Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 10, 17:19)
Wyshnia, o kaip nustatyti 70tasku per coli? Ar eiti i image size ir pasirinkti RESOLIUTION ir ivesti skaiciu 70 pasirinkus pixels/cm?

galima taip, galima kropinant. tik daryt 70 dt/inch o ne pix/cm g.gif Skaiciau apie ta buda kazkokiam fotografijos zurnale - buvo aprasytas, kaip alternatyva vandens zenklams - ir bandziau spauzdinti. Atrodo veikia. Idomu butu suzinoti, ka musu vyrai galvoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 18:26)
galima taip, galima kropinant. tik daryt 70 dt/inch o ne pix/cm g.gif Skaiciau apie ta buda kazkokiam fotografijos zurnale - buvo aprasytas, kaip alternatyva vandens zenklams -  ir bandziau spauzdinti. Atrodo veikia. Idomu butu suzinoti, ka musu vyrai galvoja g.gif

O pas men tokio dt/inch atrodo nera..... O kokio ci PS reikia, ar uztenka CS2?
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 10, 17:30)
O pas men tokio dt/inch atrodo nera..... O kokio ci PS reikia, ar uztenka CS2?

pasitikrinau doh.gif turi buti px/inch 4u.gif
Papildyta:
Dejavu, o ar galima is kudros visiskai istrint savo nuotraukas? g.gif
Atsakyti
perskaičiau http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut, žinokit nenustebau verysad.gif . Aš bylinėjuosi dabar su dviem laikraščiais, kurie įdėjo mano fizionomiją, pažadėję, kad tikrai fotografuoja tik aplinką, o mano nė nosies nebus. Po kelių dienų gavau tokį šoką blink.gif verysad.gif pamačiusi save per pusę lapo ( kuo aiškiausiai: nuo galvos iki kojų. Net tapkutės matosi visame gražume, toks jausmas, kad būtent mane ir fotkino, nes aplinkos- minimaliai). Pradžioje susinervinusi paskambinau abiems leidėjams, tai išgirdau ko nesisitikėjau: kad nesu viešas asmuo, todėl jie turi teisę mano foto publikuoti doh.gif, kad turiu džiaugtis, nes aš nežinau kiek žmonių norėtų patekt į laikraščius blink.gif ir t.t.. Advokatas žada tik 60/40 proc. bylos sėkmės mano naudai
Vieno laikraščio leidėjas, tiesa, teikėsi atsiprašyti ir paklausti....kuo gali padėti? doh.gif blink.gif

Jūsų nenervina reklama SM? g.gif Rašau rašau, vis kažkokie briedžiai išlenda wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 gruodžio 2007 - 18:07
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 14:46)
Californiagirl, o paskutinėje ne tavo viena nuotrauka?

QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 10, 15:15)
Man rodos, Ca-girl berniukas 7-oje foto, o ne paskutinėje.

Nu cia tai virsune blink.gif Uzjauciu Desiree, kad tavo nuotrauka ten papuole, bet nors aciu Dievui vaikucio veidelio nesimato... unsure.gif Issivaizduoju kaip jautiesi, as ta soka jau apturejus kai pamaciau savo vaiko nuotrauka kitos dalyves avatare... unsure.gif Bet issisprende gana lengvai-paprasiau, kad isimtu ir iseme be problemu. O kaip cia baigsis????? unsure.gif

As savo nuotrauku ten nemaciau...
Papildyta:
O kad nuotrauka butu netinkama spausdinimui visada reikia "save for web" daryti...tada foto buna 70px tik, ir neatspausdinsi ,net tokiu nedideliu nuotrauku kaip ten kai kurios atspausdintos.

As su kai kuriom taip darau, bet ne su visom...kartais uzmirstu.
Atsakyti
tiesa.. ta foto kur moteris su kate maciau ne vienam avatare SM...
ir Narajanos darbais SM mamytes pasipuose...

