Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

mes pagaliau pasveikom clap.gif ta proga vakar pirmakarta i lauka isejom, fotike vel i rankas paemiau....na ne sedevrai, tai neskriauskit, baisiai noris parodyt ka nors po tiek laiko blush2.gif

spalvota
user posted image

dar zemuoges zydi biggrin.gif
user posted image

ir sirdziai mielas jb variantas, kuris geriau?
user posted image

beje as vs kai turedavau laiko paskaitydavau, uzmesdavau aki...tai jau elina saunuole!!! ir dabar tie juros vaizdeliai man labai patiko wub.gif

dar berods saynaros vaizdelis kur fotgrafe gamtoj?labai labai patiko thumbup.gif jei ten buciau as toj nuotraukoj ant sienos kabinciau, taip raminanciai nuteikia thumbup.gif

o man siandien sunkus egzaminas, o as ka veikiu??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 12 10, 10:37)
mes pagaliau pasveikom clap.gif ta proga vakar pirmakarta i lauka isejom, fotike vel i rankas paemiau....na ne sedevrai, tai neskriauskit, baisiai noris parodyt ka nors po tiek laiko blush2.gif

spalvota
user posted image

dar zemuoges zydi biggrin.gif
user posted image

Man gražiau spalvotas varijantas.
Žemuogės liuks, tik kitaip būč kadravus. g.gif
Smagu, kad išbridot iš ligų..o dabar marš prie egzų medžiagos umn.gif biggrin.gif ir sėkmės egzamine wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 09:46)
aš tik pasigirti įkėliau, kad išmokau dar vieną fintą su PS

kas tas yr PS? zinau PK, PMS, bet PS... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 12 10, 11:37)
mes pagaliau pasveikom

Šaunuoliai, nebesirkit 4u.gif . Sėkmingų egzų. Man irgi spalvotas vaikiukas labai patinka. Gal dėl to, kad spalvos gražios, tikros

QUOTE(vauga @ 2007 12 10, 11:41)
kas tas yr PS? zinau PK, PMS, bet PS...  doh.gif  lotuliukas.gif

Photoshop biggrin.gif. Kartais vadinu fotožopa, kai nesiseka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 gruodžio 2007 - 10:48

vaiko nuotrauka kaip nuotrauka. nekabina (Sayonara, nesinervuok tongue.gif )
bet vat žemuogytės tai labai patiko. tik mano akim reiktų pašviesint būtent pačius žiedus ir pakadruot gal kiek kitaip.

bet tai ir prirašėt doh.gif neprisėdau tik pusdienį.
ai, va, Wyshnia, tavo vaikas man įstrigo. tik aš patį kvadratą šiek tiek aukščiau kilstelėčiau. mažiau apačios ir daugiau viršaus.

dėl rėmelių ten buvo diskusija. esu perėjusi per visas rėmelių darymo stadijas lotuliukas.gif ir dabar man gražiausias paprastas baltas rėmas. pritariu Sillwio, kad geriau daugiau dėmesio nuotraukoms skirt reikia, o ne beskonių rėmų darymui.
Papildyta:
Elina, man patiko tavo išrinktos 3 nuotraukos thumbup.gif tik man tavo j/b šiek tiek per tamsus gal g.gif spalvotas variantas gal net labiau patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 10 gruodžio 2007 - 11:03
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 10, 11:41)
Man gražiau spalvotas varijantas.
Žemuogės liuks, tik kitaip būč kadravus. g.gif
Smagu, kad išbridot iš ligų..o dabar marš prie egzų medžiagos umn.gif  biggrin.gif ir sėkmės egzamine wink.gif

kaip butum kadravus?
ir aciu uz spyri s..... biggrin.gif jau beveik einu biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 11:47)
Šaunuoliai, nebesirkit 4u.gif . Sėkmingų egzų. Man irgi spalvotas vaikiukas labai patinka. Gal dėl to, kad spalvos gražios, tikros
Photoshop biggrin.gif. Kartais vadinu fotožopa, kai nesiseka blush2.gif  biggrin.gif

aciu...stengsimes nebesirgti.

QUOTE(bite maja @ 2007 12 10, 12:05)
vaiko nuotrauka kaip nuotrauka. nekabina (Sayonara, nesinervuok  tongue.gif )
bet vat žemuogytės tai labai patiko. tik mano akim reiktų pašviesint būtent pačius žiedus ir pakadruot gal kiek kitaip.

tikiu kad vaikis nekabina doh.gif tiesiog eiline nuotrauka...
o ziedai man rodos sviesus, lapeliai balti...o kaip pakadruoti?

Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 10, 10:41)
kas tas yr PS? zinau PK, PMS, bet PS...  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif

latoya, gražus vaikeliukas, man spalvotas geriau žiūrisi.. žemuogės pacink labai smile.gif mistika tokia ūūūūūūū..smile.gif

bitemaja biggrin.gif biggrin.gif nepamiršai..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 gruodžio 2007 - 11:23
Prisedau dar ir ryte, kad idienojus ne taip atsilikus buciau biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 12 10, 00:34)
Ačiū  4u.gif Pirmi bandymai su f/1.4  ax.gif Kur lyg ryšku, tai kadras visai eilinis. O kur linksmesnis gavosi, tai pritrūko ryškumo...

Pirmieji bandymai biggrin.gif Zinok su tuo 1.4 mano ir n-tieji bandymai nedaug kuo skiriasi doh.gif Todel nepirkciau objektyvo 1.2 - toks siauras ryskumo laukas, kad as su savo akim niekada nesufokusuociau ten, kur reikia biggrin.gif Linkiu, kad tau sektusi geriau drinks_cheers.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 01:13)
Užbėgsiu už akių tiems, kurie norės pašviesinti ar patamsinti ar daugiau kontrasto..
Bandžiau visus variantus tamsiame kambaryje. Patamsinus dingsta ta akių šviesa, pašviesinus dingsta įvairios detalės, tas pat su kontrastu.. Taigi, tikriausiai pirmoji nutrauka, kurią pristatau taip kaip yra.

O žavusis modeliukas tikriausiai tyliai paskaitinėja, bet neprisijungia  4u.gif  prašom jungtis, drąsiau drąsiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes priimam taip kaip yra 4u.gif Ir laukiam prisijungiant 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 02:57)

Wyshnia,
šeimyninė nuotrauka galėtų iš arčiau apimti akių grožį, šviesus berniukas tamsesniame fone pagyvėtų dar labiau. Kairėje pusėje tuščios neišnaudotos vietos.

Acius uz pastabas 4u.gif Del tamsesnio fono gal ir taip, bet nesuspejau nutamsint biggrin.gif doh.gif Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(NewHero @ 2007 12 10, 08:50)
ar priimsit mane i savo gretas?

4u.gif Laukiam nuotrauku smile.gif

QUOTE(inc @ 2007 12 10, 09:18)
Wyshnia,
kaip pas jus šviesu biggrin.gif portretukas man  thumbup.gif o ypač spalvinė gama patinka.  joje taip gražiai akių mėlis dar labiau išryškėja thumbup.gif

Ner taip sviesu, o gaila smile.gif Cia vakar ryte saulute pusvalandukui islindus buvo, tai ciupau fotoaparata... O nuotrauka tamsesne buvo - pasviesinta yra smile.gif Aciu 4u.gif

Papildyta:

Tiek vaikiuko nuotraukoje, tiek zemuogiu noretusi kitokio kadravimo - vaikiukas visas toks apsirenges, tai ir vietos daugiau noretusi g.gif o va zemuoges kad taip ir dar truputi zemiau unsure.gif Tiesa, man spalvotas variantas labiau patinka smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 10:47)
Photoshop biggrin.gif. Kartais vadinu fotožopa, kai nesiseka blush2.gif  biggrin.gif

hihihi.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 10, 11:05)
ai, va, Wyshnia, tavo vaikas man įstrigo. tik aš patį kvadratą šiek tiek aukščiau kilstelėčiau. mažiau apačios ir daugiau viršaus.

aciu 4u.gif sutinku, ale va kad mamka kol susisuko, tai vaikas nusisuko - neber kaip ''dadet'' nei virsaus, nei apacios - galiu tik nuimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 11:45)
Pirmieji bandymai biggrin.gif Zinok su tuo 1.4 mano ir n-tieji bandymai nedaug kuo skiriasi doh.gif Todel nepirkciau objektyvo 1.2 - toks siauras ryskumo laukas, kad as su savo akim niekada nesufokusuociau ten, kur reikia biggrin.gif Linkiu, kad tau sektusi geriau drinks_cheers.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
Priminkit kaip kitaip vadinasi tulpė. Ta, kurią reikia ant objektyvo uždėt unsure.gif . Bo vyras vakare dar parneš tulpių blink.gif . Jis pas mane ne fotografas schmoll.gif, o romantikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 gruodžio 2007 - 12:41
biggrin.gif Elina, blenda tikriausiai biggrin.gif oj, tu tikriausiai apie laidus kalbi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 10 gruodžio 2007 - 12:46
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 10, 13:43)
biggrin.gif Elina, blenda tikriausiai biggrin.gif oj, tu tikriausiai apie laidus kalbi  g.gif

Jo jo, blenda, dėkui 4u.gif . O kokie dar laidai dedasi ant objektyvo? Gal man jų reikia irgi? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti