.gif tada suspaustas vaikas paliks. ai, bet vis tiek man gražu.
Atsakyti
4u.gif
Zalia blink.gif  biggrin.gif  Na man ne zalia, bet kur plaukai apsviesti, zydrai apsviesti g.gif Nezinau ka kitaip galiu padaryti, nebent su WB pazaisti, o apsviestas pakausis [b]

labai šviesi jūsų vonia.
Aš irgi šiek tiek žydros spalvos matau, ten kur plaukai apšviesti, bet žalumo jokio.
Tik nekarpyk nieko, nes tada labai trūks erdvės, geriau peršviestas pakaušis, tegu lieka ten tas saulės zuikutis smile.gif (o jei jau labai kliūna, gal geriau šiek tiek paklonuoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 10 gruodžio 2007 - 20:59
QUOTE(Kapabull @ 2007 12 10, 20:38)
Sveiki visi, skaitinėju ilgokai, dabar prašausi priimama smile.gif
Nikon D80
objektyvai 18-70, 70-300, 50 fixas 1.8.

Fotografuoju daugiausia gyvūnus. Mano pagrindinis ir mylimiausias modelis

user posted image

Biškį baisus unsure.gif swoon.gif
Atsakyti
Zalia blink.gif  biggrin.gif  Na man ne zalia, bet kur plaukai apsviesti, zydrai apsviesti g.gif

idomu kas su mano monitorium doh.gif blink.gif
o karpyt tikrai nekirpk.... dailus kadras, tik parasiau kas mano monitoriuje "islindo" doh.gif

turbut tavo foto visada sviesiausios, balciausios, svariausios....
vieni man risasi su j/b, o tu su angeliska sviesa..........

dabar kudroj ziuriu tavo darbus.... wub.gif

Atsakyti
baigiu visas ir visus atsekt kudroj rolleyes.gif pagaliau........ biggrin.gif
Atsakyti
Pati ant saves pykstu. Labai nuo jusu atsilikau, praleidau susitikima, nebekomentuoju nuotrauku, nerodau savu, nespeju skaityti temos ir esu tarsi issokusi is traukinio. Paciupineju probegsmais jusu nuotraukeles ir vel dingstu. Labai pasipiktinau nelegaliu nuotrauku panaudojimu. Tikiuosi, kad tai paskutinis kartas, kai taip atsitiko.
Viena galiu pasakyti, visi cia esantys padare TOOOOKIA pazanga, apie kuria pirmosiose temose, matyt, patys net nenutuoke.

As vis dar cia ir su jumis, tiesiog be ikvepimo, minciu ir labiau neidomi, nei idomi:)))
Elina- didelis zingsnis pirmyn...
Silllwio- skaitau Tavo komentarus ir seiliojuosi lotuliukas.gif .Pagarba Tavo zvilgsniui, zodzio valdymui ir technikos ismanymui
Desiree, gera, kad sugrizai. Tavo iniciatyvos kurena si skyreli
Dejavu, CG, BiteMaja, Sansara, zuvialia, pupeliukas,vvvv ir visi cia esantys- malaciai, taip toliau...
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2007 12 10, 20:57)
Biškį baisus unsure.gif  swoon.gif

čia tau ne jorkiukas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Kapabull @ 2007 12 10, 20:38)
Fotografuoju daugiausia gyvūnus. Mano pagrindinis ir mylimiausias modelis

patinka kvadračiuks hihihi.gif patinka labai spalvos. kokybiškas kadras.

Valanda, šiaip laikas tau sugrįžt būtų pas mus mirksiukas.gif labai ilgai tavęs čia nebuvo.
Atsakyti
Biški pateršiu eterį nekokybiškom nuotraukom biggrin.gif skenuoti indeksai, užtai ir su kampais baltais biggrin.gif bet čia bendram kompozicijos komentavimui įkeliu, ar bent ko vertos blink.gif čia meno šiukšlėse ir neryškume neieškokit, tiesiog nuo indeksų skenavimo dulkėtu skeneriu tokia bloga kokybė.. tikiuosi atsipausdinus kelias nuotraukas įkelti ir didesnes.. turiu ir daugiau tai dar peržiūrėjus ryt gal ką įdėsiu, reikia kažkurią mainam išsirinkt iš tų poros juostų blink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

paskutinę ištryniau biggrin.gif negera ji..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 gruodžio 2007 - 21:58
sveiki ,

Desiree labai nemalonu unsure.gif .. be ryšio, kai taip nutinka unsure.gif ..

Californiagirl man irgi graži foto wub.gif ..

Elina trečioji man labiausiai ir tikrai graži spalvota.. Gražios spalvos.

kapabull turim bendro.. mano modeliai irgi šuniai.. tik ne tokie...dideli smile.gif

Šiandien bandžiau palaužt fokusą ir ryškumo zoną...

Ką manot? Sillwio, ir tavo komentarų laukiu.. vakar perlenkiau gal kažkiek.. matyt pikta daros kai stengies ir neišeina unsure.gif .. sorry 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2007 12 10, 20:02)
Yra liudininkai, kad žurnalistai buvo įspėti ir sutiko, jog manęs niekur nedės. Ir įdėjo būtent mano foto. Nenoriu čia plėstis, bet laikraščiai laikosi savo versijų ir gali būt, kad iš mano  bylos bus šnipštas

aš nelabai suprantu, kodėl Tu įsitikinusi, kad byla neturi perspektyvų? tik todėl, kad spauda laikosi savo versijos? jei tai ta versija apie viešą asmenį, tai Tu bylą laimėtum biggrin.gif jei kažkas kitas, ko negali pasakoti, tada kitas dalykas.. iš vienos pusės, jeigu nėra didesnių bėdų su finansais, eičiau iki galo..
šiaip jau vien etikos pažeidimas čia garantuotas yra - žiniasklaida neturi teisės Tavęs cituoti arba rodyti/naudoti Tavo atvaizdo, jeigu Tu nesutinki. Tu NESI viešas asmuo, todėl dėl to net ginčas nekiltų. Kreipkis dar ir į žurnalistų ir leidėjų etikos komisiją ir laikraštis greitai pakeis dainelę..
Atsakyti
Kapabull sveika prisijungus.. mielą šuniuką turi blink.gif kokybiška nuotrauka mirksiukas.gif

California, man kliūva pakaušiukas išdegęs.. bet miela nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 gruodžio 2007 - 22:04
California girl, o man, grybui, niekas nekliūva.. tik tas šviesumas iš proto varo - why not me??? biggrin.gif
Atsakyti