Sveiki, visą savaitgalį buvau užsiėmusi, vyro gimtadienis, tai leidau laiką su šeima ir išjungtu kompiuteriu
Sveika sugrįžus Desiree dar ir nuotraukėlių pridėjai
Aš beveik nefotografuoju va buvau svečiuose prieš kelias dienas, tai pridariau daug nuotraukų su vaikučiais, bet nieko gero jose fokusas nuplaukęs viskas su judesiu, šviesa blogiausia kokia tik gali būti - per langą ryškiai mėlyna, o apšvietimas elektros lemputėms, nors custom WB dariau, bet vis tiek liūdesys taip rankos nusvyra, kai pridarau nuotraukų, o nieko gero jose.. va vieną dedu, itin standartinė mano vaiko nuotrauka nieko įdomesnio kol kas nepavyksta nufotografuot.. ši bent su fokusu vietoj..
šiaip tokiais atvejais labai užsimanau blykstės
Kiek paskubom kol kas permečiau akim puslapius, tai užkliuvo labai Wyshnios nuotrauka, graži
Patiko Bilekas panorama ir aišku Sillwio variantas žymiai geriau atrodo
Toliau reikia atidžiau peržiūrėt kad galėčiau komentuot
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 20:15)
Na ir kaip FF?
atrodo, viskas tvarkoje, patinka
QUOTE(MyWay @ 2007 12 09, 19:40)
atrodo, viskas tvarkoje, patinka
Smagu.
Nuotrauka šilta, bet kompozicija prasilenkia su mano supratimu
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 20:43)
Smagu.
nesuvokiamas dalykas ir tiek
Aciu Sillwio ir Peppi uz mano nuotraukyciu komentarus . Gal vistik jus ir teisus, kad remeliai kiek per grubus. Nors man bet kokia nuotrauka juodam fone lyg ir sviest pradeda, taip dar daugiau sharmo igydama. Bet po jusu komentaru pabandziau pakeist remelius ir palygint ta pacia nuotrauka su remu ir be jo:
Balti bokstai be remelio
Balti bokstai su remeliu
Kaip jums sitoks remelis? Man su remeliu nuotrauka atrodo labiau isbaigta...
Na ir prie progos dar viena idedu jusu teismui
Spalvotas namelis...
Balti bokstai be remelio
Balti bokstai su remeliu
Kaip jums sitoks remelis? Man su remeliu nuotrauka atrodo labiau isbaigta...
Na ir prie progos dar viena idedu jusu teismui
Spalvotas namelis...
QUOTE(westa @ 2007 12 09, 20:01)
sillwio dar vienas klausimas .. ar turiu kokią alternatyvą Nikkor 50mm f/1.8D AF .. ar fiksuoto židinio nėbuna su autofokusu ... Gal žinai
kzk man aiskino, kad nebuna bet cia tokia nelabai patikima info, gal kokiu vienetiniu variantu ir pasitaiko tai ka - nera susidomejimo Nikonu? - jauciu ir man panasi situacija gresia
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 09, 20:08)
kzk man aiskino, kad nebuna bet cia tokia nelabai patikima info, gal kokiu vienetiniu variantu ir pasitaiko tai ka - nera susidomejimo Nikonu? - jauciu ir man panasi situacija gresia
nu matyt yra protingesnių už mus .. per daug tragedijos nedarau .. ir su juo manau įmanoma fotografuot.. atėjus laikui pasikeisiu
QUOTE(MyWay @ 2007 12 09, 19:59)
nesuvokiamas dalykas ir tiek
manai?
QUOTE(westa @ 2007 12 09, 20:01)
sillwio dar vienas klausimas .. ar turiu kokią alternatyvą Nikkor 50mm f/1.8D AF .. ar fiksuoto židinio nėbuna su autofokusu ... Gal žinai
Va ką atkasiau:
Nikon AF-S:
12-24/4 DX
17-55/2.8 DX
18-55/3.5-5.6 DX I
18-55/3.5-5.6 DX II
18-70 DX
18-135 DX
18-200 DX VR
55-200 DX
17-35/2.8 AF-S
24-85/3.5-4.5 AF-S
24-120 AF-S VR
28-70/2.8
70-200/2.8 VR
70-300 VR
105/2.8 VR
200/2 VR
200-400/4 VR
300/2.8 VR
300/4 AF-S
400/2.8 AF-S
500/4 AF-S
600/4 AF-S
Sigma HSM:
10-20mm F4-5.6 EX DC
12-24mm F4.5-5.6
17-35mm F2.8-4 DG
50-500mm F4-6.3 DG
50-150mm F2.8 EX DC HSM
70-200mm F2.8 DG MACRO
80-400mm F4.5-5.6
100-300mm F4 DG
120-300mm F2.8 DG
300-800mm F5.6 DG
14mm F2.8 EX
30mm F1.4 EX DC HSM
150mm F2.8 EX DG
180mm F3.5 EX DG
300mm EX DG
500mm EX DG
800mm f5.6 EX DG
Pasirinkimas nedidelis.
