Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 19:37)
čia Silwio info

Popierius: anksčiau naudojau Agfa MCP 312 ir Agfa MCC 111, o dabar Rollei Vintage 312

Ryškalas: Agfa Neutol NE, maišosi su vandeniu, santykis ant buteliuko užrašytas
( 1 ryškalo : 7 vandens )

Fiksažas: Adofi (Adox), su vandeniu maišosi (1 fiksažo:9 vandens)

Smagumėlis, kad pats spausdinsi  4u.gif

bliamba kaip vaikyste primine smile.gif
viena anekdotine situacija is to laiko:
darau fotkes, uzsitamsinusi visa kambari, ir pritrukau fotopopieriaus, kuris, aisku kitam kambary. Saukiu mamą: atnesk pokeli fotopopieriaus is ten ir ten. Ta priejo prie duru ir sako: nu radau, atplesiau, kiek tau lapeliu atskaiciuoti? doh.gif lotuliukas.gif na siuolaikiniai aparaciukai, iytariu, ne tokie, su kokiu as paaugle budama dirbau.... Kur kokios info pasidairyt, a? blush2.gif
Atsakyti
Viena nuotrauka i seimos albuma ir kritikai cia ax.gif Sillwio, prasom nesikuklinti ir kritikuoti blush2.gif Na man padeges pakausis kliuna...ar labai blogai? g.gif Bet kitaip be sansu, nes langas tiesiai virs galvos ir pakausis apsisviete taip doh.gif Su WB siame kambaryje visada vargstu... doh.gif Jei matosi zalios spalvos ant vieno antakio, tai pasakau is anksto, kad su zaliu flomasteriu buvo antaki nusipieses biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 10, 19:45)
dėl šito teisme net ginčų negali būti, nebent jie įrodys,kad sutikai būti fotografuojama. žinodama, kad nuotrauką spausdins spauda. bet jeigu jų pasiaiškinimas toks, kaip Tu sakai, tai jie arba idiotai, arba nežinau, kas...

Yra liudininkai, kad žurnalistai buvo įspėti ir sutiko, jog manęs niekur nedės. Ir įdėjo būtent mano foto. Nenoriu čia plėstis, bet laikraščiai laikosi savo versijų ir gali būt, kad iš mano bylos bus šnipštas
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 10, 19:59)
Viena nuotrauka i seimos albuma ir kritikai cia ax.gif  Sillwio, prasom nesikuklinti ir kritikuoti blush2.gif  Na man padeges pakausis kliuna...ar labai blogai? g.gif  Bet kitaip be sansu, nes langas tiesiai virs galvos ir pakausis apsisviete taip doh.gif  Su WB siame kambaryje visada vargstu... doh.gif  Jei matosi zalios spalvos ant vieno antakio, tai pasakau is anksto, kad su zaliu flomasteriu buvo antaki nusipieses biggrin.gif
user posted image

Man nerealiai gražu doh.gif
Atsakyti
Viena nuotrauka i seimos albuma ir kritikai cia ax.gif 

na kliuna tas virsugalvis blush2.gif is pradziu pagalvojau, kad putu uzsikroves biggrin.gif
ir rankytes apsviestos...
ir zinok visa foto zalia blink.gif o kur apsviesta tai is vis zali zali plaukai...
ir akys ne tokios israiskingos kaip kitose... ax.gif
bet foto slapia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 10 gruodžio 2007 - 20:24
Och, Elina, nepavydziu... Pamenu pries koki 7-8 metu kazkuri lietuvaite manekene pamate savo nuotrauka ar tai prie "plastakiu" ar tai prie kojiniu reklamos, ir faktiskai nieko nepese... Tai jei tavo nuotrauka "grazioj" / padorioj aplinkoj - skaityk pasiseke blink.gif
Neturejo senis vargo - nusipirko ozka... po visu svarstymu ir liudnu pastebejimu, kad mobilus fotografuoja geriau nei fotikas, nusipirkau nauja. tai va - nieko nefotkinu, skaitau instrukcija, SM, ir knygele apie skaitmenine fotografija. Jei per menesi neismoksiu nors ko nors - teks atsisveikint ... mad.gif
CaG. - vis norejau pasakyti, kad tavo nuotraukose labai grazi sviesa... nu tiesiog fantastiska (apie kitus privalumus ir ismanantys pasako) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 10 gruodžio 2007 - 20:22
Kelios mano foto jusu teismui smile.gif Su KIT'u darytos praita sestadieni pirtyje, per draugo gimtadieni, atsitiktiniai kadrai kur akis uzkliuvo smile.gif

user posted image

antras suvis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 10, 20:22)

CaG. - vis norejau pasakyti, kad tavo nuotraukose labai grazi sviesa... nu tiesiog fantastiska (apie kitus privalumus ir ismanantys pasako)  4u.gif

Man irgi wub.gif
Atsakyti
Sveiki visi, skaitinėju ilgokai, dabar prašausi priimama smile.gif
Nikon D80
objektyvai 18-70, 70-300, 50 fixas 1.8.

