man tai butu smagu paspoksot i visas pasiutas
nors pati dar nei vienos nepasiuvau, tai vsiai neaktualu kiek ju galima det
QUOTE(uups @ 2009 02 20, 10:35)
man tai butu smagu paspoksot i visas pasiutas
nors pati dar nei vienos nepasiuvau, tai vsiai neaktualu kiek ju galima det
nu tai gi sakiau, jau ne pirma karteli, mars darbuotis, cia nepliurpus nors pati dar nei vienos nepasiuvau, tai vsiai neaktualu kiek ju galima det
QUOTE(Coccinela @ 2009 02 20, 11:45)
O lėlytę tik vieną galima dėti, ar jau kiek pasiuvom, tiek?
Tai gal konkursui dėkim vieną pačią gražiausią lėlytę, o po konkurso galėsim sudėt visas, kiek pasiuvom
QUOTE(belkaa @ 2009 02 20, 10:49)
Tai gal konkursui dėkim vieną pačią gražiausią lėlytę, o po konkurso galėsim sudėt visas, kiek pasiuvom
pritariu
nu, nebeishturejau...einu siut
QUOTE(frederica @ 2009 02 22, 17:02)
Nu va, pabaigiau ir aš savąją , atrodo tokia mazgė, bet darbelio tai ohoho, rezultatu esu labai patenkinta- dabar net gaila,kad konkurse nedalyvauju
sveikinu su pabaigtuvem
Nu va, pabaigiau ir aš savąją , atrodo tokia mazgė, bet darbelio tai ohoho, rezultatu esu labai patenkinta- dabar net gaila,kad konkurse nedalyvauju
O kodėl nedalyvauji?
Tai tu juk gali dalyvauti, mes juk nežinosim kuri tavoji. Tik dėl balsavimo nežinau, kaip padarius
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 22, 19:24)
O kodėl nedalyvauji?
Jaučiu, kad laimėč - tai kaip čia būtų - pati sau prizą būč pasiskyrus, nea...aš šį kart pabūsiu jūsų globėja