Sveikutes
Norejau paklausti ar kam teko gimdyti Anyksciuose ir kokie atsiliepimai apie ligonine, gydytojus ir prieziura? Aciu uz atsakymus
manau,kad anyksciuose gimdyt jau nieks nenori,geriau kur nors kitur isvaziuot
[SIZE=1][/SIZE]sveikutes, mano nuomonė apie gimdymą anykščiuose yra labai teigiama. pati tą patyriau porą kartų, beje, paskutinis buvo visai neseniai ir priežiūra - superinė , gydytojai ir slaugytojos kvalifikuoti, niekuo jie nesiskiria nuo didmiesčių medikų. be to, čia nėra konvejerio principo, gausit visą dėmesį ir rūpestį. taigi, nepabijokit, mergaitės, provincijos termino, geriau kitur tikrai nebus.
labai faina kad tau taip pasiseke!dziaugiuosi uz jus
labuka as ir Anykstene ir gimdziau siame mieste.nieko blogo tikrai negaliu pasakyt.prieziura super,bendravimas siltas ir seip viskas sklandziai vyko uzsukit i anyksciu mamyciu forumiuka,ten daugiau mamu yra,gales pasidalinti savo patirtimi,nes cia matau nieks neuzsuka,as netycia radau sia temute
QUOTE(astulle @ 2008 02 04, 11:11)
Sveikos Anykstietes
Gal galit daugiau papasakoti kaip cia viskas? kaip gimdykloje ar silta? kas priima? ar reikia is anksto susitart kas priims? ka duoda o ka reikia bgutinai tureti?
as irgi ketinu cia gimdyti tai man viskas idomu, parasykit bus labai aciu
Gal galit daugiau papasakoti kaip cia viskas? kaip gimdykloje ar silta? kas priima? ar reikia is anksto susitart kas priims? ka duoda o ka reikia bgutinai tureti?
as irgi ketinu cia gimdyti tai man viskas idomu, parasykit bus labai aciu
uzeik i anyksciu mamyciu foruma,ten galesi paciu mamu paklausinet
As ir gimdziau Anykščiuose prieš keturis metus Gimdyma priimė Januškienė galiu atsiliepti tik labai gerais žodžiais ir nedaviau as jei jokio kyšio nieko
QUOTE(saulemeile @ 2008 04 07, 14:34)
As ir gimdziau Anykščiuose prieš keturis metus Gimdyma priimė Januškienė galiu atsiliepti tik labai gerais žodžiais ir nedaviau as jei jokio kyšio nieko
tau pasiseke apie sia medike nesu pacios geriausios nuomones, bet, kaip sakoma, kiek, zmoniu, tiek nuomoniu.... kysiu as irgi nedaviau ir viskuo likau labai patenkinta. man daug labiau patinka zurumskiene, o ir su krasauskiene viskas gerai. manau, kad jos tikrai zino, ka daro...
Labas visoms
As esu busima mamyte is Utenos ir taip jau susikloste, kad pries savaite uzdare Utenos gimdymo namus ir as planuoju gimdyti Anyksciuose, nes man cia arciausia Girdejau, kad Anyksciuose nedaro epidurines nejautros. Ar tai tiesa? O keliavietes palatos? Gal ir apie gydytojus galit pasakyt bent zodeli, kad zinociau, ko galiu tiketis? Is anksto dekoju jums uz informacija
As esu busima mamyte is Utenos ir taip jau susikloste, kad pries savaite uzdare Utenos gimdymo namus ir as planuoju gimdyti Anyksciuose, nes man cia arciausia Girdejau, kad Anyksciuose nedaro epidurines nejautros. Ar tai tiesa? O keliavietes palatos? Gal ir apie gydytojus galit pasakyt bent zodeli, kad zinociau, ko galiu tiketis? Is anksto dekoju jums uz informacija
As Anyksciuose negimdziau, bet pries savaite teko pagulet per atostogas pas uosvi del keliu problemyciu. Pati esu is Vilniaus. Ir man ten labai patiko, nes palatos ir gimdyklos (kiek maciau) visos naujos, tvarkingos, kiekvienoj palatoj yra dusas ir tualetas Tokios prabangos Vilniuj kazi ar kur rasi. Ten gimdyviu nedaug, todel ramu ir prieziura gera. Mane priziurejo gydytoja Krasnauskiene ir is manes tik teigiami atsiliepimai. Dar zinau, kad ten yra jaunas gydytojas( skyriaus vedejas) ir jo zmona irgi geri gydytojai. Taigi dabar ir svarstau gal man ten gimdyt
As gulejau viena trivietej palatoj. Maciau dvi pagimdziusios gulejo kitos palatoj, bet manau, kad jei yra galimybe,tai sengiasi visas po viena guldyt.
As gulejau viena trivietej palatoj. Maciau dvi pagimdziusios gulejo kitos palatoj, bet manau, kad jei yra galimybe,tai sengiasi visas po viena guldyt.
Na, skamba visai neblogai Pas mus Utenoj tai verkiant renovacijos reikejo... Aisku, geriau butu gimdyt savam mieste, bet jei jau tenka rinktis is kitu, tai man mieliau Anyksciai nei didmiestis
O gal galit kuri pasakyti, ar gydytojams Anyksciuose po gimdymo davet pinigu ir kiek mazdaug?
O gal galit kuri pasakyti, ar gydytojams Anyksciuose po gimdymo davet pinigu ir kiek mazdaug?