Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 21:21)
Lauruze, ar cia naturaliai tokios nenaturalios spalvos, ar truputi PS per daug g.gif

Apie kuria nuotrauka klausei? Su banznycia - spalvos tokios, kokios buvo (fotografavimo metu jau vakarejo). O nameli siek tiek su lygiais pastumdziau. Abiem dejau sharpo siek tiek. Spalvu nekeiciau g.gif
Atsakyti
Mano portretinis pabandymas:
Svajoklis...
user posted image

apšvietimas buvo natūralus per langą, ISO 200, Exp 1/200, F 1.4
Kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 09, 20:25)
Apie kuria nuotrauka klausei? Su banznycia - spalvos tokios, kokios buvo (fotografavimo metu jau vakarejo). O nameli siek tiek su lygiais pastumdziau. Abiem dejau sharpo siek tiek. Spalvu nekeiciau  g.gif

Labiausiai i akis krito tas namelis unsure.gif Niu bet gal klystu, nes monitorius laptopo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 09, 20:08)

O man visai įdomu bigsmile.gif

QUOTE(Lauružė @ 2007 12 09, 21:01)
Spalvotas namelis...
user posted image

Aš tokio rėmo nemoku unsure.gif

Ar neužpyksit už fotoreportažą iš pajūrio? unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 09, 21:21)
Elina, kai pagalvoju, kad tu, kaip pati save vadini ''fifa'', su trikoju, ilgais nagais ir ant tilto begius fotografavai biggrin.gif  Brac, noreciau as tiek ideju ir fantazijos bigsmile.gif o technikos ismoksi drinks_cheers.gif

Įsivaizduok, vyras išleidžia krasnavicą iš džipo su visais trikojais, fotikais, o pats nuvažiuoja puskilometrį ir laukia. Aš fotkinu, mašinos vis pypteli lotuliukas.gif. Bet aš dabar apsimetu fotokorespondente laugh.gif

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

šitos nedrįsau rėminti unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 09 gruodžio 2007 - 20:36
Elina, man gražu.. na, bet Tu pavarai..biggrin.gif
man pirma įdomiausia.. Tu po tiek nuotraukų vienu metu nemesk, sunku susigaudyti..biggrin.gif

ką manot?

gruodžio vidurys 1
user posted image

gruodžio vidurys 2
user posted image

gruodžio vidurys 3
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 gruodžio 2007 - 20:40
vyšnia, va taip Desiree ją pakoregavo, dar su rėmeliu buvo, bet paprašiau nuimt:

user posted image

buvo taip:
user posted image

Desiree, galiu pasakyt, ką darei g.gif : Cituoju - Pirma pasukau vienu laipsniu pagal laikrodžio rodyklę. Paskui pasidariau du lygius ir pirmąjį patamsinau, o antrąjį pašviesinau. Ir truputėlį kontrasto padidinau.
Kažkaip tavo variante spalvos tokios blankios, o jų nuotaika tokia puiki. Norėjosi ir spalvomis tą paryškinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 09 gruodžio 2007 - 20:43
QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 21:34)
Aš tokio rėmo nemoku unsure.gif

O as butent is sito skyrelio ir ismokau ji hihihi.gif
Bandysiu paaiskint:
Turim sutvarkyta nuotrauka>copy layer>insert new layer>naujaji layer'i uzpildom juoda arba balta spalva>naujaji layer'i patalpinam tarp kitu dvieju>pazymim virsutini layer'i>imam staciakampi marque tool> pazymim kiek norim remelio>spaudziam Add a mask>remelis pasidaro juodas arba baltas>nustatom Opacity 40-50 proc>dukar kliktelim ant virsutinio sluoksnio piktogramos>outer glow>pastumdom nustatymus pagal skoni> voila smile.gif
Atsakyti
blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 20:44)

man šita gerulė.. cool.gif
darbštuolė.. tonusą pakelsi skyrelyje..
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 09, 20:44)

kur dviratininkų šeimininkai? nuo skardžio numetėt, kad kadre nesimaišytų hihihi.gif

o aš visus nagus nusikarpiau vien dėl fotiko unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, man pirmjoji - nereali (tik horizontas siek tiek pakrypes). wub.gif
O Elinos visa serija ant sienos turbut pasikabinciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 09, 20:47)
Sayonara, man pirmjoji - nereali (tik horizontas siek tiek pakrypes).  wub.gif

joo... patingėjau.. lotuliukas.gif
4u.gif
Papildyta:
Elina, dabar dar žiūriu, kad ir antra patinka labai, tik kad jau tema šiandien apie RĖMUS, tai vienodo pločio visoms kraštinėms būč darius smile.gif
Atsakyti