QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 19, 16:03)
Dabar prašom užvesti naują temą - origami architektūra Aš kiekvienais metais siunčiu giminėm per Kalėdas pačios darytas atvirutes, ir kiekvienais metais noriu vis kita technika jas daryti.
Jei netingėsi kada - labai prašau pasidalinti, arba bent paaiškink, kur pati išmokai, kur imi paveiksliukus ir t.t. Kuo pjaustai.
Jei netingėsi kada - labai prašau pasidalinti, arba bent paaiškink, kur pati išmokai, kur imi paveiksliukus ir t.t. Kuo pjaustai.
na, kol kas patingesiu gal kada.... O ismokau tai is visagalio interneto - netycia radau kazkada ieskodama lankstytu origami schemuciu ir "uzsikabliavau"... juodai... tada knygu dar parsisiunciau ir t.t.t.t.... Bet tas daiktas man patinka!!!
Na, as nenoriu buti ikyri, bet gal ir tavo darbelius butu galima kur pamatyti???? Kazkaip sirdis nujaucia, kad visokio gerio ir grozio esi prikurusi
Papildyta:
QUOTE(Labi @ 2008 06 19, 17:33)
Aciu uz patarima taip ir padariau, tik schemos prastokai matosi o gal kas zino kur galima butu Vilniuje vilneles isigyti?
Tai schemas pirmiau paspaudus issididink, o tada nusikopijuok arba "Save as". As galeciau persiusti ir pastu, tik dokumentas didelis, o mano internetas toooooooks FLEGMA!
As imu is Zirmunu "pasakos" darzelio, Valdorfo grupes, Rasos/Editos. Tik si savaite paskutine pries atostogas, po to jau tik rugseji. Daugiau nelabai zinau, na, nebent deti ta kur velimui skirta