cia jau turbut nesuvaldysi sio reikalo, o be to manau dauguma net neisivaizduoja, kad to daryti negalima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 19:01)
perskaičiau http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut, žinokit nenustebau verysad.gif . Aš bylinėjuosi dabar su dviem laikraščiais, kurie įdėjo mano fizionomiją, pažadėję, kad tikrai fotografuoja tik aplinką, o mano nė nosies nebus. Po kelių dienų gavau tokį šoką blink.gif  verysad.gif  pamačiusi save per pusę lapo ( kuo aiškiausiai: nuo galvos iki kojų. Net tapkutės matosi visame gražume, toks jausmas, kad būtent mane ir fotkino, nes aplinkos- minimaliai). Pradžioje susinervinusi paskambinau abiems leidėjams, tai išgirdau ko nesisitikėjau: kad nesu viešas asmuo, todėl jie turi teisę mano foto publikuoti doh.gif, kad turiu džiaugtis, nes aš nežinau kiek žmonių norėtų patekt į laikraščius blink.gif  ir t.t.. Advokatas žada tik 60/40 proc. bylos sėkmės mano naudai
Vieno laikraščio leidėjas, tiesa, teikėsi atsiprašyti ir paklausti....kuo gali padėti? doh.gif  blink.gif

Jūsų nenervina reklama SM? g.gif Rašau rašau, vis kažkokie briedžiai išlenda wacko.gif

JMJ kaip mane nervina ta reklama ŪŪŪŪŪŪŪ!!!!!
o su laikraščiais nepakariausi, ne Amerika pas mus sad.gif esu bandes ..Vsiškas NULIS nusispjoviau ir viskas..
Atsakyti
tai gal Elina tavo foto bent prie grazios antrastes ar idomaus straipsnio idejo...
o mano ir kolegu foto puose straipsni, kurio antraste skamba panasiai "girtaujantys, istvirkaujantys Vilniaus.... bla bla bla.." zodziu nepamenu jau tiksliai, bet izeidimas buvo nerealus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 10, 18:23)
tiesa.. ta foto kur moteris su kate maciau ne vienam avatare SM...
ir Narajanos darbais SM mamytes pasipuose...

Tos nuotraukos su kate autore V.V., as jos ne tik sia nuotrauka esu macius avataruose unsure.gif Maciau dar ir jos dukrytes nuotrauka, kur mergaite apsirengusi raudonkepuraite ir su pilku vilksuniu...

Narajanos darbeli esu macius avataruose ir ne pas viena dalyve doh.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 17:35)
Dejavu, o ar galima is kudros visiskai istrint savo nuotraukas? g.gif

Galima istriti, nieks nedraudzia, bet ir statusa "atims" biggrin.gif As visas buvau istrynus ir paliko man tik viena pagaliuka....Na ner svarbu tie pagaliukai, bet kartais balsuojant uz patinkancia nuotrauka noris tureti daugiau "svorio" ax.gif
Po to pridejau nuotrauku ir visus pagaliukus per kokias 2 savaites sugrazino biggrin.gif Bet dabar kudroj stengiuosi laikyti daugiau NE vaiku nuotraukas...nors palikus pora esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 10 gruodžio 2007 - 18:34
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 10, 18:38)
Galima istriti, nieks nedraudzia, bet ir statusa "atims" biggrin.gif  As visas buvau istrynus ir paliko man tik viena pagaliuka....Na ner svarbu tie pagaliukai, bet kartais balsuojant uz patinkancia nuotrauka noris tureti daugiau "svorio" ax.gif
Po to pridejau nuotrauku ir visus pagaliukus per kokias 2 savaites sugrazino biggrin.gif  Bet dabar kudroj stengiuosi laikyti daugiau NE vaiku nuotraukas...nors palikus pora esu.

Bet ar ziurejai dejavu idetus linkus? Ten vistiek yra senai istrintos Desiree ir pupeliuko vaikuciu nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 18:52)
Bet ar ziurejai dejavu idetus linkus? Ten vistiek yra senai istrintos Desiree ir pupeliuko vaikuciu nuotraukos unsure.gif

Tikrai.... blink.gif pamirsau net, kol viska perskaiciau doh.gif O kaip ta paaiskinti? Idomu, kai dejavu jas rado???? g.gif

O kaip pvz, issiregistruoti is kudros? As norejau vienu metu, bet tokios funkcjos neradau...Turbut reikia administracijai rasyti g.gif Ar issiregistravus dingsta visos nuotraukos, idomu...
Atsakyti
Taip, radau savo nuotrauką, ją galima rasti žiūrint per "geriausios fotografijos", ten pat ir Desiree vaikučio nuotrauka, California, tavo neradau kiek peržiūrėjau...
Atsakyti