QUOTE(Lelija555 @ 2009 11 19, 19:04)
o dabar tikrai panaikins, nes nėra daug gimdymų ir ta paslauga nepelninga. Važiuos mamos konvejeriu gimdyti į kitas ligonines.
Neskleiskite dezinformacijos,nes dar neaišku,ar jį panaikins.Mano žiniomis(prieš savaitę gulėjau skyriuje),meras deda visas pastangas,kad jis išliktų,prieš porą metų buvo ta pati situacija,bet jis iškniso lėšų skyriaus išlaikymui,taip,kad ir šį kartą taip gali būti,juolab,kad artėja mero rinkimai,o skyriaus išsaugojimas garantuotų daug balsų
O taip skleidžiant gandus ir būna,kad po to Anykščių gimdyvės važiuoja į kitus rajonus,to pasekoje mažėja gimstamumas ir turim tokius rodiklius,kaip 100 gimdyvių per metus
Beje,akušerinis skyrius yra skirtas ne tik gimdyvėms,ten guli ir moterys po ginekologinių operacijų.Kai aš gulėjau,skyrius dirbo visu pajėgumu,net atvežė papildomą lovą į mūsų palatą,nes trūko vietų
QUOTE(fasstum @ 2009 11 23, 18:10)
Gal kas gali papasakoti, kaip atrodo gimdykla? Ar yra dusas? ar yra kokiu pagalbiniu priemoniu, pvz, kamuoliai, ciuzinukai, ant kuriu galetum klupeti? Ar galima pasirinkti gimdymo poza (turiu galvoje gimdyti staciom)
Kiek man teko įkišti nosį,tai sąlygos super
Gimdyvės ir ne tik,kiekvienoje palatoje turi atskirą dušą ir tualetą
Dėl kamuolių,čiužinių ir t.t.nieko negaliu pasakyti