Fotografuoju daugiausia gyvūnus. Mano pagrindinis ir mylimiausias modelis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapabull: 10 gruodžio 2007 - 20:52
4u.gif
QUOTE(Kapabull @ 2007 12 10, 19:38)

sveika prisijungusi 4u.gif

Turiu pasiūlymą. Kažkada šnekėjom apie mėnesio nuotraukas ar šiaip savaitės foto... Gal metams einant į pabaigą įkeliam po vieną savo darbą, kuris mūsų manymu labiausiai vykęs, geriausias mūsų 2007m. darbas. 4u.gif o gal šiaip prasmingiausiais. Na kažkas panašaus. Būtų visai įdomu. gal ND ne dvisavaitinė, bet metų tema galėtų būti atidaryta. Dėtume mūsų nuomone geriausius, tai ir diskusijos turėtų būti įdomios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 gruodžio 2007 - 20:44
Viena nuotrauka i seimos albuma ir kritikai cia ax.gif  Sillwio, prasom nesikuklinti ir kritikuoti blush2.gif  Na man padeges pakausis kliuna...ar labai blogai? g.gif  Bet kitaip be sansu, nes langas tiesiai virs galvos ir pakausis apsisviete taip doh.gif  Su WB siame kambaryje visada vargstu... doh.gif  Jei matosi zalios spalvos ant vieno antakio, tai pasakau is anksto, kad su zaliu flomasteriu buvo antaki nusipieses biggrin.gif

man labai patinka ax.gif žalio niekur nematau unsure.gif na, tik tas pakaušis. o iškadruot kaip nors kitaip nebandei? šiaip labai gražus kadras. toks šviesus, šiltas.

QUOTE(NewHero @ 2007 12 10, 20:23)
Kelios mano foto jusu teismui smile.gif Su KIT'u darytos praita sestadieni pirtyje, per draugo gimtadieni, atsitiktiniai kadrai kur akis uzkliuvo smile.gif

ką tu pati matai įdomaus šiuose kadruose? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapabull @ 2007 12 10, 20:38)

prašom pasirodyt su nuotraukom mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 20:40)
Turiu pasiūlymą. Kažkada šnekėjom apie mėnesio nuotraukas ar šiaip savaitės foto... Gal metams einant į pabaigą įkeliam po vieną savo darbą, kuris mūsų manymu labiausiai vykęs, geriausias mūsų 2007m. darbas.  4u.gif o gal šiaip prasmingiausiais. Na kažkas panašaus. Būtų visai įdomu. gal ND ne dvisavaitinė, bet metų tema galėtų būti atidaryta. Dėtume mūsų nuomone geriausius, tai ir diskusijos turėtų būti įdomios

aš už visokias įvairoves drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2007 12 10, 20:17)
Man nerealiai gražu doh.gif

4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 10, 20:20)
ir zinok visa foto zalia  blink.gif o kur apsviesta tai is vis zali zali plaukai...

Zalia blink.gif biggrin.gif Na man ne zalia, bet kur plaukai apsviesti, zydrai apsviesti g.gif Nezinau ka kitaip galiu padaryti, nebent su WB pazaisti, o apsviestas pakausis matyt ir liks nes pries sviesa fotografuota...

QUOTE(de Nada @ 2007 12 10, 20:22)
CaG. - vis norejau pasakyti, kad tavo nuotraukose labai grazi sviesa... nu tiesiog fantastiska

Aciu 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 10, 20:48)
man labai patinka  ax.gif žalio niekur nematau  unsure.gif na, tik tas pakaušis. o iškadruot kaip nors kitaip nebandei? šiaip labai gražus kadras. toks šviesus, šiltas.

Iskadruot, kad pausio nesimatytu gal? g.gif
Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapabull @ 2007 12 10, 20:38)
Nikon D80
objektyvai 18-70, 70-300, 50 fixas 1.8.

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti