QUOTE(frederica @ 2009 01 26, 22:42)
Oho sąršiukas, panšu,kad liksi be trikotažo
ir as ta pati pagalvojau, kai pamaciau kiek cia musu, o gi dar kitos pes AZ prase
kad ten ir trikotazho 8 metrai tik nepamenu kokio plochio
itariu, pakaks visoms
Coc, jeika, man gali ir mazhiau atkirpt (jei dar neatkirpai )
itariu, pakaks visoms
Coc, jeika, man gali ir mazhiau atkirpt (jei dar neatkirpai )
sveikutes visos, ziuriu kiek tu siuvejeliu prisirinko. ir kiek dar neprisiruosianciu niekaip
kai man noras uzkilo tai piguciuose maike vyriska susiradau-super trikotazas- ir gavosi. na negavau vilnos... suejo ir sinteponas.. aiku nutolau nuo filosofijos... bet ka padarysi kad man po ranka nebuvo vilnos o noras buvo didelis, taigi sedinciom vokietijoj, galima ramiai siuti... o veliua ir vilnone sukurpsit.. as va jau antra zadu siuti . sikart vilnone.. is patirties pasakysiu - neilgo amziaus tos lelytes. jei labai mylimos greitai susinesioja. maniskei jau ir zaizdos "susiutos" ir plaukai susivele.... nes labai mylima ir visur kartu tampoma.
is patirties.. gal kam pravers. i galva ir krutine siulau det tik vilna.. kietai susukt ir tik vilna, nes as dejau medvilne, aisku kietai gerai gavosi, bet va jei tenka skalbti , tai nepaptastai ilgai dziusta. o saltesniu oru ir susmirsti gali. man vos taip nesibaige...
kojines puikiai tinka kunui ir galvai ir jokiu siuliu nelieka. as dariau ir labai patenkinta. tik man pagal trikotazo smulkuma ir kad gryna medvilne butu tai geriausiai vyriskos kojines tinka. tos kur truputi brangesnes ir storesnes
klausykit, o kodel man nerodo jau pasiutu leliu nuotraukyciu? ar jus tik siuvat ir niekam nerodot
kai man noras uzkilo tai piguciuose maike vyriska susiradau-super trikotazas- ir gavosi. na negavau vilnos... suejo ir sinteponas.. aiku nutolau nuo filosofijos... bet ka padarysi kad man po ranka nebuvo vilnos o noras buvo didelis, taigi sedinciom vokietijoj, galima ramiai siuti... o veliua ir vilnone sukurpsit.. as va jau antra zadu siuti . sikart vilnone.. is patirties pasakysiu - neilgo amziaus tos lelytes. jei labai mylimos greitai susinesioja. maniskei jau ir zaizdos "susiutos" ir plaukai susivele.... nes labai mylima ir visur kartu tampoma.
is patirties.. gal kam pravers. i galva ir krutine siulau det tik vilna.. kietai susukt ir tik vilna, nes as dejau medvilne, aisku kietai gerai gavosi, bet va jei tenka skalbti , tai nepaptastai ilgai dziusta. o saltesniu oru ir susmirsti gali. man vos taip nesibaige...
kojines puikiai tinka kunui ir galvai ir jokiu siuliu nelieka. as dariau ir labai patenkinta. tik man pagal trikotazo smulkuma ir kad gryna medvilne butu tai geriausiai vyriskos kojines tinka. tos kur truputi brangesnes ir storesnes
klausykit, o kodel man nerodo jau pasiutu leliu nuotraukyciu? ar jus tik siuvat ir niekam nerodot
QUOTE(Sazha @ 2009 01 20, 10:31)
Ką padariau ne taip, kad ant galvos apačios ir pilvuko viršaus ties sujungimu susidarė "sijonėlis" - tokios bangelės? Per mažai galvą prikimšau? Zidudu paveiksliuke tos bangelės yra apatinėj (pilvukinėj) daly, bet galvinėj daly jų nėr.
