Gimdžiau du kartus Kauno klinikose ir vieną Anykščiuose. Klinikose priežiūra tikrai gera, bet jaučiasi konvejerio statusas, šypsenos, mandagumas ir bendravimas perdėtas ir dirbtinis, labai matosi kas davė pinigėlių kas ne. Ramybės ten tikrai nerasit, nebent būtumėt mokamose palatose kurias sunku gaut. Apie Anykščius esu pačios geriausios nuomonės, nors gimdžiau prieš dešimt metų, teko lankytis skyriuje ir dabar. Gydytojai dirba tie patys, ypač geros nuomonės esu apie Žurumskus. Taigi jeigu neturite problemų ir jūsų nesiunčia kitur, galit būt ramios kad priežiūra tikrai nesiskirs. O apie atlygį-kaip kam išeina, galima tik simboliškai ir tkrai niekas nesupyks. Čia kaip kam išeina.
Kol kas vien tik gerus atsiliepimus girdziu is ten gimdziusiuju, o tai guodzia Tiesa, pazistama nepatare i Anykscius vaziuot, atseit nemazas naujagimiu mirstamumas ten gimdant, ypac, jei gimdymas komplikuojasi Tai nugasdino kaip reikiant
QUOTE(oote @ 2008 07 08, 14:16)
Kol kas vien tik gerus atsiliepimus girdziu is ten gimdziusiuju, o tai guodzia Tiesa, pazistama nepatare i Anykscius vaziuot, atseit nemazas naujagimiu mirstamumas ten gimdant, ypac, jei gimdymas komplikuojasi Tai nugasdino kaip reikiant
viena atveji tik su mirtim esu girdejus,neperdekit nesamoniu nei viena forumiete is Anyksciu gali pasakyt,kad gimdymo salygos Anyksciu ligoninej geros pati cia gimdziau ir atsiliepimai patys geriausi
Suprantu, kad visur visko pasitaiko Kai gimdymas ant nosies, kazkaip jautriai i visokius liudnus, graudzius dalykus reaguoju, siaip tikrai i galva neimciau nepagristu pletku Na daugeliui is musu turbut taip buna
QUOTE(oote @ 2008 07 08, 20:33)
Suprantu, kad visur visko pasitaiko Kai gimdymas ant nosies, kazkaip jautriai i visokius liudnus, graudzius dalykus reaguoju, siaip tikrai i galva neimciau nepagristu pletku Na daugeliui is musu turbut taip buna
buna buna aisku,kad visur visko pasitaiko,ir zinau,kad kai gimdymas ant nosies tai neramu buna tai jau apsisprendei anyksciuose gimdyt?
Aha, jau apsisprendziau galutinai Siaip is pradziu Ukmergej planavau gimdyt, bet kad kelia is Utenos i Ukmerge labai remontuoja, tai baisu pakeliui pagimdyt Mano gine patare i Ukmerge pro Anykscius vaziuot, tipo greiciau, tai tada ir pagalvojau - o kam dar iki Ukmerges trenktis
QUOTE(oote @ 2008 07 09, 14:39)
Aha, jau apsisprendziau galutinai Siaip is pradziu Ukmergej planavau gimdyt, bet kad kelia is Utenos i Ukmerge labai remontuoja, tai baisu pakeliui pagimdyt Mano gine patare i Ukmerge pro Anykscius vaziuot, tipo greiciau, tai tada ir pagalvojau - o kam dar iki Ukmerges trenktis
aisku,tai lengvo tau gimdymo nebedaug liko ir supuosi savo mazuliuka kai jau busi namuciuose po visko,tai uzsuk cia jei nepatingesi,pasakysi savo nuomone apie viska ir aisku pasigirsi ka turi
Dekui uz linkejimus
Grizus butinai parsysiu
Grizus butinai parsysiu
Pati tema paskelbiau, bet paskui jau nebuvo laiko paziuret kas ka rase Pagimdziau Anyksciuose, nors galvojau apie Vilniu, nes ten mokiausi, bet ir neapsirikau Prieziura nuostabi Akuseres draugiskos, o gydytojas papuole Zurumskas Zinoma, jei vyras nebutu dalyvaves kartu, jauciu butu buve sunkiau Bet mes istverem ir dabar jau dziaugiames savo mazyle
Taigi geriausi linkejimai pasirinkusioms Anykscius Tiesa, kaip kitos gydytojos, tai nezinau. Bet Krasauskienes nesiulyciau
Taigi geriausi linkejimai pasirinkusioms Anykscius Tiesa, kaip kitos gydytojos, tai nezinau. Bet Krasauskienes nesiulyciau
Na va, pries savaite pagimdziau dukryte Anyksciuose Apie gimdymo namus ir gyd. Januskiene bei akusere Brakniene galiu atsiliepti tik geriausiais zodziais Kitas kolektyvas taip pat malonus ir paslaugus, tikrai nesitikejau. Tik atvykusia mane pasitiko tokia gyd. su akinukais, lygtai Krasauskiene, tiksliai nezinau ir labai maloni akusere. Apziurejo mane, viska paaiskino, aprode, sutvarke popierius... Siltas bendravimas padejo atsipalaiduoti. Nuolat uzeidavo i gimdykla, klausdavo, kaip jauciuosi - malonu buvo jausti toki rupesti. Po to prasidejo gyd. Januskienes ir akuseres Braknienes pamaina - jos ir prieme gimdyma
Manau, kad ir antra karta, jei gimdysiu, tai rinksiuosi Anykscius Aisku, Utenoje tada bus viskas nauja, suremontuota, modernu, bet atmosfera priklauso ne tik nuo naujos aparaturos ar dazais kvapiancius sienu...
Manau, kad ir antra karta, jei gimdysiu, tai rinksiuosi Anykscius Aisku, Utenoje tada bus viskas nauja, suremontuota, modernu, bet atmosfera priklauso ne tik nuo naujos aparaturos ar dazais kvapiancius sienu...
sveikos,gal kas zino kaip su cezariu anyksciuose?kai gimdymas nekomplikuotas tai matau, kad cia tik geri atsiliepimai,bet jei cezaris,kaip tada ?gal kam dare?
Aciu
Mano bendradarbei pries metus dare cezari, tai jos atsiliepimai tik geri. Tai mane ir paskatino rinktis Anykscius, nes, pasak jos, bet kokiu atveju gerai pasirupins manimi
O tau, Vitapauk, cezaris nusimato?
Mano bendradarbei pries metus dare cezari, tai jos atsiliepimai tik geri. Tai mane ir paskatino rinktis Anykscius, nes, pasak jos, bet kokiu atveju gerai pasirupins manimi
O tau, Vitapauk, cezaris nusimato?