Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Anyksciuose :)

QUOTE(zylute35 @ 2009 05 31, 23:09)
4u.gif
Papildyta:
Sveikos, as tik dabar prisijungiau prie jusu, esu naujoke.  blush2.gif is Rokiskio.
Laukiuosi antrojo nestuke.gif ir noreciau daugiau suzinoti apie Anyksciu gimdymo namus. Jau esu girdejusi daug graziu atsiliepimu, skaiciau Jusu zinutes.Norejau paklausti, kaip ten pakliuti, jei esi is kito miesto, ar nesitarete del gimdymo is anksto su gydytojomis. Ar tiesiog prasidejus procesui  ax.gif vaziuojat ten ir tiek g.gif . pirmaji gimdziau savo mieste, is anksto nesitariau, likau patenkinta, bet dabar pas mus nebeliko gydytoju, o gal ir gimdymo namus uzdarys. tai teks vazuoti kur nors kitur. Nelabai zinau tos tvarkos. Gal galite apsviesti?

o kiek siais laikais kainuoja, jei nori su nuskausminamaisiais. Juk tai mokoma?
Atsakyti
QUOTE(audrast @ 2009 02 10, 13:10)
Tai sveikinu susilaukus dukruzes. Na ir kaip  - gimtos sienos palaike?
As pati abu sunelius Anyksciuose gimdziau, tai niekur kitur ir nenoreciau. Zinokit, vilnietes mums cia salygu pavydi  biggrin.gif

Kadangi yra galimybe rinktis: Vilnius arba Anyksciai, ka patartumet? Ar Anyksciuose labai priesiskai ziuri i nuskausminima, jei is anksto nesitari?
Atsakyti
Laukiuosi antrojo ir noreciau daugiau suzinoti apie Anyksciu gimdymo namus. Jau esu girdejusi daug graziu atsiliepimu, skaiciau Jusu zinutes.Norejau paklausti, kaip ten pakliuti, jei esi is kito miesto, ar nesitarete del gimdymo is anksto su gydytojomis. Ar tiesiog prasidejus procesui vaziuojat ten ir tiek . pirmaji gimdziau savo mieste, is anksto nesitariau, likau patenkinta, bet dabar pas mus nebeliko gydytoju, o gal ir gimdymo namus uzdarys. tai teks vazuoti kur nors kitur. Nelabai zinau tos tvarkos. Gal galite apsviesti? o kaip ten su tais nuskausminamaisiais Anykscuose?
Atsakyti
QUOTE(zylute35 @ 2009 06 03, 00:06)

argi Anykščiuose dar yra gimdymo skyrius??
Atsakyti
QUOTE(zylute35 @ 2009 06 02, 23:06)

Tikrai yra, buvo labai isrklamuotas laikrastyje
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 06 02, 23:17)
Kadangi yra galimybe rinktis: Vilnius arba Anyksciai, ka patartumet? Ar Anyksciuose labai priesiskai ziuri i nuskausminima, jei is anksto nesitari?

Anyksciuose propaguoja naturalu gimdyma, taigi nuskausminamuju tiketis kazi ar verta... As Vilniuj kai negimdziau, tai nezinau, kaip ten kas. Tik girdejau, kad ten prieziuros, demesio gaunama maziau, nes gimdyviu gausybe. O cia gydytoja su akusere vis uzeidavo ir uzeidavo, kalbindavo, juokaudavom... Atmosfera labai gera - jokiu priekaistu, zirzimu ar izeidimu, ko kartais gali is gydytoju susilaukt.
QUOTE(zylute35 @ 2009 06 05, 23:40)
Laukiuosi antrojo  ir noreciau daugiau suzinoti apie Anyksciu gimdymo namus. Jau esu girdejusi daug graziu atsiliepimu, skaiciau Jusu zinutes.Norejau paklausti, kaip ten pakliuti, jei esi is kito miesto, ar nesitarete del gimdymo is anksto su gydytojomis. Ar tiesiog prasidejus procesui  vaziuojat ten ir tiek  . pirmaji gimdziau savo mieste, is anksto nesitariau, likau patenkinta, bet dabar pas mus nebeliko gydytoju, o gal ir gimdymo namus uzdarys. tai teks vazuoti kur nors kitur. Nelabai zinau tos tvarkos. Gal galite apsviesti? o kaip ten su tais nuskausminamaisiais Anykscuose?

