oho kaip visos tylenes is kampu lenda , o as jau dziaugiausi, kad beveik be konkurencijos laimesiu
QUOTE(Coccinela @ 2009 02 25, 20:50)
O jei rimtai, tai jei anksčiau viskas ok buvo, tai gal tau tik taip atrodo. Aprengsi ir visai normaliai bus plaukas paleisk, gal daugiau jų prisiūk kad pasipustų ir viskas gerai bus. Dar gražiau, kaip smulkių bruožų veidukas
ai, ish tikruju tai su ta kojine tai visai neaishku kokio dydzhio ta galva turi but pagal kuna (ar kunas pagal galva). Nu bet bus kaip yra, jau nebespesiu kitos pasiut..juo labiau, kad siuvamoji suluzhus
o plaukus tai tingejau normalius daryt, bishki paracionalizavau
nuniekonieko...liko tik rubelius pasiut, ai, ir akis ishsiuvinet. Nors man dabar patinka,- lele su smeigtukais gyvena,- noriu- akys juodos, noriu- zhalios, melynos
QUOTE(Coccinela @ 2009 02 25, 22:00)
O ką tu išlošei su ta kojine?
kaiptai ka?- vienos siules nereikejo siut ir, teorishkai, ta kojine pigi, o trikotazhas brangus (nesvarbu, kad man kone atvirksciai gavosi )
Sveikos, o gal galima ir manasias, kor seniau buvau idejusi nuotrauka, prijungti prie bendro pasirodymo Kam reiktu siusti nuotrauka?
Smagu, kai cia toks ikarstis O gal buvo cia kokie spec reikalavimai?
Smagu, kai cia toks ikarstis O gal buvo cia kokie spec reikalavimai?
Reikalavimas vienas, kad ji nebūtu buvusi niekur rodyta
Tempiau tempiau iki paskutines minutes, bet galit ir man jau geda peleda sakyti Taip verziausi siuti lelyte, o matau, kad nespesiu...
Labai laukiu visu konkursanciu pasirodymo Gal sekanciame konkurse pavyks sudalyvauti. Arba be konkurso, kai palaisves vakarai, siusiu ir tada pasirodysiu
Labai laukiu visu konkursanciu pasirodymo Gal sekanciame konkurse pavyks sudalyvauti. Arba be konkurso, kai palaisves vakarai, siusiu ir tada pasirodysiu
o as ir vel pradejau dar viena lelyte siuti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 26, 11:19)
Reikalavimas vienas, kad ji nebūtu buvusi niekur rodyta
Aaa tada suprantu, kad manoji porele netinka
QUOTE(daivaja @ 2009 02 26, 10:02)
Aaa tada suprantu, kad manoji porele netinka
ai, ash tai manau, kad galima rodyt...sushukuok kitaip ar drabuzheli kita aprenk
ar negalima?
Aš ir nieko prieš