relija , stiprybės Tau, sveikatos Tavo tėveliui.
LINUTUK, paukščiuk, sveikinu pabaigus- na jūs ir greitos
Aš ir vėl su tuo dydžiu - kokio jums didumo gavosi?
man tai dar blogiau prisipirkau visko ash toms lelems, pradedant specialiais plaukais, baigiant tom vidinem 'shlangom' galvai....kadangi nezhinojau kokio dydzhio reik, tai paisemiau 3 dydzhiu dabar seddzhiu ir niekaip nesuprantu, kaip chia padaryt ta vidine galva ir ishorine vienodas
QUOTE(frederica @ 2009 02 05, 23:16)
mano lelyciu ismatavimai Aš ir vėl su tuo dydžiu - kokio jums didumo gavosi?
mergaites:
*galvos apimtis (ties horizontaliu siulu) -30cm
*pilvukas-38cm
*kunelio ilgis man gavosi - apie 16cm
*rankytes ilgis- 17cm , apimtis-9cm
*kojytes iki kulno -16cm, o siaip, kol buvo nesuformuota peda, tai buvo 19cm , apimtis -12cm
o berniuka padariau 3 cm didesni,
tikiuosi pades tie skaiciai
QUOTE(uups @ 2009 02 06, 00:38)
man tai dar blogiau prisipirkau visko ash toms lelems, pradedant specialiais plaukais, baigiant tom vidinem 'shlangom' galvai....kadangi nezhinojau kokio dydzhio reik, tai paisemiau 3 dydzhiu dabar seddzhiu ir niekaip nesuprantu, kaip chia padaryt ta vidine galva ir ishorine vienodas
, o kas tos slangos galvai , gal gali kokia nuoroda pameteti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 06, 07:46)
tikiuosi pades tie skaiciai , o kas tos slangos galvai , gal gali kokia nuoroda pameteti
nu, tos 'kojines', i kurias galva daroma
as tai galvai ta kamuoliuka stengiausi daryti tokio skersmens, kaip kad isorine galvos dalis apie 8-9 cm, paskui dar vilnos uzsidejo aplinkui, ir gavosi visai normaliai ,
nu kol ziuresi ir nebandysi, tai ti nezinosi kaip padaryti taip kad imk ir darbuokis
nu kol ziuresi ir nebandysi, tai ti nezinosi kaip padaryti taip kad imk ir darbuokis
QUOTE(frederica @ 2009 02 05, 23:16)
relija , stiprybės Tau, sveikatos Tavo tėveliui.
Mano lėlytė 35cm gavosi
QUOTE(frederica @ 2009 02 06, 19:24)
uups, oho kokių dalykėlių pas jumi yra , o kaip atrodo spec. plaukai?
kaip siulai
nu , zhinok, tikrai visai nieko ypatingo....arba paprasti superwash merino sukti siulai...arba boucle tik ant etiketes, bent jau tu boucle parashyta 'puppenhaar' ir tiek... nu, ir brangiau, nei paprasti siulai, aishku
o as siandien visai netycia rozinio trikotazo nusipirkau Matyt niekur as nesidesiu - teks ir man ta lelyte siuti
QUOTE(Misty @ 2009 02 07, 18:06)
o as siandien visai netycia rozinio trikotazo nusipirkau Matyt niekur as nesidesiu - teks ir man ta lelyte siuti
netycia gerai skamba tai jau nesislepk, siuk siuk , zinok tikrai fan , bent jau man tai tikrai fan buvo ,
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 07, 20:06)
netycia gerai skamba
tai jau nesislepk, siuk siuk , zinok tikrai fan , bent jau man tai tikrai fan buvo ,
tai jau nesislepk, siuk siuk , zinok tikrai fan , bent jau man tai tikrai fan buvo ,
nu bet tikrai netycia Vaziavau linines medziagos nusipirkti, o akis uzkliuvo uz trikotazo (jo ten net neturejo buti, nes ten lininiu audiniu parduotuve) - vat ir prisiminiau, kad esu pasizadejusi ta lele pasiuti Tik vat nesu tikra, ar gerai bus ta rozine spalva O trikotazas tai toks labai neblogas atrodo - lygus, standus, nelabai i salis besitampantis... Ir kaina mano galva gera - 7,5 lt uz metra