siokios tokios bangeles bus bet kokiu atveju, tik jos bus kur kas mazaesnes ir dailesnes kuo geriau bus prigrusta galvyte ir kuo smulkesniais dygsniukais ta graziaja siule siusite
QUOTE(ievuschka @ 2009 01 24, 15:33)
LINUTUKE - kokia tu šaunuolė Aš nors ir turiu trikotažo, vilnos, galėčiau pradėt, bet vis dar su kitokiasi darbais krapštausi
Norėjau paklausti-tu siuvai lygiai pagal duotus išmatavimus?Įdomu, kokio dydžio lėlė išėjo? Ir ar ne per storos rankos/kojos?
Jei storokos-tai gal galima pačiam pakoreguoti ir paploninti? Ar tuomet jau bus nusižengta kažkokiam standartui?
Norėjau paklausti-tu siuvai lygiai pagal duotus išmatavimus?Įdomu, kokio dydžio lėlė išėjo? Ir ar ne per storos rankos/kojos?
Jei storokos-tai gal galima pačiam pakoreguoti ir paploninti? Ar tuomet jau bus nusižengta kažkokiam standartui?
as cia po pertraukos vis gabaliukais skaitau.... maniskiu dydis pagal siuos ismatavimus mazdaug 31-33cm gaunasi. Kazkaip niekada neturejau problemu del storu ranku ar koju, lyg ir normalios jos gaunasi pagal visas proporcijas gal cia tik skonio reikalas O koreguoti tai aisku galima! Jei pradejus kimsti jau akivaizdziai matosi, kad kazkas ne taip, tada persiukite nauja siule ir viskas. Kokie cia dar standartai! Uzmirskit
Papildyta:
QUOTE(belkaa @ 2009 01 25, 00:02)
dirbi dirbi ir ryškėja žmogeliukas jau gale - net nejauku į žmogiuką adatą durti turbūt siūsiu ir daugiau tokių lėlyčių
Cha cha, tiksliai, jausmas tai panasus, is pradziu dar gali ir adata ismeigta jei kas palikti i kokia koja, o ypac siunant plaukus tai net mintis nekyla adatos ismeigtos palikti
QUOTE(Coccinela @ 2009 01 27, 09:12)
Uupsa, as tau jau vakar issiunciau:)
Kirpau is akies ir ties skyle.. nors manau, kad tu ispakavus issigasi, kad per daug
Kirpau is akies ir ties skyle.. nors manau, kad tu ispakavus issigasi, kad per daug
tai shiandien- ryt gausiu
nu, tikiuos, kad ne pora metru atkirpai
QUOTE(Coccinela @ 2009 01 27, 10:12)
As primeciau, kad 10ciai mergaiciu tektu audinio po 2 lelytem susiuti. Gal net daugiau. Man gi ir paciai noris kas karta vis kita audini pabandyt, pasidalinsim.
Ačiū, tai lauksiu tavęs grįžtančios
O aš tuo tarpu siuvu iš to, ką jau turiu
Papildyta:
LINUTUKE, ačiū už medžiagos prašytojų sąrašą
Šitoj temoj tikrai tokia gera atmosfera taip ir noris vis prisėst pažiūrėt, kam kaip sekasi.
Jenna, aš pasinaudojau tavo patarimu siūti iš kojinės, tai ir kitoms rekomenduoju, labai gerai gavosi turėjau frotines kojines, labai gerai tiko. Jau savaitę vargstu su drabužėliais, nes kai pečių normalių nėra lėlytei, tai sunku sukirpti, tris palaidines siuvau ir tik paskutinė pavyko.
Jenna, aš pasinaudojau tavo patarimu siūti iš kojinės, tai ir kitoms rekomenduoju, labai gerai gavosi turėjau frotines kojines, labai gerai tiko. Jau savaitę vargstu su drabužėliais, nes kai pečių normalių nėra lėlytei, tai sunku sukirpti, tris palaidines siuvau ir tik paskutinė pavyko.
o as su kelnes pasikankinau tik is trecio karto nutaikiau , gerai kad audinio daug turejau