Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytes

as irgi labai noriu lelytes pamatyti !!!! laukiu nesulaukiu clap.gif clap.gif clap.gif Ir labai dziaugiuosi, kad yra kas atsakineja i klausimus (saunuole Linutuke!!!), nes as visiskai uzsiknisusi dabar darbe, tai tik retkarciais zvilgteliu, kas cia vyksta. Bet kita savaite busiu laisvesne, tad galima bus grozetis thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o as irgi labai jau seniai laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

taip dziaugiuosi kad jau pasiuvus, nes dabar mano dukriukas serga, tai niekas nesidirba, tik pas ja lakstau ir i kompa landzioju, vel prisirinkau kruva nauju ideju doh.gif , baisus reikalas tas komputeris blink.gif jauir taip pilna galva visokiausiu noru, o kaip pasidairau po yvairius blogus, dar daugiau noriu viska isbandyti doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, Vis paskaitau jūsų temelę, bet taip ir nedrystu paklaust. Ar yra kur Kaune pirkt tos vilnos? . Labai jau sužavėjo mane jūsų lėlytės. O dar pasidairius po jūsų kitokius darbelius tai iš kėdės galima nugriūt koks grožis. Mane ir labai rankdarbiai traukia, bet vis pritrūksta laiko tam. O lėlytę esu pasirįžusi pasiūt. Tik trūksta kad kas paspirtų į užpakalį blush2.gif . Nes sunku prisiruošt.
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2009 02 25, 10:39)
Sveikos mamytės, Vis paskaitau jūsų temelę, bet taip ir nedrystu paklaust. Ar yra kur Kaune pirkt tos vilnos? . Labai jau sužavėjo mane jūsų lėlytės. O dar pasidairius po jūsų kitokius darbelius tai iš kėdės galima nugriūt koks grožis. Mane ir labai rankdarbiai traukia, bet vis pritrūksta laiko tam. O lėlytę esu pasirįžusi pasiūt. Tik trūksta kad kas paspirtų į užpakalį  blush2.gif . Nes sunku prisiruošt.

yra, yra... ABC, siulu parduotuvej, prie baziu zhiedo drinks_cheers.gif
karshinys.
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymą! Aišku konkurse nebesudalyvusiu, bet savo dukrytei lėlytę pasiūsiu. Kolkas gana aškiai jūsų siuvimo aprašymai skamba. Net gėda bus klaust,jei kas nesigaus. Na reik pirmiau medžiagas susiruošt.
Atsakyti
Na aš jau turiu kūdikį. smile.gif Kol kas dar be plaukų ir tuo labiau be drabužių, bet vis jau pradžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 25, 14:47)
Na aš jau turiu  kūdikį.  smile.gif Kol kas dar be plaukų ir tuo labiau be drabužių, bet vis jau pradžia smile.gif

ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
Atsakyti
O aš tik susiuvau visas detales, niekas dar neprikimšta, bet baigiaunamų ūkio darbus ir einu galvytės daryti. Šiandien žadu lėlę pasiūti, rytoj - rūbelius pasiūti, o penktadienį-plaukus užauginti. Jei nieks nesutrukdys planų, gal spėsiu iki šeštadienio.
Jei ne-tai pasirodysiu po savaitgalio, be konkurso. Aš kažkaip į tuos konkursus vis paskubom paknopstom lekiu doh.gif Vis paskutinėm dienom judėt pradedu... blogas įprotis... Jau matau, kad reikia taisytis ax.gif
Atsakyti
1.frederica +
2.Misty
3.coccinella
4.uups- TURI LELĘ SU VIENA ILGESNIA KOJA bigsmile.gif
5.Brno
6.Kerpena - TURI NAUJAGIMĮ thumbup.gif
7.ievuschka
8. LINUTUKE +
9. belkaa +
10. relija
11. sainara
12. Sazha- TURI NAUJAGIMĮ SU TRIUSIKĖLIAIS thumbup.gif
13. pauksciukas +
14. jurginelis
15. balta varna

KAIP SEKASI KITOMS?
Atsakyti
Mano mažoji žiūrėjo, kaip aš siūnu lėlę ir sako - o tu padarysi išjungiamą? lotuliukas.gif
Atsakyti
1.frederica +
2.Misty
3.coccinella
4.uups- TURI LELĘ SU VIENODOM KOJOM, IR AISHKIAI MERGAITE didis.gif
5.Brno
6.Kerpena - TURI NAUJAGIMĮ thumbup.gif
7.ievuschka
8. LINUTUKE +
9. belkaa +
10. relija
11. sainara
12. Sazha- TURI NAUJAGIMĮ SU TRIUSIKĖLIAIS thumbup.gif
13. pauksciukas +
14. jurginelis
15. balta varna

KAIP SEKASI KITOMS?


mano vaikas vis taikosi antakius nupaishyt tai lelei..nzn ar ishsaugosiu...pyksta, kad neteisinga be antakiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

nu patriukšmausiu ir aš čia. lėliuką jau turiu, visas toks "tikras", ir dydis man labai patinka, ir svoris jo kaip turi būt smile.gif džiaugiuosi kad nuotraukas siųst reikia iki kovo 1d., nieko nepainioju ania? nes po darbo vakarais pastoviai tamsu, tai manau šeštadienį spėsiu gražiai nupaveiksluot.

Atsakyti