Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2007 12 09, 21:56)
Gaziulka, man ir antra geresnė. Ir ypač pakoreguotoji. O tas namas ir realiai mėlynas? ar čia tik pilka tokia gavosi?

del namo spalvos tiksliai nepasakysiu, bet lyg ir melsvas yra. Bandziau dabar pati tokia pacia korekcija padaryt, bet nemoku sluoksniais tamsint/sviesint, tai tik kontrasta ir kampa koregavau.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 09, 22:54)
Kazkas cia buvo labai isgyres 2.8f ir 75mm objektyva, paminejo kad geras portretinis tiek namie, tiek lauke  thumbup.gif

Gak gali imesti linka? nes ieskau tokio, ir nesuprantu ar cia zuminis ar ne.... Nzn kokio isekoti g.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 09, 23:22)
žinokit turėjau progos fotografuoti žavingų bruožų merginą, bet ją išnaudojau taip prastai... net gėda.
Kažkoks man Ne periodas Fotografijoje.

smile.gif itariu per smarkiai save tarkuoji.... Ikelk foto, gal ten viskas gerai.
Aciu uz nuotraukas ND, faina prisiminti akimirkas is SM fotografu susitikimo smile.gif

Man irgi nesifotografuoja, kitinis per tamsus sad.gif namuose ner sviesos nei diena, nei vakare. Laukiu geresniu laiku, kurie tikiuosi jau ne uz kalnu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 09 gruodžio 2007 - 22:27
QUOTE(Desiree @ 2007 12 09, 22:22)
Kažkoks man Ne periodas Fotografijoje.

Kaip tave suprantu. Pavargau nuo amžinos tamsos. Pasnigtų bent.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 09, 22:20)
o tai kam tada labiau pirmas?

Tai plataus kampo objektyvas (labiau peizažinis).
Atsakyti
sveiki!
gerai nezinau, ar cia rasau, bet sumasciau kad paklausiu, gal nemusit biggrin.gif

noriu ant marskineliu atspausdinti paveiksliuka, taciau tokio paveiksliuko kurio noriu as neturiu dideles rezoliucijos. kaip butu galima padidinti? paveiksliukas yra kompe. galvoju gal atspausdint su printeriu ir nufotografuot biggrin.gif bet gal galima kaip nors kitaip? photoshopu ar dar kaip..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 22:29)

Tai plataus kampo objektyvas (labiau peizažinis).

ačiū vėlgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 12 10, 00:40)
sveiki!
gerai nezinau, ar cia rasau, bet sumasciau kad paklausiu, gal nemusit  biggrin.gif

noriu ant marskineliu atspausdinti paveiksliuka, taciau tokio paveiksliuko kurio noriu as neturiu dideles rezoliucijos. kaip butu galima padidinti? paveiksliukas yra kompe. galvoju gal atspausdint su printeriu ir nufotografuot  biggrin.gif  bet gal galima kaip nors kitaip?  photoshopu ar dar kaip..
Photoshope - > Image -> Image size -> resoliution. Siaip spaudai turi buti nemaziau 300 smile.gif Bet tai kaip suprantu kentes kokybe
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 12 09, 23:40)
sveiki!
gerai nezinau, ar cia rasau, bet sumasciau kad paklausiu, gal nemusit  biggrin.gif

noriu ant marskineliu atspausdinti paveiksliuka, taciau tokio paveiksliuko kurio noriu as neturiu dideles rezoliucijos. kaip butu galima padidinti? paveiksliukas yra kompe. galvoju gal atspausdint su printeriu ir nufotografuot  biggrin.gif  bet gal galima kaip nors kitaip?  photoshopu ar dar kaip..

Kokybe ziauriai kentes......
Nebent nesti i kokia fotolaboratorija ie jie megintu ka nors isspausti is jos...
Atsakyti
laba vakareli... na priraset.... doh.gif vos ne puse temos....
tikiuosi siandien perskaityti.. arba is bedos, bent permesti akimis.......

