Nu ką.. pasiraitoju rankoves ir einu skaityti
tik nepabūk dieną...
sillwio - smagus kadras, nuotaikingas. Pradžioj ir man norėjosi ryškesnį matyt antraplanį veikėją, bet vis kars nuo karto sugrįžus ir pažiūrėjus, atrodo, kad šitaip dar įdomiau. Čia jie tarnyboje? Pavydėtinas ryškumas
Elina, ten tavo vyresnėlis portrete su laikraščiu? Pirma patiko ir man. Ir JB geriau žiūrisi, nei spalvota.
Lauruže, pirma patiko. Pagal mane, dangaus galėtų ir dar mažiau būti. Kitose gal erdvės kiek daugiau norėtusi, nžn...
westa, šilta fotkė. Aš gal tik kairėj esantį stulpą kirpčiau
Arklius jau mačiau. Aš gal vertikalų kadrą daryčiau. Taip arkliai išryškėtų
Bilekas panorama
nesu dar bandžius taip daryt, tai ir sunku komentuot. O kalnai visad gražu ir traukia.
westa, pirmuose trijuose portretuose patiko vaikučio išraiškos. Gal pirma kiek per pilka nuotrauka, kontrasto gal didesnio norėtusi. Ir gaila, kad nukirpai ar netilpo rankytė, kurioje kažkas yra ir į kur krypsta vaikučio žvilgsnis. Antroj taip pat trūksta man dešinės
wyshnia, pagal mane nieko netrūksta portretukui, viskas lb šaunu
Gaziulka, man ir antra geresnė. Ir ypač pakoreguotoji. O tas namas ir realiai mėlynas? ar čia tik pilka tokia gavosi?
Elina, traukinuko ir man norėtusi arčiau
MyWay - spalvos labai liuks gavosi
aš gal sukčiau 45 laipsnių kampu kadrą...
Pupeliukas, sėdėsena gera vaikučio
Man norėtusi nukirpti šiek tiek apačios ir palikti kvadratuką
Lauruže, su bokšteliais man nelabai... per toli jie. Ir rėmelis nieko čia nepagerina.
O namelis pagriuvęs kairėn
Be to man čia jis centre nesižiūri. Ir erdvės virš kamino norėtusi...
Elina, liuks reportažas
Noriu prie jūūūros...
Iš laiptukų galima dryžuotą ką padaryt
Sayonara, pirmoji man spalvom patinka. Ir dar "gruodžio vidurys 4" Va dar kad to medžio vidury nebūtų - dabar jis kažkaip nukerta žvilgsnį... O kairysis pilnai tilptų...
Desiree, sveika pargrįžus