Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 01:57)

Desiree, graži moteris, labiau dar patiktų, jei būtų šarpas, nes graži ji, tai reikia paryškinti..

ji yra graži, ir tikrai ne sharpas tai paryškina. Sharpas netgi sugadintų šį darbą.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 09, 22:06)
O pati manau su laiku isigyti 50 mm fiksuoto zidinio nuotolio kazkuri (f1.2 arba 1.4)

oho blink.gif 4000 lituokliu...uzpavydesiu ax.gif

QUOTE(dark_me @ 2007 12 09, 22:40)
noriu ant marskineliu atspausdinti paveiksliuka, taciau tokio paveiksliuko kurio noriu as neturiu dideles rezoliucijos. kaip butu galima padidinti?

padidinti negalima niekaip mirksiukas.gif nebent perpaisyti paciam mirksiukas.gif

sveiki sulauke pirmadienio drinks_cheers.gif
daug graziu, kokybisku nuotrauku buvo, neturiu prie daugelio prie ko prikibt tai nekomentuosiu ax.gif
Elina, man su spalvom labiau patiko ax.gif nu nes spalvos labai grazios...

as irgi nebemoku vaiku foto komentuoti...va jei isnyra kokia, kur nuotaika tryksta per krastus tada sureaguoju o dabar man visos labai panasios...mano pacios taip pat doh.gif gal cia kazkoks kitas etapas prasidejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 10 gruodžio 2007 - 08:48
ar priimsit mane i savo gretas?

Fototechnika:

Canon 400D
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 70-200mm f/4L USM
Atsakyti
QUOTE(NewHero @ 2007 12 10, 07:50)
ar priimsit mane i savo gretas?

priimsim 4u.gif
Atsakyti
Elina,
tavo vyriškio serijoje man pirmoji patiko, o spalvotoje man spalvos schmoll.gif jos labai nenatūraliai raudonos. aišku dar smagiau būtų jei jo akys kiek ryškesnės būtų. norisi dar giliau vidun pažvelgt mirksiukas.gif
serija iš pajūrio visa labai liuks, o labiausiai įstrigo fotogafija su dviratukais thumbup.gif beje, juodai baltos man geriau žiūrisi.

Lauruže,
"Nėris" ir "pasislėpę" privertė sustot, bet pirmojoje erzina ta ruda spalva.

Westa, iš tavo vaikiuko serijos man paskutinioji labiausiai įstrigo. gražiai jo akys kažkur tolyje žvalgosi. tik norisi tą žvilgsnį labiau akcentuoti, o tam šiek tiek aplinkos per daug. kažin kaip atrodytų jei pabandytum kiek pakadruot?

Wyshnia,
kaip pas jus šviesu biggrin.gif portretukas man thumbup.gif o ypač spalvinė gama patinka. joje taip gražiai akių mėlis dar labiau išryškėja thumbup.gif

MyWay,
man patinka. aš jau ir seriją matau mirksiukas.gif šiaip man labai patinka iš arbatžolių surištos "gėlės" ir kai jos skleidžiasi vandenyje... mirksiukas.gif

Degute,
man vaikiukas labai išsigandęs atrodo g.gif

Sayonara,
iš tavo gruodžio serijos man pirmoji ir antroji su baltom žolytėm thumbup.gif
pirmoji man patinka savo ramybe...žiūriu žiūriu vis ramu ramu, tik tas kuoliukas vis prajuokina. jis tą ramybę truputuką suardo. na tu pati spręsk, ką nori parodyt biggrin.gif man tinka ir su kuoliuku mirksiukas.gif
toje su žolytėm, fonas man labai liuks. tie balti ratukai smagiai spindi mirksiukas.gif

Desiree,
tavo portetukas -labai šiltas ir jausmingas. labai labai gražu! norisi vis pargrįžt ir vėl iš naujo žvilgtelt thumbup.gif
beje, dėkui už gražias fotografijas iš susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 10, 00:55)

vvvv, baik tu, man gi vėl netyčia pavyko unsure.gif . Tavęs aš tikrai nepralenksiu schmoll.gif
Ir dar....tu komentuok, būtinai. Tavo komentarai labai įdomūs, reikalingi. 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 10, 02:13)
turiu leidimą publikuoti. Valiooooooooooooooooo.

