Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Anyksciuose :)

Gimdžiau du kartus Kauno klinikose ir vieną Anykščiuose. Klinikose priežiūra tikrai gera, bet jaučiasi konvejerio statusas, šypsenos, mandagumas ir bendravimas perdėtas ir dirbtinis, labai matosi kas davė pinigėlių kas ne. Ramybės ten tikrai nerasit, nebent būtumėt mokamose palatose kurias sunku gaut. Apie Anykščius esu pačios geriausios nuomonės, nors gimdžiau prieš dešimt metų, teko lankytis skyriuje ir dabar. Gydytojai dirba tie patys, ypač geros nuomonės esu apie Žurumskus. Taigi jeigu neturite problemų ir jūsų nesiunčia kitur, galit būt ramios kad priežiūra tikrai nesiskirs. O apie atlygį-kaip kam išeina, galima tik simboliškai ir tkrai niekas nesupyks. Čia kaip kam išeina.
Atsakyti
Kol kas vien tik gerus atsiliepimus girdziu is ten gimdziusiuju, o tai guodzia rolleyes.gif Tiesa, pazistama nepatare i Anykscius vaziuot, atseit nemazas naujagimiu mirstamumas ten gimdant, ypac, jei gimdymas komplikuojasi verysad.gif Tai nugasdino kaip reikiant unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2008 07 08, 14:16)
Kol kas vien tik gerus atsiliepimus girdziu is ten gimdziusiuju, o tai guodzia rolleyes.gif Tiesa, pazistama nepatare i Anykscius vaziuot, atseit nemazas naujagimiu mirstamumas ten gimdant, ypac, jei gimdymas komplikuojasi verysad.gif Tai nugasdino kaip reikiant unsure.gif  verysad.gif

viena atveji tik su mirtim esu girdejus,neperdekit nesamoniu schmoll.gif nei viena forumiete is Anyksciu gali pasakyt,kad gimdymo salygos Anyksciu ligoninej geros mirksiukas.gif pati cia gimdziau ir atsiliepimai patys geriausi cool.gif
Atsakyti
Suprantu, kad visur visko pasitaiko blush2.gif Kai gimdymas ant nosies, kazkaip jautriai i visokius liudnus, graudzius dalykus reaguoju, siaip tikrai i galva neimciau nepagristu pletku verysad.gif Na daugeliui is musu turbut taip buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2008 07 08, 20:33)
Suprantu, kad visur visko pasitaiko blush2.gif Kai gimdymas ant nosies, kazkaip jautriai i visokius liudnus, graudzius dalykus reaguoju, siaip tikrai i galva neimciau nepagristu pletku verysad.gif Na daugeliui is musu turbut taip buna ax.gif

buna buna lotuliukas.gif aisku,kad visur visko pasitaiko,ir zinau,kad kai gimdymas ant nosies tai neramu buna smile.gif tai jau apsisprendei anyksciuose gimdyt? ax.gif
Atsakyti
Aha, jau apsisprendziau galutinai ax.gif Siaip is pradziu Ukmergej planavau gimdyt, bet kad kelia is Utenos i Ukmerge labai remontuoja, tai baisu pakeliui pagimdyt doh.gif Mano gine patare i Ukmerge pro Anykscius vaziuot, tipo greiciau, tai tada ir pagalvojau - o kam dar iki Ukmerges trenktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2008 07 09, 14:39)
Aha, jau apsisprendziau galutinai ax.gif Siaip is pradziu Ukmergej planavau gimdyt, bet kad kelia is Utenos i Ukmerge labai remontuoja, tai baisu pakeliui pagimdyt doh.gif Mano gine patare i Ukmerge pro Anykscius vaziuot, tipo greiciau, tai tada ir pagalvojau - o kam dar iki Ukmerges trenktis lotuliukas.gif

aisku,tai lengvo tau gimdymo 4u.gif nebedaug liko ir supuosi savo mazuliuka wub.gif kai jau busi namuciuose po visko,tai uzsuk cia jei nepatingesi,pasakysi savo nuomone apie viska ir aisku pasigirsi ka turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui uz linkejimus ax.gif
Grizus butinai parsysiu smile.gif
Atsakyti
Pati tema paskelbiau, bet paskui jau nebuvo laiko paziuret kas ka rase biggrin.gif Pagimdziau Anyksciuose, nors galvojau apie Vilniu, nes ten mokiausi, bet ir neapsirikau biggrin.gif Prieziura nuostabi smile.gif thumbup.gif Akuseres draugiskos, o gydytojas papuole Zurumskas biggrin.gif ax.gif Zinoma, jei vyras nebutu dalyvaves kartu, jauciu butu buve sunkiau biggrin.gif Bet mes istverem ir dabar jau dziaugiames savo mazyle wub.gif
Taigi geriausi linkejimai pasirinkusioms Anykscius smile.gif Tiesa, kaip kitos gydytojos, tai nezinau. Bet Krasauskienes nesiulyciau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Na va, pries savaite pagimdziau dukryte Anyksciuose wub.gif Apie gimdymo namus ir gyd. Januskiene bei akusere Brakniene galiu atsiliepti tik geriausiais zodziais thumbup.gif Kitas kolektyvas taip pat malonus ir paslaugus, tikrai nesitikejau. Tik atvykusia mane pasitiko tokia gyd. su akinukais, lygtai Krasauskiene, tiksliai nezinau ir labai maloni akusere. Apziurejo mane, viska paaiskino, aprode, sutvarke popierius... Siltas bendravimas padejo atsipalaiduoti. Nuolat uzeidavo i gimdykla, klausdavo, kaip jauciuosi - malonu buvo jausti toki rupesti. Po to prasidejo gyd. Januskienes ir akuseres Braknienes pamaina - jos ir prieme gimdyma mirksiukas.gif
Manau, kad ir antra karta, jei gimdysiu, tai rinksiuosi Anykscius ax.gif Aisku, Utenoje tada bus viskas nauja, suremontuota, modernu, bet atmosfera priklauso ne tik nuo naujos aparaturos ar dazais kvapiancius sienu...
Atsakyti
sveikos,gal kas zino kaip su cezariu anyksciuose?kai gimdymas nekomplikuotas tai matau, kad cia tik geri atsiliepimai,bet jei cezaris,kaip tada g.gif ?gal kam dare?
Atsakyti
Aciu ax.gif
Mano bendradarbei pries metus dare cezari, tai jos atsiliepimai tik geri. Tai mane ir paskatino rinktis Anykscius, nes, pasak jos, bet kokiu atveju gerai pasirupins manimi mirksiukas.gif
O tau, Vitapauk, cezaris nusimato?
Atsakyti