Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Anyksciuose :)

QUOTE(oote @ 2008 09 15, 15:25)
Aciu ax.gif
Mano bendradarbei pries metus dare cezari, tai jos atsiliepimai tik geri. Tai mane ir paskatino rinktis Anykscius, nes, pasak jos, bet kokiu atveju gerai pasirupins manimi mirksiukas.gif
O tau, Vitapauk, cezaris nusimato?

mano maze sedi ant uzpakalio ir nesiruosia apsiverst,tai gine sake kad ko gero teks cezari daryt.tai galvoju kaip ten anyksciuose su tais cezariais?vistiek tai juk operacija. g.gif
Atsakyti
O keliu savaiciu tavo nestumas?
Maniske irgi sedejo, bet 36-37sav. apsiverte, nors gydytoja irgi apie cezari jau kalbejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Per praeitą mėn Anykščiuose gimdė trys pažystamos, visų atsiliepimai tik labai geri. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitapauk @ 2008 09 15, 20:55)
mano maze sedi ant uzpakalio ir nesiruosia apsiverst,tai gine sake kad  ko gero teks cezari daryt.tai galvoju kaip ten anyksciuose su tais cezariais?vistiek tai juk operacija. g.gif

o tai ka, jus galvojat anyksciuose chirurgu nera? biggrin.gif jei jau apendicita sugeba isoperuot, tai gal ir su cezariu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif laba anykstietem!
pati esu is sio miesto,nors jau 15m gyvenu Siauliuose ir pirma sunu gimdziau Siauliuose.Na,o dabar jau nuspresta ,kad antro sulauksiu gimtineje su gyd. Januskienes pagalba thumbup.gif Tikiu,kad viskas bus gerai ir gimtines sienos bus mums palaikancios nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte1973 @ 2008 11 10, 12:45)
4u.gif laba anykstietem!
pati  esu is sio miesto,nors jau 15m gyvenu Siauliuose ir pirma sunu gimdziau Siauliuose.Na,o dabar jau nuspresta ,kad antro sulauksiu gimtineje su gyd. Januskienes pagalba thumbup.gif Tikiu,kad viskas bus gerai ir gimtines sienos bus mums palaikancios nestuke.gif

Tai sveikinu susilaukus dukruzes. Na ir kaip - gimtos sienos palaike?
As pati abu sunelius Anyksciuose gimdziau, tai niekur kitur ir nenoreciau. Zinokit, vilnietes mums cia salygu pavydi biggrin.gif
Atsakyti
Kaip su Anyksciais gal kas papasakos ,ar yra ten geru akuseriu ir ginekologu? Kokios pavardes ir kokiose klinikose dirba? mirksiukas.gif Mano vyro sesuo ten gyvena ir laukias,gal ka galeciau jai patarti ? g.gif Nes pati gimdziau Kaune ,tai apie Anyksciu medikus nieko nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Nu klausykit,nejau gimdyviu Anyksciuose nera ???? ohmy.gif
Atsakyti
As uteniske, bet gimdziau Anyksciuose vasara. Gimdyma prieme skyriaus vedeja Januskiene ir tokia sviesiaplauke akusere, lygtai Brakniene ar pan. As labai viskuo patenkinta, manim gerai rupinosi, palaike moraliskai thumbup.gif Ten gimdyviu mazai, tai skiria daug demesio smile.gif Ir skyrius sutvarkytas, kiekvienoje palatoje yra tualetas, dusas... Tikrai atsiliepimai tik geri thumbup.gif
Atsakyti
As gimdziau Anyksciuos pries tris menesius. Apie siuos gimdymo namus mano atsiliepimai patys geriausi. Gimdyma prieme gyd. Januskiene ir akusere Brakniene. Abi gydytojos nuostabios, is ju visa laika tiek pries gimdyma, tiek po jo jauciau didziuli palaikyma, supratinguma ir rupinimasi. Uz tai joms esu be galo dekinga. O apie pati gimdymo skyriu taip pat galiu tik gerai atsiliepti. Yra trys gimdyklos, palatoj gulejau trivieteje, taciau viena. Visose palatose yra dusas ir tualetas, pacios palatos erdvios ir sviesios. Labai malonus ir visas aptarnaujantis personalas nuo slauguciu iki valytoju, visos pasiruosusios padeti. Gimdyviu cia nedaug, todel tomis kurios cia gimdo yra visu simtu procentu pasirupinama. Jei gimdysiu dar karta, tai tik vel Anyksciuose.
Jei kas dar domina, klauskit!
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
Sveikos, as tik dabar prisijungiau prie jusu, esu naujoke. blush2.gif is Rokiskio.
Laukiuosi antrojo nestuke.gif ir noreciau daugiau suzinoti apie Anyksciu gimdymo namus. Jau esu girdejusi daug graziu atsiliepimu, skaiciau Jusu zinutes.Norejau paklausti, kaip ten pakliuti, jei esi is kito miesto, ar nesitarete del gimdymo is anksto su gydytojomis. Ar tiesiog prasidejus procesui ax.gif vaziuojat ten ir tiek g.gif . pirmaji gimdziau savo mieste, is anksto nesitariau, likau patenkinta, bet dabar pas mus nebeliko gydytoju, o gal ir gimdymo namus uzdarys. tai teks vazuoti kur nors kitur. Nelabai zinau tos tvarkos. Gal galite apsviesti?
Atsakyti
Sveikutes, esu is Vilniaus, bet planuojam buti Anyksciuose, kai prasides gimdymas. Kaip ten su nuskausminimu? Kurioj vietoj yra ligonine (mes nevietiniai, tai nezinau, kaip rasim).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 02 birželio 2009 - 21:41