Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na, dar yra tulpės, arba kitaip - džekai, t.y. jungtys. Bijau nusišnekėt, ale ten kabelis, kuris leidžia fotkes iš fotiko per tv peržiūrėti, ar kažkas panašaus. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 10, 13:58)
Na, dar yra tulpės, arba kitaip - džekai, t.y. jungtys. Bijau nusišnekėt, ale ten kabelis, kuris leidžia fotkes iš fotiko per tv peržiūrėti, ar kažkas panašaus. mastau.gif

aaa, tokį turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 09, 23:55)

tikros priespriesos.... rimtumas pries vejavaikiskuma... manau tinkamai parinktas akcentas, t.y. rimtasis vyras, nes tai dera prie jo aprangos....
gal tu dvieju nuotaika smagi, bet man norisi saltumo ir grieztumo.. labai tinka j/b... dar labiau pabrezia sastingi, kuris priklauso pagal pareigas...

kartais pagalvoju kam as komentuoju.... idomu kam nors sie komentarai reikalingi ir duoda naudos? nes jie man kazkokie ne tokie.... mazai techniniu niuansu palieciantys

Yes. Pamatei smile.gif

Komentarai visada gerai, o tavo išsamūs ypač.
Aš nusprendžiau komentuoti darbus tik iš techninės pusės, nes pirma reikia išmokti taisykles, kad vėliau žinoti, kaip jas laužyti. Ypač tai liečia pradinukus.

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 00:12)
bent jau aš tavo komentarus kaip desertą greitai greitai suvalgau  4u.gif Lengva pasakyti kreiva, perdaug nukirpta, kontrasto ner, kur spalvos, baltas balansas netvarkoj ir t.t... Bet sunkiau yra perteikti jausmus, kuriuos sukelia vienas ar kitas darbas. Juk jei fotografuojam, norim kažką savo darbais pakuždėti žiūrovui. O vat tavo komentarai ir liudija, kad tas tylus šnabždesys vistik nėra toks tylus, ir jis adresatus pasiekia...
hmmm. laikas man miegoti  4u.gif

Lengviausia tylėti, Desiree. Taigi prašau tavęs netylėti, o pradėti komentuoti. Ne vien iš techninės pusės. Bet koks komentaras yra geriau už tylėjimą.

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 00:28)
sillwio, aš kitokių neturiu beveik, o tavo komentarai visada labai nešališki ir taiklūs

Stengiuosi būti neutralus, bet dažnai suveikia motiniški instinktai ir iš mano komentaro jokios naudos smile.gif Visi vaikai gražūs 4u.gif tik parodyti juos galima skirtingai.

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 01:13)
Užbėgsiu už akių tiems, kurie norės pašviesinti ar patamsinti ar daugiau kontrasto..
Bandžiau visus variantus tamsiame kambaryje. Patamsinus dingsta ta akių šviesa, pašviesinus dingsta įvairios detalės, tas pat su kontrastu.. Taigi, tikriausiai pirmoji nutrauka, kurią pristatau taip kaip yra.

Tavo darbams iš techninės pusės neturiu jokių pretenzijų. Tu žinai taisykles ir moki jas laužyti. Jei tu nusprendei taip, reiškia bus taip.
Kas liečia šią konkrečią nuotrauką, tai nematau aš joje to jausmo, kurį tu norėjai parodyti. Tai ne Desiree stilius (išskyrus kvadratą) smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 10, 01:34)
Tiesa, del "zalsvumo"...kabinekis kabinekis. Gal suzinosiu, kad mano monitorius negerai rodo...Koks pas tave jis yra?? Maniskis LCD.... g.gif

Pas mane CRT.

QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 02:57)
Sillwio[/u], kareivis vidurinis maišo. Abu iš šonų atrodo gerai. Pagautas kadras unikalus.

Ačiū, MyWay.
Vidurinis kareivėlis vietoj mirksiukas.gif

QUOTE(NewHero @ 2007 12 10, 08:50)
ar priimsit mane i savo gretas?

Fototechnika:

Canon 400D
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 70-200mm f/4L USM

Priimsim 4u.gif Priimam čia ne pagal techninius parametrus, o pagal nuotraukas smile.gif Taigi prašom nuotraukų.

QUOTE(latoya @ 2007 12 10, 10:37)
dar zemuoges zydi biggrin.gif
o man siandien sunkus egzaminas, o as ka veikiu??? doh.gif

Gerai žydi žemuogės. Jeigu ne tas kažkas baltas, žydėtų dar geriau. Minimalistinės man patinka. Čia gražiai sužaidei su fono spalva. Nuotaika yra.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 09:06)
ji yra graži

graži, o jei dar ir blizgėtų kokia vietelė - lūpos, akys.. bigsmile.gif

QUOTE(inc @ 2007 12 10, 10:18)
man patinka. aš jau ir seriją matau

aha, yra serija wub.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 10:46)
Aš tiek tų nuotraukų pastaruoju metu prikroviau, kad nebepamenu mergytės su kepure

čia

QUOTE(latoya @ 2007 12 10, 11:37)
kuris geriau?

j/b miela foto drinks_cheers.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 12:45)
Sveika prisijungus 4u.gif

ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 14:14)

ten ne mergytė hihihi.gif
Atsakyti
žinokit esu baisiausiai supykusi ir šiaip žliumbiu iš liūdnumo.

http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut pažiūrėkit kas vyksta. O ketvirtoje foto ir savo nuotrauką pamačiau. Pikta jau nebe tas žodis. Net noras dingsta kur nors nuotraukas publikuoti.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 12 10, 12:29)
Tavo darbams iš techninės pusės neturiu jokių pretenzijų. Tu žinai taisykles ir moki jas laužyti. Jei tu nusprendei taip, reiškia bus taip.
Kas liečia šią konkrečią nuotrauką, tai nematau aš joje to jausmo, kurį tu norėjai parodyti. Tai ne Desiree stilius (išskyrus kvadratą) smile.gif

o žinai, man tas ir patinka, kad tai nėra mano stiliaus nuotrauka. O šiaip gaila, kad nepavyko perteikti to jausmo. Nors aš šiandien žiūrėdama į šią foto vis dar esu tikra, kad ji man patinka. Tik norisi atspausti kokiu 50x60 ir padovanoti 4u.gif

QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 13:14)
graži, o jei dar ir blizgėtų kokia vietelė - lūpos, akys..  bigsmile.gif

blizgios foto man nepatinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 gruodžio 2007 - 14:42
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 15:37)

http://fotokudra.lt/...g=47134&nav=aut pažiūrėkit kas vyksta. O ketvirtoje foto ir savo nuotrauką pamačiau. Pikta jau nebe tas žodis. Net noras dingsta kur nors nuotraukas publikuoti.

Siaubas blink.gif ir kas liūdniausia jaučiu, dar ir tai, kad visad vengi laikyti savo vaikiuko nuotraukas internete, o tą kurią palikai vien tik todėl, kad nesimato veiduko, tarsi specialiai kažkas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 10, 13:41)
Siaubas blink.gif ir kas liūdniausia jaučiu, dar ir tai, kad visad vengi laikyti savo vaikiuko nuotraukas internete, o tą kurią palikai vien tik todėl, kad nesimato veiduko, tarsi specialiai kažkas.. verysad.gif

būtent dėl to dar pikčiau...

įsivaizduoju kaip pikta kitų nuotraukų autoriams. Kai kurių net po kelias įdėjo..

Californiagirl, o paskutinėje ne tavo viena nuotrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 gruodžio 2007 - 14:49
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 14:37)

Desiree, šito niekaip neišvengsi. Netgi jei nepublikuosi, o tik kompiuteryje laikysi nuotraukas - niekada negali būti tikra, kad jų niekas nepasisavins.
Beje dėl ištrintų nuotraukų. Jos iš kūdros nevisiškai išsitrina va pvz. pupeliuko seniai ištrinta foto;
Desiree berniukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 10 gruodžio 2007 - 14:50
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 14:41)

Papildyta:
o žinai, man tas ir patinka, kad tai nėra mano stiliaus nuotrauka. O šiaip gaila, kad nepavyko perteikti to jausmo. Nors aš šiandien žiūrėdama į šią foto vis dar esu tikra, kad ji man patinka. Tik norisi atspausti kokiu 50x60 ir padovanoti  4u.gif
blizgios foto man nepatinka  4u.gif

Uzuojauta, Desiree. As pasiusciau baisiausiai. Kartais pamastau, kad gal reiketu ant nuotrauku vandens zenklus det, bet nesinori gadint ju. Panasu, kad kitos iseities nera.

Zinai, as manau, kad didele jinai tikrai gerai ziuresis. Tas svelnumas dideliam formate atrodys dar svelnesnis.

Klausimas tau ne i tema: gal gali pavardint koki popieriu, ryskalus ir fiksaza naudoji? Jei viskas pagal plana, siandien parsivesiu didintuva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 10, 13:49)
Klausimas tau ne i tema: gal gali pavardint koki popieriu, ryskalus ir fiksaza naudoji? Jei viskas pagal plana, siandien parsivesiu didintuva smile.gif

vakarop apie ryškalus ir visa kita parašysiu..

Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 02:57)
Gaziulka,[/i][/u] geresnė antra foto, jei tai galima pasakyti. Bet tai galima ir geriau nufotografuoti. Iš arčiau - laimingas akis, moters džiaugsmą. Ji atrodo suvaržyta. Lig bijotų to apsikabinimo. Saulės spinduliai gražiai krenta ant vaikų, tai reikia išnaudoti tą džiaugsmą ir daryti foto "nesustojus". Čia gal vaikams per sunku. Vienas vaikas laiko kitą, jaučiasi nepatogu nei jiems nei Jums.

g.gif vaikai? Tiems "vaikams" apie 30m, tiesa sakant.

desiree, nemalonu. Bet as manau du dalykus:
- kad tai gana desninga dedant foto i i-neta, visada rizikuoji ju atsiradimu kur tik nori ir nenori
- su ta galerija reiketu rimtai issiaiskint, pasikonsultuoti su autoriniu teisiu asociacija, reikalauti atlyginti moralinius nuostolius ir pan. Kaip suprantu, kzk is kudrieciu tuo ir uziima g.gif
Atsakyti