Desiree, sveika pargryzus... kaip ispudziai is Lietuvos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2007 12 09, 23:51)
Photoshope - > Image -> Image size -> resoliution. Siaip spaudai turi buti nemaziau 300 smile.gif Bet tai kaip suprantu kentes kokybe

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 10, 00:04)
Kokybe ziauriai kentes......
Nebent nesti i kokia fotolaboratorija ie jie megintu ka nors isspausti is jos...

dekui uz atsakymus smile.gif o kaip tas variantas kad nufotografuot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dark_me @ 2007 12 10, 00:15)
dekui uz atsakymus smile.gif o kaip tas variantas kad nufotografuot?  biggrin.gif

manau, kad fotolaboratorijose jas perfotografuoja. Tik reikia ta atlikti labai kokybiskai.
Sunku ka protingiau patarti... Nesu su tokia problema susidurusi smile.gif
Atsakyti
prisiminiau, kas siuntinejot cia kzk gera programa, kuri vercia i j/b - gal galima butu man i alionka2048@yahoo.com Baisiai noriu kontrastinga vienos mergaites portretuka pabandyt padaryt 4u.gif
Atsakyti
NUOTRAUKOS, KURIOS PRIVERTE STABTELETI.................
Visgi patirtis ir kokybe daro savo..... lenkiu galva.....
na prie Elinos pridurciau ir dyyyydelis noras biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 18:01)

zaviuosi tavo sugebejimu taip akcentuoti vaiku akis... jau ne karta sakiau, kad per jas matau ju vidu, ju sielas.... nerealu!!!

norejau paklaust del apkarpymo siu foto... striukyte ir batukas siek tiek zirkluciu gavo... mintis kazkokia paslepta ar tiesiog netilpo i kadra? blush2.gif

del saltumo man jis cia be galo tinka.... matosi apranga prie lietingos aplinkos pritaikyta, augmenija gavusi lietaus, tad ir atspalvis rudeniskai lietingas....
svarbiausia akys skleidzia nerealia siluma.....

QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 21:28)
Norėčiau išgirsti jūsų nuomones
user posted image

tikros priespriesos.... rimtumas pries vejavaikiskuma... manau tinkamai parinktas akcentas, t.y. rimtasis vyras, nes tai dera prie jo aprangos....
gal tu dvieju nuotaika smagi, bet man norisi saltumo ir grieztumo.. labai tinka j/b... dar labiau pabrezia sastingi, kuris priklauso pagal pareigas...

tik sharpo noretusi laseliu maziau... ir butu idomu kaip ziuretusi platesneje erdveje....
seselis ant veid
o labai svelnus, nors matosi, kad saule buvo be galo kaitri... atrodo, kad turetu jis but daaaug tamsesnis.... bet labai vykusiai isgautas sviesus!

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 15:17)

akys akys ir dar karta akys.... daugiau nieko nebereikia... nieko nebematau... zodziu susileidau... tos ledines akys siltoje aplinkoje.... atrodo, kad tuoj nuotrauka apserksnys wub.gif
ir nagus graziuos, kad mano vaikis savo albume tokiu foto netures verysad.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 20:37)

Elina, supykau... galvojau eisiu su tavim letu zingsneliu.... o tu kaip dejai suoli tai zado netekau....
superine fotosesija prie juros..... o j/b suteike dar didesni kontrasta ir perteike isiaudrinusios/piktos juros nuotaika... spalvota manau ziuretusi jei butu lygi ramybe, saulelydis ir kiti romantiski dalykeliai.... o cia...........
zodziu be zodziu 4u.gif

sayonara, tavo paskutinioji irgi uzlaike zvilgsni tik vis bandziau suprast kas man kliuna.. ar griuna medziai ar kazka pakirpt noretusi, bet kadras mielas....

na kitas nuotraukytes irgi maciau, bet pakomentavau labiausiai istrigusias.... blush2.gif

kartais pagalvoju kam as komentuoju.... idomu kam nors sie komentarai reikalingi ir duoda naudos? nes jie man kazkokie ne tokie.... mazai techniniu niuansu palieciantys

Atsakyti