NUOTRAUKOS, KURIOS PRIVERTE STABTELETI.................
Visgi patirtis ir kokybe daro savo..... lenkiu galva.....
na prie Elinos pridurciau ir dyyyydelis noras
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 18:01)
zaviuosi tavo sugebejimu taip akcentuoti vaiku akis... jau ne karta sakiau, kad per jas matau ju vidu, ju sielas.... nerealu!!!
norejau paklaust del apkarpymo siu foto... striukyte ir batukas siek tiek zirkluciu gavo... mintis kazkokia paslepta ar tiesiog netilpo i kadra?
del saltumo man jis cia be galo tinka.... matosi apranga prie lietingos aplinkos pritaikyta, augmenija gavusi lietaus, tad ir atspalvis rudeniskai lietingas....
svarbiausia akys skleidzia nerealia siluma.....
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 21:28)
Norėčiau išgirsti jūsų nuomones
tikros priespriesos.... rimtumas pries vejavaikiskuma... manau tinkamai parinktas akcentas, t.y. rimtasis vyras, nes tai dera prie jo aprangos....
gal tu dvieju nuotaika smagi, bet man norisi saltumo ir grieztumo.. labai tinka j/b... dar labiau pabrezia sastingi, kuris priklauso pagal pareigas...
tik sharpo noretusi laseliu maziau... ir butu idomu kaip ziuretusi platesneje erdveje....
seselis ant veid
o labai svelnus, nors matosi, kad saule buvo be galo kaitri... atrodo, kad turetu jis but daaaug tamsesnis.... bet labai vykusiai isgautas sviesus!
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 15:17)
akys akys ir dar karta akys.... daugiau nieko nebereikia... nieko nebematau... zodziu susileidau... tos ledines akys siltoje aplinkoje.... atrodo, kad tuoj nuotrauka apserksnys
ir nagus graziuos, kad mano vaikis savo albume tokiu foto netures
QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 20:37)
Elina, supykau... galvojau eisiu su tavim letu zingsneliu.... o tu kaip dejai suoli tai zado netekau....
superine fotosesija prie juros..... o j/b suteike dar didesni kontrasta ir perteike isiaudrinusios/piktos juros nuotaika... spalvota manau ziuretusi jei butu lygi ramybe, saulelydis ir kiti romantiski dalykeliai.... o cia...........
zodziu be zodziu
sayonara, tavo paskutinioji irgi uzlaike zvilgsni tik vis bandziau suprast kas man kliuna.. ar griuna medziai ar kazka pakirpt noretusi, bet kadras mielas....
na kitas nuotraukytes irgi maciau, bet pakomentavau labiausiai istrigusias....
kartais pagalvoju kam as komentuoju.... idomu kam nors sie komentarai reikalingi ir duoda naudos? nes jie man kazkokie ne tokie.... mazai techniniu niuansu palieciantys