einasau, kaip siuvu visa vilnom aplipus kaip vishta pukais
bet kaip fainnaaa, jau galvyte pasiuvau ish tikruju labai miela siut toki zmogeliuka , maniau, jus chia shaipsau kvaksit
O ten tikrai lėlytės išorinė dalis turi būti mažesnė, nei vidinė?
Ką tik atsispausdinau iškarpą ir ėmiau rimtai nagrinėtis :
Gal netyčia ir aš pasiūsiu.
Ką tik atsispausdinau iškarpą ir ėmiau rimtai nagrinėtis :
Gal netyčia ir aš pasiūsiu.
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 24, 14:21)
O ten tikrai lėlytės išorinė dalis turi būti mažesnė, nei vidinė?
nezhinau...ash su ta pirktine kojine darau, kur specialiai valdorfinems lelytems...
QUOTE(uups @ 2009 02 24, 15:23)
nezhinau...ash su ta pirktine kojine darau, kur specialiai valdorfinems lelytems...
Tai tavo vienoda ir išorinė ir vidinė dalis? Ar ten skirtingos kojinės?
QUOTE(Kerpena @ 2009 02 24, 14:28)
Tai tavo vienoda ir išorinė ir vidinė dalis? Ar ten skirtingos kojinės?
ne, ta kojines pas mane balta, vidinei daliai...
o paskui, kai jau gaunasi ta galva, tada apsibrezhi ja ir mazdaug tokia pacia 'ishorine galva' pasiuvi ish to normalaus trikotazho ir uzmauni ant virshaus jeez, kaip bjauriai skamba
as tai dariau isorine mezesne, taip darome del to kad virsutine smarkiau priglustu ir nesigautu rauksleliu
Išsiunčiau ir aš lėlytės nuoraukas
vos ishgelbejau savo lele...vaikis pasigriebes galva jau ruoshesi antakius nupaishyt
klausykit, uzhstrigau nieko nesuprantu, ar pirma kuna normaliai prikemshat ir tada ikishat galva ir prisiuvat (nesimakaluoja jinai taip?), ar pirma prisiuvat galva, o paskui..eee...per uzhpakali prikemshat?
klausykit, uzhstrigau nieko nesuprantu, ar pirma kuna normaliai prikemshat ir tada ikishat galva ir prisiuvat (nesimakaluoja jinai taip?), ar pirma prisiuvat galva, o paskui..eee...per uzhpakali prikemshat?
vos ishgelbejau savo lele...vaikis pasigriebes galva jau ruoshesi antakius nupaishyt
zinosi kaip be prieziuros lele paliktiQUOTE(uups @ 2009 02 24, 17:47)
nu tai kai darai galva is tos savo kojines suformuoji kieta galva, ir krutine, kaip sioje nuotraukoje
o tada ant virsaus mauni virsutine leles kojine, ir ties kaklu verzi, tada uzsiuni pakausi, o tada per uzpakali kemsi ir formuoji pilvuka, o apacia uzsiuni, o tada jau tuo dailiuoju dygsniu prisiuni galva prie kuno, tikiuosi prasviesejo akyse
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 24, 18:23)
o tada ant virsaus mauni virsutine leles kojine, ir ties kaklu verzi, tada uzsiuni pakausi, o tada per uzpakali kemsi ir formuoji pilvuka, o apacia uzsiuni, o tada jau tuo dailiuoju dygsniu prisiuni galva prie kuno, tikiuosi prasviesejo akyse
aahha, pra
einu to dailiojo dygsnio mokytis
QUOTE(belkaa @ 2009 02 24, 11:51)
Labas, ir aš išsiunčiau lėlytės foto
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 24, 16:53)
Išsiunčiau ir aš lėlytės nuoraukas
- foto gavau.
Dieve, kokios lėlės, jei visos tokios bus - patikėkit, turėsim nuostabų konkursą ir nenusakomą kiekį teigiamų emocijų
Jau kaip nekantrauju kitas pamatyt, ech kaip nekantrauju...
QUOTE(frederica @ 2009 02 25, 00:10)
Jau kaip nekantrauju kitas pamatyt, ech kaip nekantrauju...
taip taip...o manishke viena ilgesne koja gavosi
nuniekonieko, laiko dar yra,- patrumpinsim