Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytes

QUOTE(sizike @ 2008 06 09, 18:10)
o, jei medžiagų galim bus nusipirkt vietoj, tai bent jau kol kas planuoju ateiti, jei niekas nepasikeis karsta.gif
nes šiandien taip nusivariau nuo kojų, kad jokių medžiagų nepaieškojau  doh.gif
gal kam pravers, Geležinio vilko 21 yra čia:
user posted image

Cia tai cia, ale nerodo kur tongue.gif
Oi, sizike, ateik ateik, as irgi bandysiu. Zidudu, o vilnos irgi gausim, bo as tai vilnos neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 09, 17:30)
Cia tai cia, ale nerodo kur tongue.gif

kažkodėl trumpai rodė g.gif
žodžiu pažiūrėkit www.maps.lt
Atsakyti
man kilo tokis klausiomukas g.gif
vietoj vilnos sintepona galima naudoti?
vilnos neturiu o sintepona namie rasciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2008 06 09, 18:59)
man kilo tokis klausiomukas g.gif 
vietoj vilnos sintepona galima naudoti?
vilnos neturiu o sintepona namie rasciau  lotuliukas.gif

šitos lėlės filosofija yra kitokia, todėl manau netiks sinteponas schmoll.gif ji gaminama tik iš natūralių medžiagų
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 06 09, 20:20)
šitos lėlės filosofija yra kitokia, todėl manau netiks sinteponas  schmoll.gif ji gaminama tik iš natūralių medžiagų

Ai, bet jeigu siuti be filosofijos, tai tiks ir sinteponas. Bet siaip man tai vilna nuostabiai kvepia, tai smagu bus, jei ir lelyte kvepes.
Atsakyti
taip medziagos turi buti vietoj, vilnos taip pat bus (pati atnesiu smile.gif)
Na, as uz naturalias medziagas, todel sintepono isvis nenaudoju. paprastai zaisliukus darau su vilna. siaip tai manau, kad zaislai vaikams turi buti kuo naturalesni, na nebent vaikas alergiskas, pvz. vilnai. nesu tikrai, ar sinteponas graziai susikistu ir lelyte nesigautu "celiulitine" blink.gif bet cia tik pasvarstymai, nes kaip sakaiu , nesu naudojusi sintepono. Siaip tai nera jau realybeje taip, kad sios lelytes cia siuvamos tik is ekologisku medziagu, kaip kad pamenu kazkur temoje buvo mineta. Paprasciausiai tai labai viska komplikuotu, pvz. gauti ekologisko trikotazo. Bet kad is naturaliu, tai tikrai, t.y. medvilne, vilna.

va, pamatavau savo lelyte, 33cm. Bet tai priklauso ir nuo trikotazo tamprumo!
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 06 10, 10:54)
taip medziagos turi buti vietoj, vilnos taip pat bus (pati atnesiu smile.gif)
Na, as uz naturalias medziagas, todel sintepono isvis nenaudoju. paprastai zaisliukus darau su vilna. siaip tai manau, kad zaislai vaikams turi buti kuo naturalesni, na nebent vaikas alergiskas, pvz. vilnai. nesu tikrai, ar sinteponas graziai susikistu ir lelyte nesigautu "celiulitine"  blink.gif  bet cia tik pasvarstymai, nes kaip sakaiu , nesu naudojusi sintepono. Siaip tai nera jau realybeje taip, kad sios lelytes cia siuvamos tik is ekologisku medziagu, kaip kad pamenu kazkur temoje buvo mineta. Paprasciausiai tai labai viska komplikuotu, pvz. gauti ekologisko trikotazo. Bet kad is naturaliu, tai tikrai, t.y. medvilne, vilna.

va, pamatavau savo lelyte, 33cm. Bet tai priklauso ir nuo trikotazo tamprumo!

Taip: vaikai priduoti bobutei, vyras informuotas, kad turės mane vežti, formos iškirptos ir susiūtos (bet turbūt jų šiandien nė nereiks, šiandien (tikiuosi) darysime galvytę?), taigi, esu pasiruošusi 17,00 atvykti į Geležinio Vilko 21.

Vsegda gotov pioneers.gif
Atsakyti
bet galvyte formuojama butent su tuo vidiniu trikotazo gabaliuku!!! tad geriau jau kuno detaliu nepalikite namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 06 10, 11:14)
bet galvyte formuojama butent su tuo vidiniu trikotazo gabaliuku!!! tad geriau jau kuno detaliu nepalikite namie  doh.gif

O tai dar noriu paklausti, kad geriau viską įsivaizduočiau: aš susisiuvau vieną kūnelio detalę vidinę, kuri yra trumpesnė už išorinę, ir tą vidiniąją iškirpau iš kitokios, paprastesnės medžiagos. Ir prie jos mes siūsime galvytę? T.y. pirma suformuosime galvytę, prisiūsime ją prie tos detalės, ir jau jas abidvi apmausime išoriniąja detale (kuri, beje, truputį siauresnė) taip?
Atsakyti
o reikėjo formas išsikirpt ir susiūt? scare.gif
Atsakyti
is pacios trumposios detales formuojama galvyte ir krutine ir po to tai kisama i ilgesne detale ir pridedamas pilvukas smile.gif As jau beveik tai aprasiau, bet itariu, kad pabaigsiu ir idesiu cia tik rytoj.
Sizike, nepanikuok, as gi sakiau, kad Jurga (mokytoja smile.gif) zadejo kaip visada tureti iskirptu ir jau susiutu formu (bet siutu masina, ne rankomis wink.gif
Atsakyti
nesuprantu, kas man yra, nesugebu dėmesio sutelkt ir visko normaliai paskaityt unsure.gif labai stengsiuos šiandien atlėkt, jei tik paskutinę minutę neužkraus darbo
Atsakyti