o as pabusiu pagyrune
mano lelyte jau aprengta, bet uzsimaniau priderinti ir kokius tapkiukus , ale kaskaip nenutaikau , gal kur nors matete kokia tapkuciu iskarpyte, o tai siandien kelias valandas vis kirpau ir deliojau ir vis chaltura gaudavosi
mano lelyte jau aprengta, bet uzsimaniau priderinti ir kokius tapkiukus , ale kaskaip nenutaikau , gal kur nors matete kokia tapkuciu iskarpyte, o tai siandien kelias valandas vis kirpau ir deliojau ir vis chaltura gaudavosi
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 28, 17:15)
o as pabusiu pagyrune
tik nelabai suprantu kokiu tu ten tapkychiu nori? ne paprasciau butu nunert kokias? cia yra vaikishku maryjane ishkarpa
o as gavau trikotazha siandien is Coccinelos labai grazhus, bet nesiryzhtu pradet siut
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 28, 18:15)
uzsimaniau priderinti ir kokius tapkiukus
ir aš su apavu užstrigau
QUOTE(uups @ 2009 01 28, 19:12)
tik nelabai suprantu kokiu tu ten tapkychiu nori? ne paprasciau butu nunert kokias? cia yra vaikishku maryjane ishkarpa
aciuks , man tokie kaip tik, ir kokie nesudetingai padaromi
o as gavau trikotazha siandien is Coccinelos labai grazhus, bet nesiryzhtu pradet siut
nieko, paziurek paciupinek, vel paziurek ir paciupinek ir pamatysi kaip noras atsiras
paklausius jūsų atrodo kad visas sunkumas ir bus rūbeliai aš kol kas dėl laiko stokos sustojau šiek tiek, taupausi iki kovo pirmos labai patiko mintis dėl kojinės, jau net mintyse turiu kurias teks paaukot.
galiu pasakyt kad man nepasitvirtino dažymas arbata, kaip kažkas čia jau sakė, iš pradžių kol šlapias trikotažas buvo, atrodė lyg ir nieko, o kai išdžiuvo, tai vienos dėmės, taip kad palikau tą dažytą vidiniams sluoksniams. Spėju kad dėmės gavosi nes senas dėvėtas maikutes dažiau.
na va smagu kad tema juda į priekį ir vis daugiau bus lėlyčių.
galiu pasakyt kad man nepasitvirtino dažymas arbata, kaip kažkas čia jau sakė, iš pradžių kol šlapias trikotažas buvo, atrodė lyg ir nieko, o kai išdžiuvo, tai vienos dėmės, taip kad palikau tą dažytą vidiniams sluoksniams. Spėju kad dėmės gavosi nes senas dėvėtas maikutes dažiau.
na va smagu kad tema juda į priekį ir vis daugiau bus lėlyčių.
QUOTE(frederica @ 2009 01 28, 19:39)
Aš va turiu tokią iškarpėlę- batukai lėlei
, o gal kur nors turi ir pavyzduka kaip jie atrodo , mane ten kai kurios linijos labai supainiojo, o kadangi ne angliskai parasyta, tai ir nesuprantu o gal kas nors galite isversti kokia linija ka reiskia (ten ant paduko kur surasyta)
QUOTE(Coccinela @ 2009 01 28, 23:31)
O kaip jums sekes prisiuti rankytes? Esu pasimetusi viena ranka prisiuvau, tai jin tokia i sona issisketus. O zidudu pamokelese jos kaip ir arciau kunelio. Galima ir pakoreguot prisiuvima, tik nezinau, ar geriau bus paskui vaikui
as tai ties pazastimis maziau vilnos prikisau, kad nebutu toklios issiputisios, tai prisiuvus gavosi neissisketusios,QUOTE(Coccinela @ 2009 01 29, 00:31)
O kaip jums sekes prisiuti rankytes? Esu pasimetusi viena ranka prisiuvau, tai jin tokia i sona issisketus. O zidudu pamokelese jos kaip ir arciau kunelio. Galima ir pakoreguot prisiuvima, tik nezinau, ar geriau bus paskui vaikui
la, pritraukineti rankyciu prie kunelio siunant nesiulyciau, nes tada vis tiek jos kada nors nuplis jei vaikiukas pamegs aprengtinet/nurenginet lelyte. Pabandyk "ismasazuoti" virsu rankytes, t.y. pastumti vilna zemyn, kad virsuje jos liktu plonesnis sluoksnis (bet ne per daug plonas ) O siaip tai jos siek tiek atsikisusios vistiek, kai aprengsi, tai neturetu akis kliuti uz to, kad jos atsikisusios