As is anksto nesitariau, tiesiog nuvaziavom su vyru ir tiek, kai saremiai prasidejo. Iskart paklause, ar galiu paeit, siule vezimeliu vezt biggrin.gif Tikrai nesitikejau tokio priemimo, plius kai gimtojo miesto gydytojas, kai buvom priemime, tiesiai sviesiai piktai paklause, ko cia atvaziavau bash.gif Man pirmas gimdymas, saremiu pradzia - tiesiog norejau isitikint, ar tikrai gimdau, o cia apreke ir tiek unsure.gif
Reikia tik nesciosios kortele ir asmens tapatybes dokumenta turet.
Tik va minusas, kad nuskausminamuju neduoda. Bet kai pagimdziau be ju, labai del to dziaugiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute35 @ 2009 05 31, 23:09)
4u.gif
Papildyta:
Sveikos, as tik dabar prisijungiau prie jusu, esu naujoke.  blush2.gif is Rokiskio.
Laukiuosi antrojo nestuke.gif ir noreciau daugiau suzinoti apie Anyksciu gimdymo namus. Jau esu girdejusi daug graziu atsiliepimu, skaiciau Jusu zinutes.Norejau paklausti, kaip ten pakliuti, jei esi is kito miesto, ar nesitarete del gimdymo is anksto su gydytojomis. Ar tiesiog prasidejus procesui  ax.gif vaziuojat ten ir tiek g.gif . pirmaji gimdziau savo mieste, is anksto nesitariau, likau patenkinta, bet dabar pas mus nebeliko gydytoju, o gal ir gimdymo namus uzdarys. tai teks vazuoti kur nors kitur. Nelabai zinau tos tvarkos. Gal galite apsviesti?

As is Utenos, vaziavau i Anykscius gimdyt jau prasidejus procesui. Pries tai su niekuo is Anyksciu gydytoju nesitariau, tiesiog vaziavau ir tiek smile.gif Prieme kuo silciausiai thumbup.gif

QUOTE(ziv @ 2009 06 02, 22:38)
Sveikutes, esu is Vilniaus, bet planuojam buti Anyksciuose, kai prasides gimdymas. Kaip ten su nuskausminimu? Kurioj vietoj yra ligonine (mes nevietiniai, tai nezinau, kaip rasim).

Deja, nuskausminimo neduoda jokio, nes ten propaguoja naturalu gimdyma ax.gif
Ligonine miesto pakrasty - patarciau susirast zemelapy ir atsispausdint, bent jau mes taip darem ir niekur i sona nenugrybavom biggrin.gif Vyras vairavo, o as sturmanas buvau, nes saremiai dar nebuvo labai stiprus.

Atsakyti
O pas juos daro CP?
Atsakyti
Aš žadu gimdyti Anykščiuose artimiausią mėnesį. Gulėjau ten ligoninėj, kai buvo blogai per nėštumą, ir spėjau įsitikinti, kad personalas tikrai labai malonus. Esu tris kartus gimdžiusi Vilniuje, Antakalnio klinikose, ir, bendrai paėmus, nugali ne patys maloniausi prisiminimai (čia apie Vilnių). Tikiu, kad Anykščiuose bus gerai. Cezarį, kiek žinau, tikrai daro. Nebent klausiate, ar daro cezarį gimdyvės pageidavimu, to tai nežinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 10 06, 09:37)
O pas juos daro CP?

Daro. Bent jau mano bendradarbei pries pora metu dare smile.gif
Atsakyti
Anyksciuose gimdymo skyrius dar yra (nors gal ir greitu laiku nebeliks smile.gif ). Isikures miesto pakrasty sakyciau smile.gif Prie J.Biliuno gimnazijos arba ''Keturiu kalnu'' komplekso smile.gif Kaba iskaba - Anyksciu ligonine smile.gif Tik kartais vakarais nesviecia smile.gif O skyriuje dirba labai fainos ir draugiskos akuseres thumbup.gif Gydytojai irgi neblogi smile.gif Cezario pjuvius esant reikalus atlieka. As gimdziau be nuskausminimo, Nospos dave berods tik smile.gif thumbup.gif O epidurines nejautros, kiek teko girdet, neatlieka smile.gif Siaip labai fainiai smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O uzsisakinet nieko nereikia, atvaziuoji ir gimdai smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SimplyTheBest @ 2009 10 28, 16:10)
Anyksciuose gimdymo skyrius dar yra (nors gal ir greitu laiku nebeliks  smile.gif ).

Tai zada uzdaryt? blink.gif Va tai tau... Laukiuosi antro leliaus ir norejau vel Anyksciuose gimdyt...
Atsakyti