Man labai patinka. Patinka, kad fotografas sugeba pagauti tokią gerą, laisvą, nesusikausčiusią išraišką. Tam reikia gebėjimo 4u.gif

QUOTE(stripulis @ 2007 12 10, 02:30)
Elina, mes su tavim, man regis, iš priešingų pusių pajūriu ėjom bigsmile.gif
user posted image

Nu bet geras lotuliukas.gif . Ar tu irgi vakar vaikščiojai blink.gif ? Nu rimtai iš kitos pusės biggrin.gif . Maniau, kad čia mano nuotrauka. Bet kaip baisiai atrodo tos smunkančios kopos, ania? Atrodo net pavojinga pro jas eiti blink.gif

Aš dar vieną naują dalyką išmokau blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Sepia su sendinimu. Visai taip, kaip pataria mūsų bloge man nepavyksta, bet va šitaip jau išmokau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 gruodžio 2007 - 09:38
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 09:37)

šiuo konkrečiu atveju nei sepia, nei sendinimas nereikalingas, mano nuomone.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 10, 03:57)
Elina, mergaitė su kepure galėtų atrodyti vertikaliai, nes ji atrodo mažytė ir ne vietoje.

Aš tiek tų nuotraukų pastaruoju metu prikroviau, kad nebepamenu mergytės su kepure blush2.gif unsure.gif . Man taip įdomu apie kurią tu čia nuotrauką? 4u.gif

QUOTE(inc @ 2007 12 10, 10:18)
Elina,
tavo vyriškio serijoje man pirmoji patiko, o spalvotoje man spalvos  schmoll.gif jos labai nenatūraliai raudonos.

Aha, sutinku, niekaip nesusitvarkau su WB, nors naudoju ir baltą specialų filtrą prieš fotkindama. Nesuprantu ką dar daryt verysad.gif . Man labai norisi tų normalių, tikrų spalvų. Dar pagalvojau, gal tos oranžinės spalvos gaunasi, kad pas mane namie- viskas geltona- rausva? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 10, 10:42)
šiuo konkrečiu atveju nei sepia, nei sendinimas nereikalingas, mano nuomone.. schmoll.gif

blush2.gif aš tik pasigirti įkėliau, kad išmokau dar vieną fintą su PS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 10, 10:42)

O man visai neblogai ziurisi, tik remelio tada kitos spalvos noreciau. Nprs aisku geriausias variantas siai nuotraukai j/b, nors man ir spalvotas patiko smile.gif

Saunuole Elina, tikrai labai sparciai mokaisi ir dar su tokiu entuziazmu !! 4u.gif

Aisku priimsim, NewHero smile.gif
laukiam nuotraukeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 10 gruodžio 2007 - 10:08
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 09:46)
aš tik pasigirti įkėliau, kad išmokau dar vieną fintą su PS blush2.gif

tai suprantu, bet žinok mano akimis žiūrint sugedo vaizdas biggrin.gif biggrin.gif kaip mano uošvis sako "zaperdūža" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 10, 10:46)
Aha, sutinku, niekaip nesusitvarkau su WB, nors naudoju ir baltą specialų filtrą prieš fotkindama. Nesuprantu ką dar daryt verysad.gif . Man labai norisi tų normalių, tikrų spalvų. Dar pagalvojau, gal tos oranžinės spalvos gaunasi, kad pas mane namie- viskas geltona- rausva? unsure.gif
Papildyta:

o gal bandyt rinktis WB iš tų pasirenkamųjų, a? namuose kai lempos sujungtos, aš renkuosi tą su kaitrine lempa. pas mane visai normaliai gaunasi nors ir sienos gelsvos bei raudonos visur daug. pažiūrėk, gal ir tau tiktų g.gif
bet jei pas tave ne vien kaitrinės lempos yra, tai rinkis pagal saviškes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 12 10, 11:28)
o gal bandyt rinktis WB iš tų pasirenkamųjų, a?

Reikės pabandyti 4u.gif
Atsakyti