Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Lauružė @ 2007 12 09, 20:19)
Hmmm, nieko nekeisciau, isskyrus objektyva (i geresni aisku)  ax.gif
O ka tu keistum?

O koks pas tave objektyvas?
Man norisi ryškumo ir spalvų šiek tiek bokštuose.

QUOTE(sayonara @ 2007 12 09, 20:39)
Elina, man gražu.. na, bet Tu pavarai..biggrin.gif
man pirma įdomiausia.. Tu po tiek nuotraukų vienu metu nemesk, sunku susigaudyti..biggrin.gif

Gruodžio vidurys 2 smagiausia.

Elina, visa serija įdomi. Kurias 3 nuotraukas paliktum, jei reikėtų atrinkti ne daugiau 3?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 21:14)
manai?

čia neperseniausiai fotkinta, valandos bėgyje mirksiukas.gif O nesuvokiama dėl to, kad dar pavadinimo nėra

QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 21:37)
O man visai įdomu bigsmile.gif

padariau va tokią arbatą vyrui, kuris serga - medetkų, tai po to šovė mintis "apifotkinti". Gavosi, kad su 3 objektyvais nufotkinau (Canon EF 24-105mm + FUJINON CLOSE-UP LENS x 2 vnt.). Galima fotografuoti iš 10 cm. Dar ir lempa pravertė (ne stebuklinga)
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 20:56)
Gruodžio vidurys 2 smagiausia.

o jei ne lyginant su kitomis 2 nuotraukomis, o ją vieną pakomentuotum? 4u.gif
ar yra į ką žiūrėt, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 21:56)
Kurias 3 nuotraukas paliktum, jei reikėtų atrinkti ne daugiau 3?

Labai dėkui blush2.gif . O spalvotos ar nebūtų įdomiau. Rinkčiausi tas 3

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 21:56)
O koks pas tave objektyvas?
Man norisi ryškumo ir spalvų šiek tiek bokštuose.

Pas mane Canon EOS 400D ir kitinis objektyvas 18-55 mm 3.5-5.6 blush2.gif
Ale jis mane stebina lauke fotografuojant. Nors zoomo stipriai truksta, bet spalvos gaunasi geros.
Atsakyti
Elina, tikrai darbštuolė, keli nuotaiką man ir norą fotografuoti biggrin.gif laai patiko pirmoji įkelta, taip pat su dviračiais, o ir bendrai visa serija nebloga 4u.gif pažanga akivaizdi, tik rėmai man nepatinka, jei jau labai nori rėmo, tai geriau dėk baltą, jis bent jau nepagadins, nes tas juodas biški gedulu kvepia kažkaip.. aš pati jau prisieksperimentavau su rėmais ir likau ties baltu..

Sayonara man pirmoji patiko smile.gif

MayWay - man kompozicija irgi kliūva, bet kadras įdomus 4u.gif
Atsakyti
dangus labai blogas sad.gif

gruodžio vidurys 4

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 gruodžio 2007 - 21:09
QUOTE(sayonara @ 2007 12 09, 21:02)
o jei ne lyginant su kitomis 2 nuotraukomis, o ją vieną pakomentuotum?  4u.gif
ar yra į ką žiūrėt, ar ne?

Man patinka minimalistinės nuotraukos. Trūksta dar jai iki idealo, bet gera pradžia. 1-oj kompozicija man kažkaip ne. 3-ia neįdomi.

QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 21:03)
Labai dėkui blush2.gif . O spalvotos ar nebūtų įdomiau. Rinkčiausi tas 3

Moki atrinkti smile.gif Geriau mažiau, bet geriau.
Sunku pasakyt ar būtų. Dangus nespalvotose sunkokas. Gal spalvotose nebūtų toks sunkus.

P.S. aš tavo atrinktą antrą pakeisčiau į šita
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 09 gruodžio 2007 - 21:11
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 21:09)
Man patinka minimalistinės nuotraukos. Trūksta dar jai iki idealo, bet gera pradžia. 1-oj kompozicija man kažkaip ne. 3-ia neįdomi.

aišku, ačiū smile.gif iki Tavo ledinių žiedukų man kaip iki Nobelio premijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 09, 22:07)
tik rėmai man nepatinka, jei jau labai nori rėmo, tai geriau dėk baltą, jis bent jau nepagadins, nes tas juodas biški gedulu kvepia kažkaip..

Rėmais norėjau Sillwio paerzinti biggrin.gif . Ne, jei rimtai niekaip neapsisprendžiau ar rėmų apskritai reikia, dėjau baltus, nepatiko. Spavotoms rėmų nedėjau. Sakykit o nėra amoralu gražias gamtos spalvas: jūrą, medžius padaryt juoda/balta? Man gražiai žiūrisi j/b, bet lyg kažkokia kalta jaučiuosi nuėmusi žalumos, jūros mėlio g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 21:15)
Rėmais norėjau Sillwio paerzinti biggrin.gif . Ne, jei rimtai niekaip neapsisprendžiau ar rėmų apskritai reikia, dėjau baltus, nepatiko. Spavotoms rėmų nedėjau. Sakykit o nėra amoralu gražias gamtos spalvas: jūrą, medžius padaryt juoda/balta?  Man gražiai žiūrisi j/b, bet lyg kažkokia kalta jaučiuosi nuėmusi žalumos, jūros mėlio g.gif  unsure.gif

ką darysi, Elina, fyfų dalia - būti amoralioms biggrin.gif biggrin.gif

p.s. patiko žodžio "amoralus" pavartojimas šiame kontekste biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 09, 22:08)
dangus labai blogas sad.gif

gruodžio vidurys 4

user posted image

mAN ŠITA LABAI GRAŽI 4u.gif wub.gif
Atsakyti