QUOTE(zidudu @ 2008 05 30, 07:52)
keista... net idomu pasidare, kuris cia valdorfo darzelis, jei ne paslaptis?
Jei per brangu, tai pvz. vilnos, kurios turiu nemazai, tikrai galiu duoti. Na, o jei spesiu antra lelyte padaryti (nes viena noreciau krikstu dukros mazylei padovanoti), tai irgi darzeliui padovanosiu! kazkaip skauda man sirdi kai tie mazuciai su plasmase zaidzia
Jei per brangu, tai pvz. vilnos, kurios turiu nemazai, tikrai galiu duoti. Na, o jei spesiu antra lelyte padaryti (nes viena noreciau krikstu dukros mazylei padovanoti), tai irgi darzeliui padovanosiu! kazkaip skauda man sirdi kai tie mazuciai su plasmase zaidzia
net perskaiciau savo komentara antra karta , nes pagalvojau kad parasiau valdorfo darzelis, ne ten tik Zemynos darzelije yra 1 grupe kur sakyciau kabutese dirba pagal valdorfo programa, kalbejausi su aukletojomis, tai nuogastavo, kad darzelis mazai prisideda, labai i remus jie ispausti ir siaip sake mokesi i kursus net kaskur i uzsieni buvo isiustos, savo rankom daug leliu visokiu padariusios ... o dabar po truputi ir joms rankos jau svyra, viska pacio jau nelabai ir gali viskas gi kainuoja, nu bet jai ten kainos bus panasi i tas kur parasiai, tai mano piniginei nebus katostrofa tik kad nepraziopsociau, o tai vasara mes nevisada Vilniuje sedim, jai busiu kaime tai ten jokiu civilizacijos privalumu neturim tik televizorius ir tai kelis kanalus vos vos rodo nu bet kaip nors
ech, gal viena diena as irgi sudesiu savo eksperimentus Is tikruju labai idomu matyti kitu darbus, pasirenki sauniu ideju (turiu minty ne plagijavima, o idejas )
butinai sudek, as tai irgi pasiskolino kokias idejas, kaskuriais metais karolius apnerdinejau dovana kaledine ruosiau, tai irgi dairiausi po visur kaip ir kokia minti galeciau pasiskolinti, nes karoliu darymas tai man tamsus miskas ir dar be grybu gaila tada dar neturejau galimybiu nufotografuoti visai nieko gavosi