mes pagaliau pasveikom ta proga vakar pirmakarta i lauka isejom, fotike vel i rankas paemiau....na ne sedevrai, tai neskriauskit, baisiai noris parodyt ka nors po tiek laiko
spalvota
dar zemuoges zydi
ir sirdziai mielas jb variantas, kuris geriau?
beje as vs kai turedavau laiko paskaitydavau, uzmesdavau aki...tai jau elina saunuole!!! ir dabar tie juros vaizdeliai man labai patiko
dar berods saynaros vaizdelis kur fotgrafe gamtoj?labai labai patiko jei ten buciau as toj nuotraukoj ant sienos kabinciau, taip raminanciai nuteikia
o man siandien sunkus egzaminas, o as ka veikiu???
QUOTE(latoya @ 2007 12 10, 10:37)
mes pagaliau pasveikom ta proga vakar pirmakarta i lauka isejom, fotike vel i rankas paemiau....na ne sedevrai, tai neskriauskit, baisiai noris parodyt ka nors po tiek laiko
spalvota
dar zemuoges zydi
spalvota
dar zemuoges zydi
Man gražiau spalvotas varijantas.
Žemuogės liuks, tik kitaip būč kadravus.
Smagu, kad išbridot iš ligų..o dabar marš prie egzų medžiagos ir sėkmės egzamine
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 09:46)
aš tik pasigirti įkėliau, kad išmokau dar vieną fintą su PS
kas tas yr PS? zinau PK, PMS, bet PS...
QUOTE(latoya @ 2007 12 10, 11:37)
Šaunuoliai, nebesirkit . Sėkmingų egzų. Man irgi spalvotas vaikiukas labai patinka. Gal dėl to, kad spalvos gražios, tikros
QUOTE(vauga @ 2007 12 10, 11:41)
Photoshop . Kartais vadinu fotožopa, kai nesiseka
vaiko nuotrauka kaip nuotrauka. nekabina (Sayonara, nesinervuok )
bet vat žemuogytės tai labai patiko. tik mano akim reiktų pašviesint būtent pačius žiedus ir pakadruot gal kiek kitaip.
bet tai ir prirašėt neprisėdau tik pusdienį.
ai, va, Wyshnia, tavo vaikas man įstrigo. tik aš patį kvadratą šiek tiek aukščiau kilstelėčiau. mažiau apačios ir daugiau viršaus.
dėl rėmelių ten buvo diskusija. esu perėjusi per visas rėmelių darymo stadijas ir dabar man gražiausias paprastas baltas rėmas. pritariu Sillwio, kad geriau daugiau dėmesio nuotraukoms skirt reikia, o ne beskonių rėmų darymui.
Papildyta:
Elina, man patiko tavo išrinktos 3 nuotraukos tik man tavo j/b šiek tiek per tamsus gal spalvotas variantas gal net labiau patinka.
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 10, 11:41)
Man gražiau spalvotas varijantas.
Smagu, kad išbridot iš ligų..o dabar marš prie egzų medžiagos ir sėkmės egzamine
kaip butum kadravus?
ir aciu uz spyri s..... jau beveik einu
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 11:47)
Šaunuoliai, nebesirkit . Sėkmingų egzų. Man irgi spalvotas vaikiukas labai patinka. Gal dėl to, kad spalvos gražios, tikros
aciu...stengsimes nebesirgti.
QUOTE(bite maja @ 2007 12 10, 12:05)
vaiko nuotrauka kaip nuotrauka. nekabina (Sayonara, nesinervuok )
bet vat žemuogytės tai labai patiko. tik mano akim reiktų pašviesint būtent pačius žiedus ir pakadruot gal kiek kitaip.
tikiu kad vaikis nekabina tiesiog eiline nuotrauka...
o ziedai man rodos sviesus, lapeliai balti...o kaip pakadruoti?
QUOTE(vauga @ 2007 12 10, 10:41)
latoya, gražus vaikeliukas, man spalvotas geriau žiūrisi.. žemuogės pacink labai mistika tokia ūūūūūūū..
bitemaja nepamiršai..
Prisedau dar ir ryte, kad idienojus ne taip atsilikus buciau
Pirmieji bandymai Zinok su tuo 1.4 mano ir n-tieji bandymai nedaug kuo skiriasi Todel nepirkciau objektyvo 1.2 - toks siauras ryskumo laukas, kad as su savo akim niekada nesufokusuociau ten, kur reikia Linkiu, kad tau sektusi geriau
Mes priimam taip kaip yra Ir laukiam prisijungiant
Papildyta:
Wyshnia, šeimyninė nuotrauka galėtų iš arčiau apimti akių grožį, šviesus berniukas tamsesniame fone pagyvėtų dar labiau. Kairėje pusėje tuščios neišnaudotos vietos.
