Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 10, 13:56)
g.gif vaikai? Tiems "vaikams" apie 30m, tiesa sakant.

kažkaip jau vakar norėjau pakomentuoti komentarą tavo nuotraukai... man kaip tik ji tokia, laaaaaaabai smagi ir nieko ten nepatogaus ar dar ko nematau. Žaisminga. Rodos vaikinas pasičiupo merginą ir tuoj tuoj pradės kutenti, o mergina pasiduoda žaidimui 4u.gif Žodžiu, veža mane tavo ši foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 14:41)
žinokit esu baisiausiai supykusi ir šiaip žliumbiu iš liūdnumo.

http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut pažiūrėkit kas vyksta. O ketvirtoje foto ir savo nuotrauką pamačiau. Pikta jau nebe tas žodis. Net noras dingsta kur nors nuotraukas publikuoti.
Papildyta:
o žinai, man tas ir patinka, kad tai nėra mano stiliaus nuotrauka. O šiaip gaila, kad nepavyko perteikti to jausmo. Nors aš šiandien žiūrėdama į šią foto vis dar esu tikra, kad ji man patinka. Tik norisi atspausti kokiu 50x60 ir padovanoti  4u.gif
blizgios foto man nepatinka  4u.gif

nu žinok, jei man taip nutiktų..................... tai cyptų dabar tas salonas iš skausmo... schmoll.gif
čia virš įžūlumo....

iš kitos pusės, atmetus visas neigiamas emocijas, neteisėtumą, įžūlumą, nemoralumą... tai didelis įvertinimas, kad būtent Tavo nuotraukos puošia jų rėmelius... unsure.gif ar nenusikalbėjau aš čia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 14:46)

Californiagirl, o paskutinėje ne tavo viena nuotrauka?

Gaila, kad nuotraukos nusavintos neleistinu būdu. sad.gif Suprantu tavo pyktį ir nusivylimą. unsure.gif
Man rodos, Ca-girl berniukas 7-oje foto, o ne paskutinėje.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 01:13)

pirma mintis pamacius foto... Liv Tyler... galvoju kur tu ja radai ir iamzinai..
svelni, rami, naturali mergina... visai kaip tu pati.... gal del to tau si foto sukele daug jausmu....

del foto panaudojimo... tai liudna... bet pardaveju mentalitetas leidzia joms tai daryti doh.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 09:37)
vvvv, baik tu, man gi vėl netyčia pavyko unsure.gif .

user posted image

del netycia jau nebeitikinsi tongue.gif

o si foto man nepatinka... pasidare labai sunki ir purvina.... geriau li prie savo stiliaus mirksiukas.gif

latoya, spalvota man labiau..
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 10, 15:18)
pirma mintis pamacius foto... Liv Tyler... galvoju kur tu ja radai ir iamzinai..

ale tikrai Liv bigsmile.gif , o aš laužiau galvą, ką man ji primena mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 15:14)

aaa, dėkui smile.gif 4u.gif . Čia sūniukas mano. Nu, jo, jis toks mergytiškas biškį, neseniai specialiai plaukus nukirpom, nes žmonės manydavo, kad vedžiojuosi mergytes dvynukes. Berniuks baisiai siusdavo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 10, 15:26)
ten ne mergytė  hihihi.gif

biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 15:41)

kaip baisu

QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 16:25)
Berniuks baisiai siusdavo biggrin.gif .

blush-anim-cl.gif tada grožio kategorijai priskiriu victory.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 10, 15:56)
g.gif vaikai? Tiems "vaikams" apie 30m, tiesa sakant.

ne, kita foto, kur berniukas laiko berniuką ant rankų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuuuu devil.gif , vėl Elina atbilda su nuotraukom blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Taip mes puošiam langus 4u.gif

user posted image

user posted image

o šita man pačiai patiko blush2.gif : kontrastas, kompozicija, apskritai, visa foto. O gal tik man mastau.gif blush2.gif

user posted image

Tiesa, fotkinau su blykste, vėl visaip bandžiau. Kokį 20 nuotraukų ištryniau, pasisukau, betupčiodama, koją mad.gif ir šiaip....Stengiausi 4u.gif , kad negalvotumėt, jog keliu beleką 4u.gif
Mergaitė mano - storuliukas verysad.gif , nu gal išaugs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 gruodžio 2007 - 15:53
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 15:41)

http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut pažiūrėkit kas vyksta. O ketvirtoje foto ir savo nuotrauką pamačiau. Pikta jau nebe tas žodis. Net noras dingsta kur nors nuotraukas publikuoti.

sad.gif jooooooooooo....... Kazkoks siaubas. Uzjauciu del nuotraukos. As irgi turbut verkciau. Nors kei mes cia vietoj esam, turbut su vyru nuvaziuociau, o ten jis greitai tvarka padarytu. Neliktu nuotraukos jiems iremintos dar sad.gif
Idomu, kaip cia viskas baigsis, ar bus jie nubausti. Ir ar uzsieme situo reikalu kas nors......

Elina, man tavo paskutines nuotraukos labiau seimyniniam albumui. Tu gali geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 14:43)
Nuuuu devil.gif , vėl Elina atbilda su nuotraukom blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Taip mes puošiam langus 4u.gif

kiek supratau tavo dukružė nelabai noriai fotografuojasi. Atsižvelgiant į tai visai neblogai. Nors iš kitos pusės, rodei tikrai geresnių, su mintimi.
Užkabino pirmoji, tik kiek drastiškiau kadruočiau. O trečioji paperka savo nuoširdumu. Man patinka ir nuotraukos iš šeimos albumo 4u.gif
Atsakyti
Desiree,
blink.gif neturiu zodziu... Tikrai kad dingsta noras... unsure.gif

Buvo man mintis kilus del vandens zenklu, bet kazkaip atsisakiau jos. yra budas, kuris na neapsaugos nuo nuotraukos platinimo internetu, bet niekas neatsispauzdins bent - mazinant nuotraukas internetui daryti rezoliucija ne didesne nei 70 tasku per coli intrenetui tiek uztenka, o va spauzdinimui ne - susikvadratuoja nuotrauka. Gal kam pades sis patarimas 4u.gif Pati irgi taip darysiu - vis niekaip neprisiruosdavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 17:59)
Desiree,
blink.gif neturiu zodziu... Tikrai kad dingsta noras... unsure.gif

Buvo man mintis kilus del vandens zenklu, bet kazkaip atsisakiau jos. yra budas, kuris na neapsaugos nuo nuotraukos platinimo internetu, bet niekas neatsispauzdins bent - mazinant nuotraukas internetui daryti rezoliucija ne didesne nei 70 tasku per coli intrenetui tiek uztenka, o va spauzdinimui ne - susikvadratuoja nuotrauka. Gal kam pades sis patarimas 4u.gif Pati irgi taip darysiu - vis niekaip neprisiruosdavau unsure.gif

Wyshnia, o kaip nustatyti 70tasku per coli? Ar eiti i image size ir pasirinkti RESOLIUTION ir ivesti skaiciu 70 pasirinkus pixels/cm?

Jauciu, kad ne, turbut reikia ja pries tai sumaziti vis tiek.

O gal tu geriau pati papasakok kaip reika ta padaryti blush2.gif kad as kuo maziau nusisnekeciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 10 gruodžio 2007 - 17:25