as irgi labai noriu lelytes pamatyti !!!! laukiu nesulaukiu Ir labai dziaugiuosi, kad yra kas atsakineja i klausimus (saunuole Linutuke!!!), nes as visiskai uzsiknisusi dabar darbe, tai tik retkarciais zvilgteliu, kas cia vyksta. Bet kita savaite busiu laisvesne, tad galima bus grozetis
o as irgi labai jau seniai laukiu
taip dziaugiuosi kad jau pasiuvus, nes dabar mano dukriukas serga, tai niekas nesidirba, tik pas ja lakstau ir i kompa landzioju, vel prisirinkau kruva nauju ideju , baisus reikalas tas komputeris jauir taip pilna galva visokiausiu noru, o kaip pasidairau po yvairius blogus, dar daugiau noriu viska isbandyti
taip dziaugiuosi kad jau pasiuvus, nes dabar mano dukriukas serga, tai niekas nesidirba, tik pas ja lakstau ir i kompa landzioju, vel prisirinkau kruva nauju ideju , baisus reikalas tas komputeris jauir taip pilna galva visokiausiu noru, o kaip pasidairau po yvairius blogus, dar daugiau noriu viska isbandyti
Sveikos mamytės, Vis paskaitau jūsų temelę, bet taip ir nedrystu paklaust. Ar yra kur Kaune pirkt tos vilnos? . Labai jau sužavėjo mane jūsų lėlytės. O dar pasidairius po jūsų kitokius darbelius tai iš kėdės galima nugriūt koks grožis. Mane ir labai rankdarbiai traukia, bet vis pritrūksta laiko tam. O lėlytę esu pasirįžusi pasiūt. Tik trūksta kad kas paspirtų į užpakalį . Nes sunku prisiruošt.
QUOTE(Venus @ 2009 02 25, 10:39)
Sveikos mamytės, Vis paskaitau jūsų temelę, bet taip ir nedrystu paklaust. Ar yra kur Kaune pirkt tos vilnos? . Labai jau sužavėjo mane jūsų lėlytės. O dar pasidairius po jūsų kitokius darbelius tai iš kėdės galima nugriūt koks grožis. Mane ir labai rankdarbiai traukia, bet vis pritrūksta laiko tam. O lėlytę esu pasirįžusi pasiūt. Tik trūksta kad kas paspirtų į užpakalį . Nes sunku prisiruošt.
yra, yra... ABC, siulu parduotuvej, prie baziu zhiedo
karshinys.
Ačiū labai už atsakymą! Aišku konkurse nebesudalyvusiu, bet savo dukrytei lėlytę pasiūsiu. Kolkas gana aškiai jūsų siuvimo aprašymai skamba. Net gėda bus klaust,jei kas nesigaus. Na reik pirmiau medžiagas susiruošt.
Na aš jau turiu kūdikį. Kol kas dar be plaukų ir tuo labiau be drabužių, bet vis jau pradžia
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 25, 14:47)
Na aš jau turiu kūdikį. Kol kas dar be plaukų ir tuo labiau be drabužių, bet vis jau pradžia
ŠAUNUOLĖ
O aš tik susiuvau visas detales, niekas dar neprikimšta, bet baigiaunamų ūkio darbus ir einu galvytės daryti. Šiandien žadu lėlę pasiūti, rytoj - rūbelius pasiūti, o penktadienį-plaukus užauginti. Jei nieks nesutrukdys planų, gal spėsiu iki šeštadienio.
Jei ne-tai pasirodysiu po savaitgalio, be konkurso. Aš kažkaip į tuos konkursus vis paskubom paknopstom lekiu Vis paskutinėm dienom judėt pradedu... blogas įprotis... Jau matau, kad reikia taisytis
Jei ne-tai pasirodysiu po savaitgalio, be konkurso. Aš kažkaip į tuos konkursus vis paskubom paknopstom lekiu Vis paskutinėm dienom judėt pradedu... blogas įprotis... Jau matau, kad reikia taisytis
Mano mažoji žiūrėjo, kaip aš siūnu lėlę ir sako - o tu padarysi išjungiamą?
1.frederica +
2.Misty
3.coccinella
4.uups- TURI LELĘ SU VIENODOM KOJOM, IR AISHKIAI MERGAITE
5.Brno
6.Kerpena - TURI NAUJAGIMĮ
7.ievuschka
8. LINUTUKE +
9. belkaa +
10. relija
11. sainara
12. Sazha- TURI NAUJAGIMĮ SU TRIUSIKĖLIAIS
13. pauksciukas +
14. jurginelis
15. balta varna
KAIP SEKASI KITOMS?
mano vaikas vis taikosi antakius nupaishyt tai lelei..nzn ar ishsaugosiu...pyksta, kad neteisinga be antakiu
2.Misty
3.coccinella
4.uups- TURI LELĘ SU VIENODOM KOJOM, IR AISHKIAI MERGAITE
5.Brno
6.Kerpena - TURI NAUJAGIMĮ
7.ievuschka
8. LINUTUKE +
9. belkaa +
10. relija
11. sainara
12. Sazha- TURI NAUJAGIMĮ SU TRIUSIKĖLIAIS
13. pauksciukas +
14. jurginelis
15. balta varna
KAIP SEKASI KITOMS?
mano vaikas vis taikosi antakius nupaishyt tai lelei..nzn ar ishsaugosiu...pyksta, kad neteisinga be antakiu
Sveikos
nu patriukšmausiu ir aš čia. lėliuką jau turiu, visas toks "tikras", ir dydis man labai patinka, ir svoris jo kaip turi būt džiaugiuosi kad nuotraukas siųst reikia iki kovo 1d., nieko nepainioju ania? nes po darbo vakarais pastoviai tamsu, tai manau šeštadienį spėsiu gražiai nupaveiksluot.
nu patriukšmausiu ir aš čia. lėliuką jau turiu, visas toks "tikras", ir dydis man labai patinka, ir svoris jo kaip turi būt džiaugiuosi kad nuotraukas siųst reikia iki kovo 1d., nieko nepainioju ania? nes po darbo vakarais pastoviai tamsu, tai manau šeštadienį spėsiu gražiai nupaveiksluot.