Acius uz pastabas Del tamsesnio fono gal ir taip, bet nesuspejau nutamsint Sveika prisijungus
Laukiam nuotrauku
Ner taip sviesu, o gaila Cia vakar ryte saulute pusvalandukui islindus buvo, tai ciupau fotoaparata... O nuotrauka tamsesne buvo - pasviesinta yra Aciu
Papildyta:
Tiek vaikiuko nuotraukoje, tiek zemuogiu noretusi kitokio kadravimo - vaikiukas visas toks apsirenges, tai ir vietos daugiau noretusi o va zemuoges kad taip ir dar truputi zemiau Tiesa, man spalvotas variantas labiau patinka
aciu sutinku, ale va kad mamka kol susisuko, tai vaikas nusisuko - neber kaip ''dadet'' nei virsaus, nei apacios - galiu tik nuimt
QUOTE(Degutė @ 2007 12 10, 00:34)
Ačiū Pirmi bandymai su f/1.4 Kur lyg ryšku, tai kadras visai eilinis. O kur linksmesnis gavosi, tai pritrūko ryškumo...
Pirmieji bandymai Zinok su tuo 1.4 mano ir n-tieji bandymai nedaug kuo skiriasi Todel nepirkciau objektyvo 1.2 - toks siauras ryskumo laukas, kad as su savo akim niekada nesufokusuociau ten, kur reikia Linkiu, kad tau sektusi geriau
QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 01:13)
Užbėgsiu už akių tiems, kurie norės pašviesinti ar patamsinti ar daugiau kontrasto..
Bandžiau visus variantus tamsiame kambaryje. Patamsinus dingsta ta akių šviesa, pašviesinus dingsta įvairios detalės, tas pat su kontrastu.. Taigi, tikriausiai pirmoji nutrauka, kurią pristatau taip kaip yra.
O žavusis modeliukas tikriausiai tyliai paskaitinėja, bet neprisijungia prašom jungtis, drąsiau drąsiau
Bandžiau visus variantus tamsiame kambaryje. Patamsinus dingsta ta akių šviesa, pašviesinus dingsta įvairios detalės, tas pat su kontrastu.. Taigi, tikriausiai pirmoji nutrauka, kurią pristatau taip kaip yra.
O žavusis modeliukas tikriausiai tyliai paskaitinėja, bet neprisijungia prašom jungtis, drąsiau drąsiau
Mes priimam taip kaip yra Ir laukiam prisijungiant
Papildyta:
QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 02:57)
Wyshnia, šeimyninė nuotrauka galėtų iš arčiau apimti akių grožį, šviesus berniukas tamsesniame fone pagyvėtų dar labiau. Kairėje pusėje tuščios neišnaudotos vietos.
Acius uz pastabas Del tamsesnio fono gal ir taip, bet nesuspejau nutamsint Sveika prisijungus
QUOTE(NewHero @ 2007 12 10, 08:50)
ar priimsit mane i savo gretas?
Laukiam nuotrauku
QUOTE(inc @ 2007 12 10, 09:18)
Wyshnia,
kaip pas jus šviesu portretukas man o ypač spalvinė gama patinka. joje taip gražiai akių mėlis dar labiau išryškėja
kaip pas jus šviesu portretukas man o ypač spalvinė gama patinka. joje taip gražiai akių mėlis dar labiau išryškėja
Ner taip sviesu, o gaila Cia vakar ryte saulute pusvalandukui islindus buvo, tai ciupau fotoaparata... O nuotrauka tamsesne buvo - pasviesinta yra Aciu
Papildyta:
Tiek vaikiuko nuotraukoje, tiek zemuogiu noretusi kitokio kadravimo - vaikiukas visas toks apsirenges, tai ir vietos daugiau noretusi o va zemuoges kad taip ir dar truputi zemiau Tiesa, man spalvotas variantas labiau patinka
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 10:47)
QUOTE(bite maja @ 2007 12 10, 11:05)
ai, va, Wyshnia, tavo vaikas man įstrigo. tik aš patį kvadratą šiek tiek aukščiau kilstelėčiau. mažiau apačios ir daugiau viršaus.
aciu sutinku, ale va kad mamka kol susisuko, tai vaikas nusisuko - neber kaip ''dadet'' nei virsaus, nei apacios - galiu tik nuimt
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 10, 11:45)
Ačiū
Elina, blenda tikriausiai oj, tu tikriausiai apie laidus kalbi
QUOTE(*Nendria* @ 2007 12 10, 13:43)
Elina, blenda tikriausiai oj, tu tikriausiai apie laidus kalbi
Jo jo, blenda, dėkui . O kokie dar laidai dedasi ant objektyvo? Gal man jų reikia irgi?