Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytes

QUOTE(frederica @ 2009 02 26, 11:35)
Ir aš manau,kad galima, kuo daugiau tuo smagiau drinks_cheers.gif - pakeisk ką ,kad nepažintumėm mirksiukas.gif  ir laukiam mirksiukas.gif
pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iškilo. Ar tos dvi nuotraukos tai skirtingais (padėtimis) kampais nufotografuota lėlė, ar turi būti kaip skirtingai aprengta?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 26, 12:13)
Man toks klausimas iškilo. Ar tos dvi nuotraukos tai skirtingais (padėtimis) kampais nufotografuota lėlė, ar turi būti kaip skirtingai aprengta?

gal ishprotejai doh.gif ash jau nuo ryto prie vienu triusiku vargstu, o chia dar dvieju kostiumu reik???
nufotkink visu ugiu ir veiduka, pvz.

jeezz...tuos rubus daug sunkiau negu lele pasiut...
nu, aishku, pati durna, kad vaikui siuvamaja daviau pazhaist doh.gif
Atsakyti
OI, ne, neskirtingai aprengta, ne...2 foto tam, kad galėtum pateikti daugiau informacijos, pvz., gali fotkint iš arčiau, ar kokią detalę, o gali nuogą bigsmile.gif
Papildyta:
Nu va uups greitesnė už mane.
Nu jo su rūbeliais tai darbelio doh.gif
Atsakyti
Tai aš irgi žiūriu, kad vaikui ką nors būčiau greičiau pasiuvus. Ten bent iškarpas iš žurnalo pasidarau, o čia matavau matavau ir vis tiek negerai išėjo. doh.gif
O vaikai man tik patarinėja - dar reikia triusikų, batų, kepurės blink.gif Nežinau net kurio klausyt.

Bet šiaip vaikam labai patiko procesas. kadangi mano mažoji susirgo ir aš nuo vakar sėdžiu namie su ja, tai jie parėjo vakar iš mokyklos ir puolė žiūrėti, kiek jau pasiūta, ir džiaugėsi kad gražu, kad daug pasiuvau. Net vyriausias apžiūrėjo. blush2.gif
Atsakyti
nu jūs ir šaunuolės, bet ale kaip čia aš pražiopsojau tai net nežinau unsure.gif lotuliukas.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 02 26, 14:06)
nu jūs ir šaunuolės, bet ale kaip čia aš pražiopsojau tai net nežinau  unsure.gif  lotuliukas.gif ,

Tai gali organizuoti antrą raundą smile.gif

Buvo čia ir daugiau nesuspėjusių, gal prisijungtų.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 26, 14:12)
Tai gali organizuoti antrą raundą  smile.gif

Buvo čia ir daugiau nesuspėjusių, gal prisijungtų.

nu iš manęs ne kokia oraganizatorė, bet į jūsų lėles būtinai pasižvalgysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 02 26, 14:13)
nu iš manęs ne kokia oraganizatorė, bet į jūsų lėles būtinai pasižvalgysiu  ax.gif

Pagalvojau, kad jei labai nori, tai dar gali į nuvažiuojantį traukinį įšokti. Šiandien, penktadienis, šeštadienis - iki 24 val spėtum. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 26, 14:26)
Pagalvojau, kad jei labai nori, tai dar gali į nuvažiuojantį traukinį įšokti. Šiandien, penktadienis, šeštadienis -  iki 24 val spėtum. mirksiukas.gif

šiandien ketvirtadienis mirksiukas.gif , bijau bacilą pasigauti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 02 26, 14:39)
šiandien ketvirtadienis  mirksiukas.gif , bijau bacilą pasigauti laugh.gif

Tai taip ir rašiau, kad dar yra šiandien, penkt. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 26, 14:45)
Tai taip ir rašiau, kad dar yra šiandien, penkt. ir t.t.

aš pagalvojau, kad skubi gyvent, ne nu kokią kokybę išlaušiu per parą pasiuvus ax.gif , nu pažiūrėsiu vakare reiks panagrinėt jei įkertama per parą tai nieks nežino, šeštadienį išvažiuoju tai realiai rytoj reik užbaigt rytoj pradėjus lotuliukas.gif , nu bet ot pražioplinau lotuliukas.gif
Atsakyti