Tai vadinasi liko tik 9 dienos. Norint suspėti, riekia imtis darbo
O gal daugiau nuotraukų, nei dvi? Pvz. lėlė be drabužių, aprengta, dar kokia detalė iš arčiau.
prasau tik ne nuogas , tokios nuotraukos net recycle bin neturiu (vakar parsitempiau istrintas nuotraukas atgal siaip netaip), pasigailekit, reiks man i darzeli nestis fotika ir fotkinti , nu nei sis nei tas bus
ot ka reiskia per anksti leles pasiuti
ot ka reiskia per anksti leles pasiuti
Linutuke, siuk dar viena
kazhkaip reikia susigriebt..bo baigsis kaip su meshkiais man
Linutuke, siuk dar viena
tai jau tikriausia , siandien siaip ne taip su visokiausiai pasiklydimais ir ne ten nuvaziavimais pasiemiau is Coccinela audinuka QUOTE
tai jau susigriebk, o tai ir taip cia tyloka, mars siuti QUOTE(frederica @ 2009 02 19, 15:06)
puikus paskatinimas
o aš sutinku už bet kokias nuotraukas, pamontuotas, nuogas, su kepurėm kažkaip šitas konkursas toks plevenantis kaip sniegas, tai ir žiūrėt bus įdomiau kai merginos prifantazuoja.
Nuo paskatinimo man ir seilė ištįso
Manau, gal konkursui užteks dvieju foto, o jei norėsit daugiau detalių įdėt - pamontuokit O paskui, kai aptarinėsim - tai galėsim įdėt visokių. Aš turiu kelias iš proceso foto, tai įdėsiu konkursui pasibaigus
frederica, paskatinimas tai labai fainas
frederica, paskatinimas tai labai fainas
Oho, koks fainas paskatinimas
Aš dar net nepradėjau Labai jau kiti reikalai ir prisižadėjimai prispaudę...Bet bandysiu kažkaip suktis.
O dėl nuotraukų-tai visgi reiktų nuspręst, kiek siųst, kad vienodossąlygos visoms būtų. Pritariu, kad 2 užtenka. Kadangi jokių montažų padaryt nemoku, tai teks apsiribot paprastom 2-iem nuotraukom (žinoma, jeigu išvis suspėsiu pasiūti )
O LINUTUKĖ ir belkaa-tikros šaunuolė-spartuolės-komjaunuolės
Aš dar net nepradėjau Labai jau kiti reikalai ir prisižadėjimai prispaudę...Bet bandysiu kažkaip suktis.
O dėl nuotraukų-tai visgi reiktų nuspręst, kiek siųst, kad vienodossąlygos visoms būtų. Pritariu, kad 2 užtenka. Kadangi jokių montažų padaryt nemoku, tai teks apsiribot paprastom 2-iem nuotraukom (žinoma, jeigu išvis suspėsiu pasiūti )
O LINUTUKĖ ir belkaa-tikros šaunuolė-spartuolės-komjaunuolės
QUOTE(frederica @ 2009 02 19, 14:06)
PASKATINIMUI
nu man paskatinimo jau nereikia, bet dabar dar labiau noriu to prizo