QUOTE(Lauružė @ 2007 12 09, 20:01)
Aciu Sillwio ir Peppi uz mano nuotraukyciu komentarus . Gal vistik jus ir teisus, kad remeliai kiek per grubus. Nors man bet kokia nuotrauka juodam fone lyg ir sviest pradeda, taip dar daugiau sharmo igydama. Bet po jusu komentaru pabandziau pakeist remelius ir palygint ta pacia nuotrauka su remu ir be jo:
Balti bokstai be remelio
Balti bokstai be remelio
Vietoj eksperimentų su rėmeliais geriau pabandyk pagalvoti, ką pačioj nuotraukoj pakeistum ir kodėl
QUOTE(sillwio @ 2007 12 09, 21:14)
Vietoj eksperimentų su rėmeliais geriau pabandyk pagalvoti, ką pačioj nuotraukoj pakeistum ir kodėl
Hmmm, nieko nekeisciau, isskyrus objektyva (i geresni aisku)
O ka tu keistum?
Desiree, aciu, stengiuosi...
Gaziulka, as uz antraja. O gal parodytum, kaip Desiree ja pakeite? Nors trumpam
Elina, kai pagalvoju, kad tu, kaip pati save vadini ''fifa'', su trikoju, ilgais nagais ir ant tilto begius fotografavai Brac, noreciau as tiek ideju ir fantazijos o technikos ismoksi
californiagirl, na man labai nekrito i akis... bet gal man mamai gis zinai kaip ten buna - 10 sekundziu ir jei nesuspejai tai pavelavai aciu uz pastabele
Aš beveik nefotografuoju va buvau svečiuose prieš kelias dienas, tai pridariau daug nuotraukų su vaikučiais, bet nieko gero jose fokusas nuplaukęs viskas su judesiu, šviesa blogiausia kokia tik gali būti - per langą ryškiai mėlyna, o apšvietimas elektros lemputėms, nors custom WB dariau, bet vis tiek liūdesys taip rankos nusvyra, kai pridarau nuotraukų, o nieko gero jose.. va vieną dedu, itin standartinė mano vaiko nuotrauka nieko įdomesnio kol kas nepavyksta nufotografuot.. ši bent su fokusu vietoj..
oi pupeliuk, mano busena aprasei... na taip jau buna ziema... ir siaip saules trukumas, o kartu ir sviesos fotografavimui... Kaip vaikai tokie mazi, nei kur iseisi... bet praeis - greit sventes, kol atsigausim po ju, zek ir dienos ilgesnes...
Lauruze, ar cia naturaliai tokios nenaturalios spalvos, ar truputi PS per daug
sillwio, aciu uz sarasa
Gaziulka, as uz antraja. O gal parodytum, kaip Desiree ja pakeite? Nors trumpam
Elina, kai pagalvoju, kad tu, kaip pati save vadini ''fifa'', su trikoju, ilgais nagais ir ant tilto begius fotografavai Brac, noreciau as tiek ideju ir fantazijos o technikos ismoksi
californiagirl, na man labai nekrito i akis... bet gal man mamai gis zinai kaip ten buna - 10 sekundziu ir jei nesuspejai tai pavelavai aciu uz pastabele
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 09, 19:26)
oi pupeliuk, mano busena aprasei... na taip jau buna ziema... ir siaip saules trukumas, o kartu ir sviesos fotografavimui... Kaip vaikai tokie mazi, nei kur iseisi... bet praeis - greit sventes, kol atsigausim po ju, zek ir dienos ilgesnes...
Lauruze, ar cia naturaliai tokios nenaturalios spalvos, ar truputi PS per daug
sillwio, aciu uz sarasa