Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 10, 18:55)
Tikrai.... blink.gif  pamirsau net, kol viska perskaiciau doh.gif  O kaip ta paaiskinti? Idomu, kai dejavu jas rado???? g.gif

O kaip pvz, issiregistruoti is kudros? As norejau vienu metu, bet tokios funkcjos neradau...Turbut reikia administracijai rasyti g.gif Ar issiregistravus dingsta visos nuotraukos, idomu...

radau eidama per skyrelį geriausi darbai. Taigi jei tavo nuotrauka buvo surinkusi 4 brūkšniukus, jos neištrina, net jeigu autorius ir išsiregistruoja.

c-girl ir tavo radau http://fotokudra.lt/...285&nav=a&page=
juk ištrinta ji buvo, kiek pamenu
Atsakyti
Na stai, daug negalvodama, issirinkau Canon 400d ax.gif
Zada greit pasalti, o gal ir pasnigs bigsmile.gif Pirmieji bandymai ne uz kalnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 10, 19:11)
radau eidama per skyrelį geriausi darbai. Taigi jei tavo nuotrauka buvo surinkusi 4 brūkšniukus, jos neištrina, net jeigu autorius ir išsiregistruoja.

c-girl ir tavo radau http://fotokudra.lt/...285&nav=a&page=
juk ištrinta ji buvo, kiek pamenu

Taip istrinta....turetu buti unsure.gif
Turbut nebutinai 4 bruksniuku ivertinimas turi buti, greiciausiai tam tikras balu skaicius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2007 12 10, 19:13)
Na stai, daug negalvodama, issirinkau Canon 400d ax.gif
Zada greit pasalti, o gal ir pasnigs  bigsmile.gif  Pirmieji bandymai ne uz kalnu  smile.gif

4u.gif sveikinu su pirkiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 18:01)
perskaičiau http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut, žinokit nenustebau verysad.gif . Aš bylinėjuosi dabar su dviem laikraščiais, kurie įdėjo mano fizionomiją, pažadėję, kad tikrai fotografuoja tik aplinką, o mano nė nosies nebus. Po kelių dienų gavau tokį šoką blink.gif  verysad.gif  pamačiusi save per pusę lapo ( kuo aiškiausiai: nuo galvos iki kojų. Net tapkutės matosi visame gražume, toks jausmas, kad būtent mane ir fotkino, nes aplinkos- minimaliai). Pradžioje susinervinusi paskambinau abiems leidėjams, tai išgirdau ko nesisitikėjau: kad nesu viešas asmuo, todėl jie turi teisę mano foto publikuoti doh.gif, kad turiu džiaugtis, nes aš nežinau kiek žmonių norėtų patekt į laikraščius blink.gif  ir t.t.. Advokatas žada tik 60/40 proc. bylos sėkmės mano naudai
Vieno laikraščio leidėjas, tiesa, teikėsi atsiprašyti ir paklausti....kuo gali padėti? doh.gif  blink.gif

Jūsų nenervina reklama SM? g.gif Rašau rašau, vis kažkokie briedžiai išlenda wacko.gif

negaliu patikėti, kad leidėjai šitaip mulkina žmones.. yra visiškai atvirkščiai: jei ESI viešas asmuo, tenka susitaikyti, kad ir į namus lenda, visur sekioja, fotografuoja ir kaišioja kur nori - niekam nepasiskųsi, nes esi viešas, turi susitaikyti su siauresnėmis gynybos ribomis, o kai NESI viešas asmuo, Tavo teisė į privatų gyvenimą kur kas labiau ginama. jeigu advokatas Tau dar šito nepaaiškino, keisk advokatą, blin. o tokius leidėjus iš viso etikos komisijai skųsti reikėtų. tai akivaizdžiausias privatumo pažeidimas, o jie dar makaronus kabina.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 15:43)
Nuuuu devil.gif , vėl Elina atbilda su nuotraukom

o man trecia foto idomesne butu spalvota. Nes neaisku, kas ten ant lango, zuikis gal? parodysi?

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 16:59)
Buvo man mintis kilus del vandens zenklu, bet kazkaip atsisakiau jos.

o kaip tuos vandens zenklus uzsideti?

QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 18:01)
Jūsų nenervina reklama SM? g.gif Rašau rašau, vis kažkokie briedžiai išlenda

ne tas zodis !!!!!!

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 10, 18:21)
O kad nuotrauka butu netinkama spausdinimui visada reikia "save for web" daryti...tada foto buna 70px tik, ir neatspausdinsi ,net tokiu nedideliu nuotrauku kaip ten kai kurios atspausdintos.

o geras, zinosiu smile.gif
Atsakyti
čia Silwio info

Popierius: anksčiau naudojau Agfa MCP 312 ir Agfa MCC 111, o dabar Rollei Vintage 312

Ryškalas: Agfa Neutol NE, maišosi su vandeniu, santykis ant buteliuko užrašytas
( 1 ryškalo : 7 vandens )

Fiksažas: Adofi (Adox), su vandeniu maišosi (1 fiksažo:9 vandens)

Smagumėlis, kad pats spausdinsi 4u.gif
Atsakyti
Teks būti sena karve, nors esu [B]Elina blink.gif . Negaliu prisijungti šiuo nicku. Nieko nesuprantu doh.gif
[/B]
QUOTE(sayonara @ 2007 12 10, 19:26)
jeigu advokatas Tau dar šito nepaaiškino, keisk advokatą, blin. o tokius leidėjus iš viso etikos komisijai skųsti reikėtų. tai akivaizdžiausias privatumo pažeidimas, o jie dar makaronus kabina.

viką žinau, bet vistiek man laimėt yra ne per didžiausi šansai schmoll.gif . Dar ir dabar internete puikuojasi ta nuotrauka po sraipsniu, net nesivargina išimti.
Jie juk irgi turi savo advokatų verysad.gif
QUOTE(vauga @ 2007 12 10, 19:27)
o man trecia foto idomesne butu spalvota. Nes neaisku, kas ten ant lango, zuikis gal? parodysi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 10, 19:27)
o kaip tuos vandens zenklus uzsideti?

Cia aprasyta
Atsakyti
Elina, man sita daug graziau!!! thumbup.gif ir isvis, kazkaip is pirmo zvilgsio pagalvojau, kad mergyte akvarele ant lango pirstukais kazka piese, taip graziai pasirode wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 10 gruodžio 2007 - 19:45
QUOTE(sena karvė @ 2007 12 10, 19:38)
viką žinau, bet vistiek man laimėt yra ne per didžiausi šansai schmoll.gif . Dar ir dabar internete puikuojasi ta nuotrauka po sraipsniu, net nesivargina išimti.
Jie juk irgi turi savo advokatų verysad.gif

dėl šito teisme net ginčų negali būti, nebent jie įrodys,kad sutikai būti fotografuojama. žinodama, kad nuotrauką spausdins spauda. bet jeigu jų pasiaiškinimas toks, kaip Tu sakai, tai jie arba idiotai, arba nežinau, kas...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 10, 18:38)
Tos nuotraukos su kate autore V.V.,

paziurejau kitas jos foto... ispudingos.... ir tikrai nemazai matytu....
matosi mergina turi aki, ranka ir sirdi...
Atsakyti